تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820888900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی موانع اجتماعی مشارکت زنان در جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بررسی موانع اجتماعی مشارکت زنان در جامعه
یک کارشناس امور اجتماعی گفت: زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل داده که خواسته‌ها و حقوقی دارند و کارکرد مناسبی در محل کار از خود ارائه داده‌اند.
محدثه تهرانی، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: میزان مشارکت زنان در جامعه به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه شناخته می‌شود، به طوری که زنان به علت دارا بودن بیش از نیمی از جمعیت کشور در پیشرفت جامعه تأثیر بسزایی دارند، زیرا که به حداکثر رساندن رفاه اجتماعی تابعی از درآمد سرانه و بهبود امکانات آموزشی، بهداشتی و همچنین میزان مشارکت اختصاص با فرهنگی و اجتماعی زنان است.

وی افزود: هنگامی که مشارکت زنان در زمینه اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی بیشتر باشد، رفاه اجتماعی بالاتر بوده است که دلیل این مطلب این است که شرکت زنان در بازار کار، موجب کاهش نرخ باروری و افزایش سطح درآمد سرانه و تولید، شده و در نتیجه رفاه کل جامعه بیشتر از قبل خواهد بود.

تهرانی در ادامه اظهار کرد: در خصوص یافته‌های پژوهشی حدود چهار درصد زنان بی‌سواد و 20 درصد از زنان دارای تحصیلات عالیه داشته و این به معنی این است که یک پنجم زنان جامعه دانشگاهی بوده که از این تعداد در حدود 3/73 درصد دارای کار بوده و در ادارات دولتی و خصوصی مشغول به فعالیت هستند که این بدین معنی است که این دسته از زنان از نظر اقتصادی مستقل بوده و دارای درآمد نسبتاً کافی می‌باشند که این اطمینان از منظر اقتصادی می‌تواند کانون خانواده و حرف‌شنوی از سرپرست و مدیر خانواده را تحت تأثیر خود قرار دهد.

محدثه تهرانی‌، در پایان خاطرنشان کرد: زنان شهر تهران در شرایط کنونی کمتر درصد ارتقای میزان و نوع مشارکت خود در جامعه بوده و مشارکت‌های اجتماعی تابعی از وضعیت فعالیت و اشتغال آنها بوده و درصد کمی از آنها در فرهنگ‌سراها و یا در گروه‌های مذهبی فعالیت و مشارکت دارند.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن