واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
انصراف داوطلبانه قشر مرفه از دریافت یارانه، یک مقاومت اقتصادی است قزوین - ایرنا - رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) تاکید کرد: انصراف داوطلبانه قشر مرفه جامعه از دریافت یارانه خود یک مقاومت اقتصادی برای رسیدن به اهداف اقتصادی و تکمیل جهاد اقتصادی تلقی می شود.

ˈسیدابوالحسن نایینیˈ روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید ضمن مقابله با دشمن خارجی در برابر دشمن درونی که همان رانت خواری، فقر و تبعیض است نیز مقاومت شود، زیرا این عوامل موجب ایجاد فضای یاس و ناامیدی و صدمات بزرگ به کشور می شود.
وی با بیان اینکه اقتصاد ایران با تفکر جمهوری اسلامی، همواره آماج حملات دشمنان قرار دارد، افزود: اقتصاد مقاومتی مختص زمان تحریم و جنگ نیست بلکه چشم انداز بلند مدتی پیش روی ایران برای شکوفایی اقتصادی و جلوگیری از امتیازدهی به دشمن و بهبود رفاه مردم است.
وی تاکید کرد: برای کاهش آسیب پذیری اقتصادی باید از همه ظرفیت های دولتی و مردمی و اندیشه ها استفاده شود تا شاهد شکوفایی اقتصاد کشور باشیم.
نایینی، اقتصاد بدون نفت و صرفه جویی را از راهکارهای اجرایی اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: گسترش منطقی تعاونی ها در کشور نیز می تواند راهی برای مقابله با عامل حاکمیت سرمایه باشد.
وی افزود: در فهم اقتصاد مقاومتی و مدل سازی نباید اسیر اندیشه های غربی شویم تا جامعه با هوشمندی از گذرگاه دشمنی دشمنان و نادانی دوستان با موفقیت عبور کند.
رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، باورپذیری اقتصاد مقاومتی در بین مردم و مسوولان را مهم خواند و اظهار کرد: باید فرهنگ خودباوری و اعتقاد در مسوولان ایجاد شود و اقتصاد مقاومتی تنها یک شعار نباشد.
نایینی، نقش مطبوعات و رسانه ها را در ایجاد این فرهنگ موثر خواند و ادامه داد: برای ارتقای دانایی عموم مردم آموزه های اقتصاد مقاومتی باید از طریق رسانه های رسمی و غیررسمی به مردم منتقل شود.
به گفته وی، برای ادامه مسیر در این راه باید عنصر ابتکار، خلاقیت و توانمندی و ارزش های انسانی در اقتصاد مقاومتی وارد شود تا با همکاری سه قوه و تحت رهبری مقام معظم رهبری این مهم ظرف کوتاهترین زمان ممکن محقق شود.
این مسوول خاطرنشان کرد: در این راستا لزومی ندارد که نهادسازی در اقتصاد مقاومتی توسط دولت انجام شود بلکه مردم و سازمان های مردم نهاد نیز می توانند با کمک دولت به انجام این امر مهم و حیاتی در اقتصاد کشور نایل آیند.
رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) افزود: در نهایت انتظاری که از دولت، رسانه ها و دانشگاه می رود این است که جوانان خلاق را در عرصه اقتصاد مقاومتی وارد کنند.
وی یادآور شد: سال گذشته با درایت و تیزبینی رهبر معظم انقلاب، به نام سال حماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری شد که بخش اول این شعار با حضور گسترده مردم در انتخابات و راهپیمایی با شکوه 22 بهمن محقق شد، اما حماسه اقتصادی مورد نظر ایشان تحقق نیافت.
وی اضافه کرد: در سالجاری نیز که به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده باید مسوولان با مدیریتی ایثارگونه و مردم نیز با تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب در این راه گام بردارند.
وی با بیان اینکه موضوع اقتصاد بدون فرهنگ سازی در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی امکان تبلور ندارد، اظهار کرد: مقاومت اقتصادی به معنای دفاع از حیثیت و منافع در برابر رقیبان و ایجاد امنیت، ثبات و عدم تزلزل در برابر شوک های خارجی است.
7388/616/508
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]