واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ارتقای باورهای جامعه برای تحقق سال اقتصاد و فرهنگ، ضرورت دارد شیراز – ایرنا- برخی کارشناسان و مردم اعتقاد دارند: پیش نیاز سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ، ارتقای باورهای جامعه با فرهنگ سازی صحیح است.
به گزارش ایرنا استادیار و مدیر گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز گفت: اقتصاد و فرهنگ مکمل یکدیگرند و وقتی می توانیم اقتصاد سالمی را پایه گذاری کنیم که تعالی فرهنگی در همه سطوح اجتماعی داشته باشیم اما اگر اقتصاد ، درونی و ریا شد ، تورم و رکود شکل می گیرد و به نوبه خود دروغ شیوع یافته و یک هنجار محسوب می شود.
دکتر جلیل خداپرست شیرازی در گفت و گو با ایرنا افزود: از امام علی (ع) نقل شده که سعادت در گرو امنیت جامعه است و منظور از آن، امنیت جانی نیست و امنیت اقتصادی است که باید ملاک عمل قرار گیرد تا سعادت فرهنگی را به ارمغان بیاورد.
وی اضافه کرد: همچنین امام صادق (ع)فرمود جامعه ای که سرمایه آن در دست کسانی باشد که برخلاف مصالح عمومی مصرف کنند آن جامعه به هلاکت می رسد و باید این روایات را سرلوحه عمل خویش قرار داد و این همت و هماهنگی سازمان ها ، افراد و گروه های مختلف را می طلبد تا مافیای اقتصادی متلاشی و ریشه کن شود.
خداپرست شیرازی بیان کرد: از سویی دیگر ، تنگ نظری که جزو شاخصه های فرهنگی بخشی از اجتماع شده با عزم ملی، اراده قوی و مدیریت جهانی هضم خواهد شد تا فرهنگ و اقتصاد در درجه عالی قرار بگیرد.
کارشناس مسایل سیاسی و استاد روابط بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز بر این باور است: باید رابطه نرمالی با جهان برقرار کنیم در غیر این صورت از کنار بهترین نامی که به عنوان امسال داده شده ، در حد شعار باقی می مانیم، بنابراین باید با وحدت و همدلی همه جانبه مردم و مسوولان ، کلید رمز موفقیت در همه سطوح را در گرو چنین عنوانی بگذاریم.
دکتر علی اکبر ایزدپرست بیان کرد: عزم جدی در سیاست خارجی مثبت حل کردن این قضیه است که به چه شکل اقتصاد مقاومتی به اجرا درآید تا در کنار توسعه فرهنگی ، باور بین المللی شکل گیرد و سازنده هنجار بین المللی شود.
در این رابطه هر هموطنی مسایلی را بازگو می کند تا رشد اقتصاد و تعالی فرهنگی با عزم ملی و مدیریت جهادی میسر شود، ایده هایی که چشم بدان دوخته اند تا ضمن بازگویی ، تحقق یافته و ایرانی آبادتر از دیروز را هر روز داشته باشیم.
علی دهنوی اهل تهران می گوید: پیامی که رهبر عظیم الشان ما فرمودند تنها و به سادگی با همدلی امکانپذیر و برای هر ایرانی واجب است.
فهیمه سلیمان زاده از تبریز بر این نظر است: رسانه ها با رسالت فرهنگی شان می توانند خراش بر تکه های بیمار اقتصاد بزنند و با فرو ریزش کردن دیوارهای کج آن، کلیدی ترین نقشی را که دارند ادا کنند ، بنابراین ضرورت دارد مردم را به انسجام و هماهنگی با مسوولان دعوت کنند.
حسین قرچه از مشهد به این نکته اشاره کرد که مدیریت جهادی یعنی مراعات در خرج هایمان.
فاطمه نصر اهل اصفهان ابراز کرد: اگر از خرید اجناس خارجی که وفور آن را در بازارهای داخلی می بینیم ، خودداری کنیم موجب افزایش فروش داخلی و رواج اقتصادی فرهنگی خواهیم شد.
م . سلطانی فر از شهر یزد بیان داشت: همانگونه که در کلیه صحنه ها پشت سر رهبر عظیم القدرمان بوده و هستیم ، از امروز هم با قناعت پیشگی به ایشان نشان دهیم این نامگذاری در حد شعار نیست و همواره اهل عمل هستیم.
محبوبه مروی از تهران اظهار کرد: تلاش و پشتکار دو رمز موفقیت در عبور از بحران های بین المللی است.
همچنین حجت الله قنبری از اراک اعتقاد دارد: ما امانتداران آیندگان در فرهنگ و اقتصاد هستیم و اگر برخورد مثبتی با این دو مقوله نداشته باشیم ، نمی توانیم در سطح جهان ارباب خودمان باشیم یا تاریخ روشنی برای نسل های پس از خود باقی گذاریم.
رضا صادقی از شهروندان شیرازی ، اساس عمل به طرح چنین نامگذاری را قناعت زیاد دانست و ادامه داد: سرمایه گذاران ، پیشتاز در امور تولیدی به ویژه افزایش تولیدات داخلی شوند و در این زمینه لازم است تا دولت با دعوت و فراخوانی آنها کاری کند تا به خودکفایی برسیم و دیگر هیچ ایرانی بیکار نبوده و هنجارشکنی از جامعه رخت بربندد.
کارشناسان و مردم معتقدند: آفرینش فرهنگی نو و بکر فرهنگ های مورد تائید گذشته در چهار اصل ، تولید بیشتر با بروز خلاقیت برای سرمایه گذاران توسط دولت ، کاهش مصرف با قناعت ، کوتاه کردن دست مافیای اقتصادی و برقراری رابطه جهانشمول با جهانیان برمبنای اصول اسلامی قرار می گیرد.ک/4
م.ک/667 /675
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]