واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ فروردين ۱۳۹۳ (۹:۳۲ق.ظ)
استاندار فارس: بار بيکاري فارس، با مشارکت همگاني از زمين برداشته مي شود احمدي ضمن تاکيد بر همگرايي تمامي دستگاه ها و ارگان ها در توسعه اقتصاد و ايجاد اشتغال گفت : بار بيکاري فارس، با مشارکت همگاني از زمين برداشته مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، احمدي استاندار فارس در جلسه برنامه ريزي تشکيل ستاد اقتصاد مقاومتي، با اشاره به تاکيدات مقام معظم رهبري در خصوص اجرايي شدن اقتصاد مقاومتي درکشور اظهار داشت: بسيج از جمله نهادهاي انقلابي است که براي اجرايي کردن اهداف اقتصاد مقاومتي داري توانمندي و پتانسيل هاي بالايي است و به همين لحاظ ما بيشترين انتظار را از جوانان پرشور بسيجي داريم.
وي با اشاره به اهداف دولت تدبير و اميد در تحقق اقتصاد مقاومتي خاطر نشان کرد: جلسات متعدد و مستمري در اين زمينه برگزار شده و هيات دولت در اجرايي کردن اقتصاد مقاومتي برنامه ريزي گسترده اي داشته است.
نماينده عالي دولت در استان فارس با بيان اينکه در 8 سال گذشته حجم اشتغال زايي، به ميزان مورد نياز کشور تامين نشده است گفت: براي جبران اين عقب ماندگي ، ساليانه بايد بيش از 1 ميليون و 300 هزار شغل در کشور ايجاد شود زيرا در غير اين صورت، با نقطه اي بحراني مواجه خواهيم شد.
استاندار فارس افزود: فارس سومين استان کشور از نظر بيکاري و شهر شيراز نيز نخستين کلان شهر داراي جمعيت بيکارکشور است و اين وضعيت مسئوليت ما مسئولين را در رفع اين مشکلات سنگين تر کرده است.
احمدي با تاکيد بر لزوم بهره گيري از روحيه جهادي و عزم ملي براي رفع گرفتاري ها و مشکلات استان اظهار داشت: توطئه هاي دشمنان انقلاب از بين بردن سرمايه هاي معنوي و انساني انقلاب است وما براي مبارزه و مقابله با اين اهداف شوم بايد حرکتي بسيجي وار داشته باشيم و از تمامي ظرفيت ها براي تحقق اقتصاد مقاومتي بهره گيري کنيم.
رييس شوراي برنامه ريزي استان فارس بهره گيري از تجارب بسيج و سپاه در رسيدن به قله هاي موفقيت را از ضرورت هاي اصلي در اين خصوص دانست و خاطر نشان کرد: تعهد و دلبستگي بسيج به نظام مقدس جمهوري اسلامي، الگوي شايسته اي براي ساير اقشار جامعه است و اين منش براي توسعه و سازندگي استان بايد گسترش يابد.
وي بهره گيري از تجارب بسيج و سپاه در رسيدن به قله هاي موفقيت را از ضرورت هاي اصلي در اين خصوص دانست و خاطر نشان کرد: تعهد و دلبستگي بسيج به نظام مقدس جمهوري اسلامي ، الگوي شايسته اي براي ساير اقشار جامعه است و اين منش براي توسعه و سازندگي استان بايد گسترش يابد.
احمدي با اشاره به اهداف تعيين شده براي تحقق اقتصاد مقاومتي در استان افزود: ظرفيت استان ساليانه پاسخگوي ايجاد بيش از 20 هزار شغل است و دست اندر کاران اجرايي اقتصاد مقاومتي استان، بايد به دنبال معرفي درست و موثر اين ظرفيت به بخش خصوصي و دولتي باشند.
احمدي در ادامه با بيان اينکه ستاد سياست گذاري اقتصاد مقاومتي استان نياز به ساختاري چابک و تاثير گذار دارد گفت: ايجاد رقابت در بين بخش خصوصي و اصلاح روش هاي فعاليت و توليد، بايد محور اصلي برنامه ريزي باشد و کميته هاي فعال در اين ستاد بايد با هماهنگي و مشورت به ارائه راه کارها بپردازند.
استاندار فارس در پايان تاکيد کرد: بار بيکاري در فارس ، تنها با مشارکت همگاني از زمين برداشته مي شود و به همين دليل از همه دلسوزان و مسئولين امر انتظار تلاش بيشتري داريم.
گفتني است اين جلسه با حضور سردار غيب پرور فرمانده سپاه فجر فارس، فيروز آبادي معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استانداري فارس ، تاجگردون معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري فارس، رضائيان معاون عمراني استانداري فارس و با ارائه گزارش سرهنگ کوشکي معاون هماهنگ کننده سپاه فجر فارس و بررسي چارت پيشنهادي براي تشکيل ستاد اقتصاد مقاومتي استان و اهداف اجرايي آن پايان يافت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]