تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834856410
پرچمدار مبارزه با حکومت صدام چه کسی بود + تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
پرچمدار مبارزه با حکومت صدام چه کسی بود + تصاویر
دوران مرجعيت آيت الله سيد محمد باقر صدر، پس از وفات آيت الله حکيم (1390 ق) آغاز شد و بسياري از مردم عراق از او تقليد کردند. در سال 1392 ق. رژيم بعث عراق، بيش از پيش از تحرکهاي ضد استبدادي حزب دعوت اسلامي و ديگر گروههاي مبارز و مسلمان به وحشت افتاد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،علامه شهيد، آيت الله سيد محمد باقر صدر، يکي از بزرگترين انديشمندان مسلمان _ و به تعبير امام خميني: «مغز متفکر اسلامي» _ در تاريخ اسلامي به ويژه در قرن چهاردهم هجري است.
سيد محمد باقر صدر در تاريخ 25 ذيقعده 1353 در شهر مقدس کاظمين ديده به جهان گشود. و دومين فرزند خانواده بود. پدرانش همه از عالمان دين بودند. پدرش سيد حيدر در جواني فوت کرد، پدر بزرگش آيت الله العظمي سيد اسماعيل صدر که يکي از مراجع بزرگ تقليد شيعه در نيمه اول قرن چهارده اسلامي بود در سال 1338 ق. وفات کرد. و ديگر اجدادش که شاخه هايي سرسبز و پربار از شجره پربرکت «خاندان صدر» و از تبار غيرتمند و پاک امام کاظم (ع) بوده اند و در سرزمين ايران، لبنان وعراق از پاسداران فرهنگ و انديشه و دانش و دين بشمار مي رفته اند.
خواهرش «آمنه بنت الهدي صدر» يکي از زنان دانشمند، شاعر، نويسنده و معلم فقه و اخلاق بود که در مسير جهاد و مبارزه، با بردارش سيد محمد باقر همگام شد و سرانجام سرنوشت هر دو به شهادت وسعادت ابدي ختم گشت.
1356.نجف، شهید آیت الله سید محمد باقرصدردرکنار امام خمینی، در مراسم ترحیم شهید سیدمصطفی خمینی درمسجد هندی نجف
شهید آیت الله سید محمد باقرصدر درکنار علامه شیخ محمد جواد مغنیه درنجف اشرف
شهید آیت الله سید محمد باقرصدر درمنزل شخصی درنجف اشرف
شهید آیت الله سید محمد باقرصدردرکنار فرزندش سید جعفر صدر
شهید آیت الله سید محمد باقرصدردرکنار شاگردانش آیات وحجج اسلام:سید محمود هاشمی شاهرودی،سید محمد باقر حکیم وسید عبدالعزیز حکیم
شهید آیت الله سید محمد باقرصدردرکناربرخی شاگردان واطرافیانش
شهید آیت الله سید محمد باقرصدردرکنارآیات وحجج اسلام:سید محمود هاشمی شاهرودی،سیدمحمد صدر،سید عبدالعزیز حکیم وسید مرتضی مستجابی
شهیده بنت الهدی صدر، خواهرشهیدآیت الله سید محمد باقرصدردرسفرحج
شهیده بنت الهدی صدر، خواهرشهیدآیت الله سید محمد باقرصدردرسفرحج
شهیده بنت الهدی صدر، خواهرشهیدآیت الله سید محمد باقرصدردرسفرحج
سيد محمد باقر، از پنج سالگي به مدرسه رفت و تا يازده سالگي دوره ابتدايي را به اتمام رساند. در اين دوران، نبوغ شگفت انگيز و استعداد سرشار خدادادي او درخشيد و تعجب آموزگاران خود رابرانگيخت، بطوري که اولياي مدرسه تصميم گرفتند او را به مدرسه کودکان تيزهوش و نابغه بگذارند تا به هزينه دولت درس بخواند و پس از طي مراحل لازم و قانوني، به دانشگاههاي اروپا يا آمريکا اعزام کنند و در رشته هاي علوم جديد تحصيل کند و به کشور خود بازگردد.
او به تحصيل علوم ديني و پرداختن به رشته کار پدرانش گرايش داشت و از طرفي مادر و برادر بزرگش رضايت ندادند که او به پول دولت وابسته به غرب و دست اندرکاران خود باخته آموزش و پرورش آن روز عراق، درس بخواند......
بالاخره با راهنمايي دو دايي فقيه و دانشمندش آيت الله «شيخ محمد رضا آل ياسين» و آيت الله «شيخ مرتضي آل ياسين» به فراگيري دروس حوزوي و علوم ديني پرداخت.
تحصيلات علوم ديني را با کتاب «معالم الاصول» نزد برادرش سيد اسماعيل آغاز کرد و ديگر کتابهاي دوره سطح حوزه را با شور و شوق و تلاش بسيار در مدتي کوتاه خواند و تمام کرد. او علاوه بر تحصيل، دروس ابتدايي را نيز به خواهرش بنت الهدي مي آموخت و بنت الهدي بي آنکه به مدارس نامناسب دخترانه آن روز عراق پاي بگذارد، نزد برادرش سيد محمد باقر قرآن، ادبيات، تاريخ، حديث فقه، اصول و ...... را آموخت .
در سال 1365 ق. که دوازده ساله بود همراه برادرش سيد اسماعيل به نجف اشرف رفت تا در محضر اساتيد بزرگ حوزه علميه شهر امامت، به تحصيلات عالي بپردازد. او دوره عالي فقه و اصول را در نزد مرحوم آيت الله العظمي سيد ابوالقاسم خويي و مرحوم آيت الله شيخ محمد رضا آل ياسين گذراند. فلسفه اسلامي (اسفار ملاصدرا) را از مرحوم «شيخ صدرا بادکوبه اي» آموخت. و در کنار آن، طي سالها، فلسفه غرب و نظرات فلاسفه غير مسلمان را به دقت مورد تحقيق و نقد قرار داد. کتاب «فَلسفَتُنا» (فلسفه ما) گوياي ابعاد گسترده انديشه هاي فلسفي سيد محمد باقر صدر است.
در ديگر رشته هاي علوم مثل حديث، رجال، درايه، کلام و تفسير نيز سالها به تحصيل و تحقيق و مطالعه گذراند و به کمال رسيد.
سيد محمد باقر در طول هفده _ هيجده سال تحصيل (از آغاز تا پايان) علاوه بر استفاده از هوش و استعداد و نبوغ فوق العاده اش، روزانه حدود شانزده ساعت به تحصيل و مطالعه و مباحثه و تحقيق مي پرداخت و خودش نيز هميشه مي گفته است که من به اندازه چند طلبه درسخوان، تلاش مي کنم. در سايه اين پشتکار بود که بر همه مشکلات فايق آمد و در کسب دانش و فضيلت به مقامي عالي دست يافت.
سيد محمد باقر از بيست سالگي با تدريس کتاب «کفايه الاصول»، تعليم و تربيت طلاب جوان را آغاز کرد. از بيست و پنج سالگي به تدريس خارج اصول و از بيست و هشت سالگي به تدريس دوره خارج فقه براساس کتاب «العروه الوثقي» پرداخت. بعدها فلسفه و تفسير قرآن نيز تدريس مي کرد. او در طول نزديک به سي سال تدريس و تعليم، شاگرداني جوان، محقق، پرشور، متقي، متفکر، آگاه، مجاهد و سياستمدار تربيت کرد که هر يک از آنها بعدها پرچمدار نشر علم و فرهنگ و آيين جهاد در راه خدا شدند و بعد از استادشان، راه علمي، فکري و سياسي _ اجتماعي او را ادامه دادند.
سيد محمد باقر صدر، نهضت امام خميني در ايران را روزنه اميدي براي نجات امت اسلامي مي دانست. بنابراين از آغاز نهضت اسلامي امام در سال 1342 ش آن را تحت نظر داشت و از امام و حرکتش حمايت مي کرد.
در تاريخ 9 جمادي الثاني 1385، حضرت امام خميني از تبعيدگاه ترکيه به نجف اشرف منتقل شد. ورود امام به حوزه علميه نجف، جنب و جوشي در آن ايجاد کرد. علما و روحانيون نجف درباره استقبال از امام، نظرات مختلفي داشتند. آيت الله صدر با اشتياق تمام به همراه عده اي از علماي ديگر، در مراسم استقبال و پيشواز از امام شرکت، و شاگردان و همفکرانش را نيز به آن دعوت کرد... در تمام چهارده سال اقامت امام در نجف، سيد محمد باقر با ايشان ارتباط نزديکي داشت و به امام عشق مي ورزيد، عشقي که تا آخر عمر در بين او و امام بود.
دوران مرجعيت آيت الله سيد محمد باقر صدر، پس از وفات آيت الله حکيم (1390 ق) آغاز شد و بسياري از مردم عراق از او تقليد کردند. در سال 1392 ق. رژيم بعث عراق، بيش از پيش از تحرکهاي ضد استبدادي حزب دعوت اسلامي و ديگر گروههاي مبارز و مسلمان به وحشت افتاد. بنابراين با يورش به خانه هاي مبارزان و مجاهدان، عده زيادي را دستگير و زنداني کردند. آيت الله صدر نيز با اينکه بيمار بود و در بيمارستان نجف بستري شده بود، تحت نظر مأموران سازمان امنيت رژيم بعث قرار گرفت. تا اينکه با اعتراض مردم و علما، سازمان امنيت دست از او برداشت.
از حوادث مهم ديگر در دوران مرجعيت آيت الله صدر، حرکت اربعين سال 1397 بود. مردم نجف از قديم هر سال در روز اربعين حسيني، مويه کنان و عزادار، با پاي پياده از نجف تا کربلا راهپيمايي مي کنند. در آن سال، آيت الله صدر هر چه در توان داشت به هيئتهاي عزادار مساعدت کرد تا مراسم شورانگيز اربعين را هر چه با شکوهتر برگزار نمايند. آن روز دهها هزار نفر در قالب عزاداران حسيني، اعتراض خود را عليه سلطه ضد انساني رژيم بعث عراق، اعلام کردند.
به دنبال آن قيام تاريخي، آيت الله صدر، را دستگير و به سازمان امنيت بغداد منتقل کردند، در آنجا پس ازبازجويي، هشت ساعت تحت شکنجه جسمي و روحي قرار دادند. آثار آن شکنجه ها، تا آخر عمر در بدنش هويدا بود و بسختي مي توانست از پله ها بالا برود.
يکي از برنامه هاي خطرناک رژيم بعثي عراق، «بعثي کردن نظام آموزش و پرورش» بود. به همه دست اندرکاران امور تعليم و تربيت از مدارس گرفته تا دانشگاهها تکليف کردند که به حزب بعث عراق بپيوندند و برنامه هاي ضد اسلامي آن را در تمام سطوح آموزش کشور اجرا کنند..... در اين هنگام، آيت الله صدر در مقام مرجعيت و يگانه پرچمدار مبارزه با حزب کافر بعث، با صدور فتوايي، پيوستن به حزب و هر گونه همکاري با آن را تحريم کرد. اين فتوا، تکليف مردم را روشن ساخت و مردم از پيوستن به حزب و عضويت در آن پرهيز کردند.
آيت الله صدر، از حاميان صادق امام خميني و انقلاب اسلامي بود، امام در پاريس بود که سيد محمد باقر صدر، طي نامه اي پشتيباني خود را از ايشان و ملت انقلابي ايران اعلام، و از مقام شهداي انقلاب، تجليل کرد. همين فعاليتهاي او بود که ملت مسلمان عراق را به سوي حمايت از مردم ايران سوق مي داد. در شب 22 بهمن 1357 که شب پيروزي شکوهمند مردم مسلمان و انقلابي ايران به رهبري امام خميني (ره) بر طاغوت آمريکايي بود. آيت الله صدر در مسجد جواهري نجف اشرف به منبر رفت و براي مردم مسلمان عراق از انقلاب اسلامي ايران و نقش امام خميني در احياي انديشه هاي ديني و اصلاح امت اسلام، سخن گفت و تکليف مردم عراق را در برابر حکومت ضد ديني بعثي، معين کرد: قيام!..... قيام.......
فرداي آن شب، مردم عراق به دعوت رهبر خود، براي حمايت از انقلاب اسلامي ايران و رهبري امام خميني، در بسياري از شهرهاي عراق راهپيمايي کردند.
از ديگر کارهاي آيت الله صدر، در جهت حمايت از انقلاب اسلامي ايران، تأليف سلسله کتابهاي «الاسلام يقود الحياه» در شش جلد بود که شامل بحثهايي نظير: قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، منابع قدرت دولت اسلامي، اقتصاد جامعه اسلامي و ...... مي شود.
روز 18 رجب 1399، خانه آيت الله صدر و کوچه هاي اطراف آن از اول صبح تا پاسي از شب، مملو از جمعيتي بود که ديروز براي آزادي رهبرشان دست به تظاهرات اعتراض آميز زده بودند و امروز آمده بودند تا بار ديگر با او بيعت کنند.
رژيم صدام از تجديد پيمان امت مسلمان عراق با مرجع و رهبرشان، سخت به وحشت افتاد و براي قطع رابطه مردم با آيت الله صدر، نيروي امنيتي را در سر کوچه آيت الله صدر و کوچه هاي اطراف، مستقر کردند. بدين گونه محاصره خانه آيت الله صدر آغاز شد.
در مدت نه ماه محاصره، رژيم با فرستادن مأموران و مزدوران خود به نزد آيت الله صدر، سعي کرد او را از راهي که در پيش گرفته، منصرف کند، ولي آيت الله صدر ثابت و استوار ايستاد و همچنان از انقلاب اسلامي ايران و امام و مردم انقلابي ايران حمايت کرد و هرگز به خواسته هاي رژيم صدام، گردن ننهاد. تا اينکه در بعد از ظهر گرم و سوزان روز شنبه 19 جمادي الاول 1400 (16 فروردين 1359)، « ابو سعيد» رئيس سازمان امنيت نجف، با عده اي از مزدوران امنيتي، آيت الله صدر را دستگير و بهسرعت از نجف به بغداد منتقل کرد. آيت الله صدر اين بار مي دانست که ديگر بر نخواهد گشت، چون وقتي ابوسعيد جنايتکار گفت: «آماده باشيد به بغداد برويم!» به آرامي گفت: _ «من خيلي وقت است که آماده شهادتم!»
فرداي آن روز، حکومت بغداد، اقدام به دستگيري بنت الهدي کرد چون بيم داشت مبادا بنت الهدي بار ديگر مردم را به اعتراض و تظاهرات دعوت کند و رژيم را رسوا نمايد!
برزان ابراهيم، برادر ناتني صدام و رئيس سازمان امنيت کشور، در زندان از آيت الله صدر خواست که فقط چند کلمه بر ضد امام خميني و انقلاب اسلامي بنويسد، تا آزاد شود، و گرنه کشته خواهد شد! آيت الله صدر اين خواسته را رد کرد و گفت:
«من آماده شهادتم، هرگز خواسته هاي غير انساني و ضد ديني شما را قبول نخواهم کرد و راه من همان است که انتخاب کردم!....»
وقتي که مزدوران بعثي، از منصرف کردن آيت الله صدر و خواهرش مأيوس شدند، آن دو علوي پاک نژاد مظلوم را در روز سه شنبه 23 جمادي الاول 1400 (19 فروردين 1359) زير شکنجه به شهادت رساندند. جنازه آن دو شهيد در جوار مرقد امام علي (ع)، در آرامگاه خانوادگي «شرف الدين» به خاک سپرده شد.
امام خميني، در پيامي که به مناسبت شهادت مظلومانه آن دو شهيد داد، سوگمندانه نوشت:
«...... مرحوم آيت الله شهيد سيد محمد باقر صدر و همشيره مکرمه مظلومه او که معلمين دانش و اخلاق و مفاخر علم و ادب بود، به دست رژيم منحط بعث عراق با وضع دلخراشي به درجه رفيعه شهادت رسيده اند. شهادت ارثي است که امثال اين شخصيتهاي عزيز از مواليان خود برده اند.....»
×××
شهیده بنت الهدی صدر در سال 1357 هجری قمری دیده به جهان گشود و پس از 6 ماه، پدر بزرگوارش را از دست داد. وی در یازده سالگی به همراه دو برادرش بزرگوارش آقا سید اسمعیل و آقا سید محمدباقر جهت کسب علم به نجف اشرف هجرت کرد و تحصیلات خود را در زمینه ی فقه، علم حدیث، اخلاق، تفسیر و سیره نزد برادرش دنبال کرد و جهت احیاء فرهنگ غنی اسلامی به تربیت دختران و زنان مسلمان پرداخت و مدارسی به نام الزهرا را در شهرهای بغداد و کاظمین تحت نظر گرفت و با تأسیس یک مرکز فرهنگی در شهر کاظمین و برگزاری جلسات فکری و مذهبی تهیه مقالات و ایراد سخنرانی های مختلف در زمینه های گوناگون اسلامی به ارشاد پرداخت. از این شهیده، آثاری از جمله کتب زیر به یادگار باقی مانده است:
1- المباحث عن الحقیقة 2- صراع 3- لقاء فی المستشفی 4- امرأتان و رجل 5- مذاکرات الحج 6- لیتنی کنت اعلم 7- نساء العقیده 8- کلمه و دعوه
منبع: مشرق نيوز
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
بچههای کلکسیوندار + تصاویر
بچههای کلکسیوندار تصاویر سرویس کشکول جام نیوز روزگار نو ۱۳۹۳ ۱ ۱۵ - ۰۷ ۰۰چه کسی مرزبانان را از جیش العدل تحویل گرفت؟+ تصاویر
چه کسی مرزبانان را از جیش العدل تحویل گرفت تصاویر حاج امید شه بخش تحویل گیرنده مرزبانان از جیش العدل میگوید از آنجایی که مرزبانان با ترس وارد ماشین می شدند تلفن خود را در اختیارشان قرار دادم و به آنها اجازه دادم تا با خانواده هایشان تماس بگیرند پس از تماس با خانواده هایشان دلگررئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور خراسانجنوبی خبر داد انجام 92 میلیون نوبتسر واکسیناسیون طیور در خراسانج
رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور خراسانجنوبی خبر دادانجام 92 میلیون نوبتسر واکسیناسیون طیور در خراسانجنوبیرئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و زنبور عسل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت برای پیشگیری از بیماریهای طیور در سال گذشته 92 میلیون و 775 هزار نوبتسر واکسیناسیون در واچه کسی میگفت: سلام سوسیس +تصاوير
پربيننده ترين خبرهاي سال 92 45 چه کسی میگفت سلام سوسیس تصاوير تکه کلام سلام سوسیس شیرین کاری یک دوبلور ایرانی بود که در ذهن همگان به یادگار مانده است به گزارش باشگاه خبرنگاران مورچه و مورچهخوار از دیگر کارتونهای جذاب دهه شصت بود و همان طور که به یاد دارید داستانیمبارزه بین سمورهای آبی + تصاویر
مبارزه بین سمورهای آبی تصاویر در مرکز حیاتوحش بریتانیا سمور مادر با بازی و تفریح مبارزه کردن و دفاع از خود را به پسرش یاد میدهد به گزارش گروه چندرسانهای باشگاه خبرنگاران نوزادان سمورها یک سال پس از تولد از خانواده جدا میشوند در تصاویر زیر که توسط سو ادواردز ثبت شده استمبارزه با فساد و تحقق حقوق شهروندی مهمترين وظيفه نهادهای حكومتی است
رهنمودهای حقوقی رئیس دستگاه قضا مهر ماه92 مبارزه با فساد و تحقق حقوق شهروندی مهمترين وظيفه نهادهای حكومتی است رئيس قوه قضاييه گفت مسئله رسيدگي به شكايات شهروندان و مبارزه با فساد در دستگاه اجرايی و حقوق بشر مقولات جداگانهای هستند اما در عين حال به هم مرتبط هستند و ما مفتخريم کچه کسی مرزبان ها را تحویل گرفت؟/تصاویر
چه کسی مرزبان ها را تحویل گرفت تصاویر حاج امید شه بخش فردی بود که در آن سوی مرزها مرزبانان را از گروهک تحویل گرفت و برای جلب اعتماد مرزبان ها تلفن خود را در اختیارشان قرار داد آفتاب دانا نوشت حاج امید شه بخش فردی بود که در آن سوی مرزها مرزبانان را از گروهک تحویل گرفت و برای جکلکسیونی از اتومبیل های شیک رونالدو + تصاویر
کلکسیونی از اتومبیل های شیک رونالدو تصاویر به گزارش سرویس کشکول جام نیوز کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال تقریبا 1000 هزار یورو در هفته دستمزد می گیرد که بخش زیادی از این درآمدش را برای خرید اتومبیل هزینه می کند ۱۳۹۳ ۱ ۱۷ - ۰۹ ۲۲کلکسیون اتومبیل های رونالدو+ تصاویر
کلکسیون اتومبیل های رونالدو تصاویر ستاره پرتغالی بخش عمده ای از درآمدش را صرف خرید اتومبیل های روز دنیا می کند کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال تقریبا 1000 هزار یورو در هفته دستمزد می گیرد که بخش زیادی از این درآمدش را برای خرید اتومبیل هزینه می کند باشگاه خبرنگاران پچه کسی در ایران برای سازمان سيا جاسوسی میکرد؟ + تصاوير
گزارش چه کسی در ایران برای سازمان سيا جاسوسی میکرد تصاوير كوروش احمدي جاسوس سرسپرده سازمان سيا پس از سالها فعاليت معاندانه عليه نظام توسط سربازان گمنام امام زمان عج دستگير و به دار مجازات آويخته شد به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران یکی از مهمترین رویداهای قضاعمرا تاکسی به این باحالی سوار شده باشید! + تصاویر
عمرا تاکسی به این باحالی سوار شده باشید تصاویر سرویس کشکول جام نیوز ۱۳۹۳ ۱ ۱۴ - ۱۸ ۲۹شهری با تاکسی های هفت رنگ + تصاویر
شهری با تاکسی های هفت رنگ تصاویر به گزارش سرویس کشکول جام نیوز در تمامی نقاط جهان تاکسی ها یا زرد هستند و یا سیاه ولی تاکسی های شهر بانکوک در کشور تایلند در همه رنگ یافت می شوند تاکسی های صورتی قرمز آبی و حتی بنفش هم خواهید یافت درجه بندی تاکسی ها بر اساس همین رنگهمگام با انتخابات ریاست جمهوری افغانستان/144 چه کسی در افغانستان اولین رأی را به صندوق ریخت؟+تصاویر
همگام با انتخابات ریاست جمهوری افغانستان 144چه کسی در افغانستان اولین رأی را به صندوق ریخت تصاویریوسف احمد نورستانی رئیس کمیسیون انتخابات افغانستان اولین کسی بود که صبح امروز رأی خود را به صندوق انداخت و به این ترتیب روند انتخابات افغانستان به طور رسمی آغاز شد به گزارش خبرنگارخدمات رساني ويژه تاكسيراني قم به مسافران نوروزي
۵ فروردين ۱۳۹۳ ۱۸ ۴۰ب ظ مدير عامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني شهرداري قم خبر داد خدمات رساني ويژه تاكسيراني قم به مسافران نوروزي مدير عامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني شهرداري قم از اقدامات سازمان تاكسيراني در طرح نوروزي خبر داد به گزارش خبرگزاري موج مرتضي عزتياعتراض بستگان مسافران پرواز مرگ + تصاویر
اعتراض بستگان مسافران پرواز مرگ تصاویر پخش سخنان نخست وزیر مالزی مبنی بر سقوط هواپیما در اقیانوس هند و زنده نماندن سرنشینان پرواز 370 مالزی به پکن خشم چینی ها را به همراه داشت پخش سخنان نخست وزیر مالزی مبنی بر سقوط هواپیما در اقیانوس هند و زنده نماندن سرنشینان پرواز 370 مالزیزیباترین خیابان جهان + تصاویر
زیباترین خیابان جهان تصاویر خیابانی با نام رائو گونکالو د کاروالیو در پورتو آلگره برزیل به دلیل پوشیده شدن با شاخ و برگ درختان خود به عنوان زیباترین خیابان جهان شناخته می شود عصر ایران سه شنبه 5 فروردیمرتبسازی خودکار تصاویر گالری آیفون
استفاده از دوربین گوشیهای هوشمند بسیار ساده است این دستگاهها میتوانند همگی ما را به تبدیل به عکاسانی آماتور کنند اما جلوهی بد این مسئله انباشتهشدن بسیاری عکس و نبود راهی برای مرتبسازی سریع آنهاست Impala نام اپلیکیشنی رایگان است که توان تشخیص مشخصههای موجو-
گوناگون
پربازدیدترینها