تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815615954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

4 دلیل اصلی کمر درد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
4 دلیل اصلی کمر درد
استرس باعث سفت شدن عضلات در تمام بدن، کاهش جریان خون به آن قسمت ها و تراکم اسیدها در عضلات می شود که در پی آن درد در آن قسمت ایجاد و یا تشدید می شود.
به گزارش نامه نیوز به نقل از شفاف، محققان چهار دلیل اصلی کمر درد را استرس، نشستن های طولانی مدت، کمبود ویتامین بدن و یبوست عنوان کرده اند. در ادامه به تفصیل در هر مورد نوشته شده است.

استرس

استرس می تواند عامل بروز انواع دردها، بیماری ها و اختلالات باشد. کمردرد گاه نشانه استرس بیش از حد به ویژه در قسمت فوقانی کمر است.
استرس باعث سفت شدن عضلات در تمام بدن، کاهش جریان خون به آن قسمت ها و تراکم اسیدها در عضلات می شود که در پی آن درد در آن قسمت ایجاد و یا تشدید می شود.

نشستن طولانی مدت

بیشتر کارمندان ساعت های طولانی از وقت خود را مقابل رایانه یا میز کار سپری می کنند. نشستن طولانی مدت علاوه بر این که باعث پایین آمدن میزان سوخت و ساز بدن و افزایش وزن می شود، افزایش دردهای استخوانی از جمله کمردرد را به همراه دارد.
این درد به علت رسیدن اکسیژن کم به عضلات ایجاد می شود که باعث سفت شدن و ایجاد ناراحتی در این قسمت می شود.

کمبود ویتامین

کمبود ویتامین می تواند مشکلات فراوانی از جمله کمردرد به وجود بیاورد. به عنوان مثال، ویتامین D که با نور خورشید ارتباط دارد، این روزها اغلب به مواد غذایی مانند شیر افزوده می شود تا از بروز عوارض ناشی از کمبود این ویتامین پیشگیری شود.
ویتامین D به طور چشم گیری کمردرد شدید را در مبتلایان کاهش می دهد. از آن جا که ویتامین ها برای عملکرد طبیعی بدن لازمند، هر نوع کمبودی می تواند منجر به کمردرد شود.

یبوست

یبوست از قسمت روده تحتانی که به احتمال زیاد انسداد در آن جا وجود دارد، به کمر فشار وارد می کند.
اگر یبوست یک مشکل مزمن باشد، این فشار مداوم روی قسمت تحتانی کمر می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند و پس از رفع یبوست، کمردرد ادامه پیدا کند.
یبوست مشکل شایعی است که با افزودن فیبر در برنامه غذایی و بالا بردن مصرف آب و ورزش کردن قابل درمان است. باید دانست که مصرف داروها اثر کوتاه مدت دارد از این روز لازم است که شیوه زندگی خود را تغییر دهید.





1393/1/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن