واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۳ (۱۱:۱ق.ظ)
استاندار آذربايجان غربي: مردم در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي، نقش آفرين اصلي هستند استاندار آذربايجان غربي گفت: آحاد مردم بايد در تحقق رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب مشارکت داشته باشند.
به گزارش خبرگزاري موج؛ سعادت از فرهنگ جامعه به عنوان پشتوانه اقتصاد ياد کرد و گفت: توانمند شدن اقتصاد کشور با شکل گيري اقتصاد مقاومتي و اتکا به فرهنگ از طريق توجه جدي به سبک زندگي ايراني و اسلامي ميسر مي شود.
وي با بيان اينکه در تمامي عرصه هاي انقلاب مردم با حضور هميشگي خود در صحنه، پشتيباني خود را از انقلاب نشان داده اند افزود: امروز نيز که کشور درگير مشکلات اقتصادي است، در سياستهاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي، بيشترين وظيفه بر دوش مردم نهاده شده است.
سعادت با تاکيد بر توجه بيشتر به خواسته ها و نيازهاي مردم توسط مسوولان اضافه کرد: ضروري است که مديران و مسئولان زمينه هاي لازم را براي بهره گيري از ظرفيتهاي مردمي در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي فراهم کنند.
استاندار افزود: محوريت اصلي در اقتصاد مقاومتي اجتناب از اسراف و تبذير و دوري از ريخت و پاش و هزينه هاي غيرضروري است که بايد مورد توجه مردم و مسئولان قرار گيرد.
سعادت يکي از موضوع هاي اصلي در اين بخش را تحمل نظرهاي مخالفان و نقد منصفانه عنوان کرد و افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران سعي دارند با تفرقه افکني و ايجاد فاصله بين اقوام و اديان مختلف، اتحاد را از بين ببرند که اين مسئله بايد با مديريت يکپارچه فرهنگي و اجتماعي رصد و مديريت شود.
وي حمايتهاي مردم از مسوولان را پشتوانه اي محکم براي نظام دانست و گفت: در کنار توجه به حساسيتهاي خاص فرهنگي و اجتماعي و نيز راستاي اهميت ويژه براي توسعه فرهنگ اقتصادي بايد به فرهنگ ديني و اسلامي نيز بيش از پيش بها داده و براي ترويج آن در سطح جامعه تلاش کرد.
سعادت به فراهم شدن مقدمات اجراي مرحله دوم هدفمند سازي يارانه ها نيز اشاره کرد و اظهار داشت: دولت و مجلس تلاش مي کنند هدف نهايي قانون هدفمندسازي يارانه ها به طور کامل و با کارآمدي بيشتر اجرايي شده و برخي روش هاي گذشته نيز که تنها موجب بروز تورم و فشار به مردم و رکود اقتصاد شده بود اصلاح شود.
سعادت با انتقاد از بهره گيري از منابع مالي مختلف بويژه ذخاير بانک مرکزي براي پرداخت يارانه ها به مردم در دولت پيشين اظهار کرد: براي اينکه پرداخت هاي يارانه اي به مسيري هدفمند و با شاخص هاي اصلاح الگوي مصرف، ساماندهي واقعي هزينه ها و قيمت ها و تقويت توليد و افزايش رفاه عمومي برگردد، به عزم جهادي و ملي و مشارکت مردم در اين زمينه نياز داريم.
وي در ادامه سخنان خود مرزهاي آذربايجان غربي را فرصتي بزرگ براي شکوفايي اقتصادي منطقه ذکر کرد و گفت: هرچند که در گذشته اين مرزها نوعي تهديد محسوب مي شدند ولي هم اکنون اين تهديدها به نوعي فرصت ارزشمند براي اين استان مبدل شده اند که بايد با برنامه ريزي لازم از مزاياي آنها به درستي در زمينه شکوفايي اقتصاد استفاده کرد.
وي با تاکيد بر لزوم استفاده بهينه از ظرفيت بازارچه هاي مرزي در استان گفت: تبديل بازارچه هاي مرزي به شيوه هاي نوين تجارت در آذربايجان غربي امري بسيار ضروري است.
سعادت نقش مناطق آزاد تجاري هم در شکوفايي اقتصاد استان مورد تاکيد قرار داد و گفت: اهميت و نقش مناطق آزاد تجاري در رشد و توسعه منطقه و همچنين ايجاد اشتغال براي جوانان منطقه بسيار زياد است که بايد براي اين امر تمام تلاش خود را بکار گيريم.
وي يادآور شد: مناطق آزاد تجاري بخصوص منطقه آزاد تجاري-صنعتي ماکو، ظرفيتي عظيم براي جهش بزرگ اقتصادي است که با بهره گيري صحيح از اين فرصت ها، مي توان توسعه استان آذربايجان غربي را شتاب بخشيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]