تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826900953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتقای باورهای جامعه برای تحقق سال اقتصاد و فرهنگ، ضرورت دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ارتقای باورهای جامعه برای تحقق سال اقتصاد و فرهنگ، ضرورت دارد شیراز – ایرنا- برخی کارشناسان و مردم اعتقاد دارند: پیش نیاز سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ، ارتقای باورهای جامعه با فرهنگ سازی صحیح است.


به گزارش ایرنا استادیار و مدیر گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: اقتصاد و فرهنگ مکمل یکدیگرند و وقتی می توانیم اقتصاد سالمی را پایه گذاری کنیم که تعالی فرهنگی در همه سطوح اجتماعی داشته باشیم اما اگر اقتصاد ، درونی و ریا شد ، تورم و رکود شکل می گیرد و به نوبه خود دروغ شیوع یافته و یک هنجار محسوب می شود.
دکتر جلیل خداپرست شیرازی در گفت و گو با ایرنا افزود: از امام علی (ع) نقل شده که سعادت در گرو امنیت جامعه است و منظور از آن، امنیت جانی نیست و امنیت اقتصادی است که باید ملاک عمل قرار گیرد تا سعادت فرهنگی را به ارمغان بیاورد.
وی اضافه کرد: همچنین امام صادق (ع)فرمود جامعه ای که سرمایه آن در دست کسانی باشد که برخلاف مصالح عمومی مصرف کنند آن جامعه به هلاکت می رسد و باید این روایات را سرلوحه عمل خویش قرار داد و این همت و هماهنگی سازمان ها ، افراد و گروه های مختلف را می طلبد تا مافیای اقتصادی متلاشی و ریشه کن شود.
خداپرست شیرازی بیان کرد: از سویی دیگر ، تنگ نظری که جزو شاخصه های فرهنگی بخشی از اجتماع شده با عزم ملی، اراده قوی و مدیریت جهانی هضم خواهد شد تا فرهنگ و اقتصاد در درجه عالی قرار بگیرد.
کارشناس مسایل سیاسی و استاد روابط بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بر این باور است: باید رابطه نرمالی با جهان برقرار کنیم در غیر این صورت از کنار بهترین نامی که به عنوان امسال داده شده ، در حد شعار باقی می مانیم، بنابراین باید با وحدت و همدلی همه جانبه مردم و مسوولان ، کلید رمز موفقیت در همه سطوح را در گرو چنین عنوانی بگذاریم.
دکتر علی اکبر ایزدپرست بیان کرد: عزم جدی در سیاست خارجی مثبت حل کردن این قضیه است که به چه شکل اقتصاد مقاومتی به اجرا درآید تا در کنار توسعه فرهنگی ، باور بین المللی شکل گیرد و سازنده هنجار بین المللی شود.
در این رابطه هر هموطنی مسایلی را بازگو می کند تا رشد اقتصاد و تعالی فرهنگی با عزم ملی و مدیریت جهادی میسر شود، ایده هایی که چشم بدان دوخته اند تا ضمن بازگویی ، تحقق یافته و ایرانی آبادتر از دیروز را هر روز داشته باشیم.
علی دهنوی اهل تهران می گوید: پیامی که رهبر عظیم الشان ما فرمودند تنها و به سادگی با همدلی امکانپذیر و برای هر ایرانی واجب است.
فهیمه سلیمان زاده از تبریز بر این نظر است: رسانه ها با رسالت فرهنگی شان می توانند خراش بر تکه های بیمار اقتصاد بزنند و با فرو ریزش کردن دیوارهای کج آن، کلیدی ترین نقشی را که دارند ادا کنند ، بنابراین ضرورت دارد مردم را به انسجام و هماهنگی با مسوولان دعوت کنند.
حسین قرچه از مشهد به این نکته اشاره کرد که مدیریت جهادی یعنی مراعات در خرج هایمان.
فاطمه نصر اهل اصفهان ابراز کرد: اگر از خرید اجناس خارجی که وفور آن را در بازارهای داخلی می بینیم ، خودداری کنیم موجب افزایش فروش داخلی و رواج اقتصادی فرهنگی خواهیم شد.
م . سلطانی فر از شهر یزد بیان داشت: همانگونه که در کلیه صحنه ها پشت سر رهبر عظیم القدرمان بوده و هستیم ، از امروز هم با قناعت پیشگی به ایشان نشان دهیم این نامگذاری در حد شعار نیست و همواره اهل عمل هستیم.
محبوبه مروی از تهران اظهار کرد: تلاش و پشتکار دو رمز موفقیت در عبور از بحران های بین المللی است.
همچنین حجت الله قنبری از اراک اعتقاد دارد: ما امانتداران آیندگان در فرهنگ و اقتصاد هستیم و اگر برخورد مثبتی با این دو مقوله نداشته باشیم ، نمی توانیم در سطح جهان ارباب خودمان باشیم یا تاریخ روشنی برای نسل های پس از خود باقی گذاریم.
رضا صادقی از شهروندان شیرازی ، اساس عمل به طرح چنین نامگذاری را قناعت زیاد دانست و ادامه داد: سرمایه گذاران ، پیشتاز در امور تولیدی به ویژه افزایش تولیدات داخلی شوند و در این زمینه لازم است تا دولت با دعوت و فراخوانی آنها کاری کند تا به خودکفایی برسیم و دیگر هیچ ایرانی بیکار نبوده و هنجارشکنی از جامعه رخت بربندد.
کارشناسان و مردم معتقدند: آفرینش فرهنگی نو و بکر فرهنگ های مورد تائید گذشته در چهار اصل ، تولید بیشتر با بروز خلاقیت برای سرمایه گذاران توسط دولت ، کاهش مصرف با قناعت ، کوتاه کردن دست مافیای اقتصادی و برقراری رابطه جهانشمول با جهانیان برمبنای اصول اسلامی قرار می گیرد.ک/4
م.ک/667 /675
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن