تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864044475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 شرکت جدید به بورس می آید


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: 10 شرکت جدید به بورس می آید خبرگزاری پانا: برنامه مدیریت پذیرش بورس اوراق بهادار تهران در سال جاری پذیرش 10 شرکت جدید، هفت اوراق بدهی، دو اوراق صکوک و چهار صندوق قابل معامله ETF است.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين ساعت 11:58



به گزارش خبرگزاری پانا ، مدیر پذیرش بورس تهران گفت : پارسال هشت جلسه هیئت پذیرش برگزار شده است.
اسماعیل درگاهی ادامه داد : تقاضای پذیرش شرکت­های متعددی همانند سرمایه­گذاری صدر تأمین، شرکت سرمایه ‌گذاری دارویی تامین، سرمایه­ گذاری توسعه معین ملت، پالایش نفت جی، پالایش نفت اصفهان، گروه صنعتی پاکشو، و سیمان خوزستان و ... در هیئت پذیرش طرح و موافقت آن هیئت دریافت شده که عرضه برخی از آنها انجام شده و پرونده پذیرش برخی دیگر در حال رسیدگی و تکمیل است.
وی در تشریح عرضه های اولیه پارسال اظهار داشت : روز 27 فروردین ماه 92، تعداد یک میلیارد و 239 میلیون سهم صنایع پتروشیمی خلیج فارس با قیمت 7500 ریال در بورس اوراق بهادار عرضه شد. ارزش این معامله 9 هزار و 295 میلیارد ریال بود.
درگاهی ادامه داد: روز 17 اردیبهشت ماه 92 هم یک میلیارد و 450 میلیون سهم نفت و گاز و پتروشیمی تامین با قیمت 3500 ریال و به ارزش پنج هزار و 750 میلیارد ریال در بورس اوراق بهادار تهران عرضه شد. همچنین تعداد 287 میلیون سهم از سهام سرمایه گذاری دارویی تامین روز 30 دی ماه 92 با قیمت 6041 ریال وارد بازار سهام شد که ارزش آن بالغ بر یک هزار و 735 میلیارد ریال بود. در آخرین روز معاملاتی بازار سهام در سال 92 هم سهام پاکشو در بورس اوراق بهادار و با قیمت هر سهم 9 هزار و 500 ریال عرضه شد.
وی با اشاره به اینکه شرکت های ارتباطات سیار ایران، سرمایه گذاری کارکنان بانک ها و لیزینگ ایرانیان، شرکت های انتقالی از بازار فرابورس به بورس اوراق بهادار در سال 92 بودند، خاطرنشان کرد: شرکت ارتباطات سیار ایران(همراه اول) با سرمایه دو هزار و 64 میلیارد ریال در سال 1391 در هیئت پذیرش طرح و موفق به اخذ پذیرش شد که درج و انتقال آن در سال 1392 تحقق یافت. همچنین شرکت سرمایه­گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانکها‌ (سکاب) با سرمایه یک هزار و 500 میلیارد ریال و شرکت لیزینگ ایرانیان با سرمایه یک هزار میلیارد ریال در این دوره از فرابورس به بازار دوم بورس انتقال یافت.
درگاهی با بیان اینکه برخی از شرکت‌های طرح شده در جلسه هیئت پذیرش که با موافقت آن هیئت برای ورود به بورس روبرو شده است ، تا مرحله عرضه نهایی پیش رفت، گفت : پرونده برخی دیگر نیز تا مرحله درج در فهرست نرخ‌های بورس پیشرفت داشته است، به طوری که نفت سپاهان در تاریخ 26 دی و سرمایه گذاری و توسعه صنایع سیمان در ششم بهمن 92 در فهرست شرکت های بورسی درج شده است .
سیمان خوزستان نیز دیگر شرکتی است که در آخرین روز کاری سال گذشته در فهرست نرخ‌های بورس اوراق بهادار درج شده است.
مدیر پذیرش بورس اوراق بهادار تصریح کرد: پس از انجام اقدامات مدنظر سازمان بورس و شرکت به ویژه در بحث افشای اطلاعات، امکان عرضه سهام این شرکت‌ها در اولین فرصت فراهم است. از میان شرکت‌های پذیرش شده، برخی شرکت ها از جمله سرمایه گذاری توسعه معین خردمندان و پالایش نفت جی هنوز در مرحله قبل از درج قرار دارد که اقدامات مربوط به درج آنها در جریان است.
وی تاکید کرد: همچنین شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین نیز که در جلسه 16 تیر 92 با ورود آن به بورس موافقت شده بود، به دلیل پایان مهلت شش ماهه تا زمان درج، پذیرش آن لغو شد.
درگاهی تصریح کرد: در آخرین روزهای کاری اسفند نیز پرونده شرکت­های فولاد کاوه جنوب کیش، و پرونده انتقال شرکت­های تأمین مواد اولیه صبا نور و سرمایه­گذاری مسکن شمال‌شرق در آخرین جلسه هیئت پذیرش مطرح و با موافقت هیئت یاد شده مواجه شد. فرآیند انتقال شرکت‌های یاد شده در دست اقدام است.
وی ابراز داشت: در حوزه اوراق آتی هم، اوراق آتی سهام شرکت­های پتروشیمی پردیس، پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پتروشیمی کرمانشاه، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و گسترش نفت و گاز پارسیان هم در جلسات هیئت پذیرش مطرح شده که با انتشار اوراق هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس و گسترش نفت و گاز پارسیان موافقت شده است.
مدیر پذیرش شرکت بورس اوراق بهادار تهران با اشاره به عرضه اوراق مشارکت در شش‌ماه نخست پارسال گفت : در این مدت، اوراق مشارکت سینادارو، به مبلغ 200 میلیارد ریال در بورس عرضه شد. این اوراق 27 تیر 92 در بورس درج و 29 تیر با سررسید 29 تیر 96 عرضه شد. به علاوه، دستورالعمل پذیرش ETFها در بورس اوراق بهادار تهران طی سال 1392 تنظیم و پیشنهاد و تصویب شد که براساس آن صندوق سرمایه سپهر اندیشه به عنوان اولینEFT بورسی پذیرفته، درج و در پنجم آذر 92 عرضه شد. این صندوق از نوع مختلط بوده و مدیر صندوق ، تامین سرمایه نوین است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن