واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > تهران آقازاده در گفتگو با مهر:
صنعت گردشگری در کشور نیازمند تلنگری جدی است/ صنعت توریسم با عزم ملی رونق می یابد
تهران - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی سازمان میراث فرهنگی کشور با اشاره به اینکه صنعت گردشگری در کشور نیازمند تلنگری جدی است، گفت: رونق این مهم می تواند با رونق اقتصادی گره خورده و ضمن معرفی بیش از پیش کشورمان در عرصه های جهانی، منجر به بازتاب شایسته فرهنگ و تمدن ایرانی و شکوفایی اقتصاد کشور که مورد تاکید رهبری است، شود.
سید علی آقازاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، این شعار را نگاهی تمام شمول و مرتبط با تمام بخشهای کشور دانست و اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با نگاهی تمام شمول سال جاری را با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری نمودند و به واقع این شعار در تمام بخشها ساری و جاری است. وی، گردشگری را حلقه وصل و چکیده ای از اقتصاد و فرهنگ دانست و افزود: به طور قطع مقوله گردشگری با شعار سال جاری اتصالی بسیار نزدیک دارد و می توان در کنار معرفی فرهنگ و تمدن غنی ایران، چرخهای اقتصاد کشور را نیز در این زمینه به حرکت درآورد. این مسئول، رونق گردشگری را موجب رونق اقتصادی کشور دانست و عنوان کرد: در وهله نخست ایجاد زیرساخت های گردشگری موضوع مهمی است که باید به آن توجه ویژه کرد چرا که رونق گردشگری بدون توجه به این زیرساختها امکانپذیر نخواهند بود. ورود کمرنگ بخش خصوصی از چالشهای صنعت گردشگری کشور است آقازاده ادامه داد: کمبود مراکز اقامتی از جمله هتل، کمبود تسهیلات رفاهی، اطلاع رسانی نامناسب در معرفی جاذبه های گردشگری، ورود کمرنگ بخش خصوصی و ... بخشی از چالشهای صنعت گردشگری کشور است که شرایط را برای ورود منسجم و پرقدرت به صنعت توریسم با مشکل مواجه کرده است.
مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور با اشاره به جایگاه صنعت گردشگری در کشور و جهان گفت: در حال حاضر صنعت گردشگری به صنعتی پررونق برای کشورهایی که دارای جاذبههای سیاحتی هستند، تبدیل شده و به گواه آمار سازمان جهانی جهانگردی، سالانه بیش از 600 میلیون نفر از نقاط دیدنی کشورهای مختلف بازدید می کنند. وی ادامه داد: در واقع گردشگری به عنوان مهمترین صنعت اشتغالزا در دنیا و دومین صنعت پس از نفت مطرح است که به سرعت رشد یافته و منافع عمده اقتصادی را به اقتصاد ملی کشورها وارد کرده است. این مسئول اظهار داشت: با نگاهی گذرا به درآمدهای جهانگردی کشورهای مختلف به این نتیجه می رسیم که نگاه دنیا به توسعه جهانگردی با اهداف مختلف کاملا متفاوت بوده، اما اکثر کشورها، توسعه اقتصادی را در درجه اول اهمیت قرار داده اند. گردشگری کشور هنوز گامهای نخستین را طی می کند آقازاده با اشاره به وجود زیرساختهای غنی گردشگری در کشور افزود: ایران از نظر داشتههای تاریخی جزء 10 کشور اول دنیاست، در ایران بیش از یک میلیون اثر و یادمان تاریخی وجود دارد که با این پتانسیل غنی، گردشگری کشور هنوز گامهای نخستین را طی می کند و شاهد بهره وری اقتصادی در این زمینه نیستیم.
مدیرعامل شرکت توسعه ایرانگردی و جهانگردی یادآور شد: در کنار آثار تاریخی می توان از زیبایی های طبیعت کشور نام برد که بر اساس برآورد طبیعت شناسان کشور، ایران بی تردید جزو سه کشور اول به لحاظ طبیعت غنی مطرح است. وی ادامه داد: جاذبه های بکر، وجود جنگلها، دریاچه ها و کوهستانهای زیبا یکی از مهمترین پتانسیلهای بالقوه گردشگری در کشور می باشد که لازم است با نگاه و رویکردی تازه از این ظرفیتها بهره برداری شود. این مسئول اظهار داشت: امید می رود در سال جاری شاهد تحولات شگرف در این حوزه و طلیعه رونق اقتصادی بر مبنای ظرفیت های گردشگری باشیم.
۱۳۹۳/۱/۲۵ - ۱۱:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]