محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827125710
باهنر:جنتی استضاح نمیشود/سوال از ظریف توسط جبهه پایداری هدایت میشود
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
باهنر:جنتی استضاح نمیشود/سوال از ظریف توسط جبهه پایداری هدایت میشود
آنهایی که به دنبال میانه روی بودند، بهترین کسی را که می توانستند انتخاب کنند، دکتر روحانی بود.
به گزارش نامه نیوز، : هفت دوره است که در مجلس حضور دارد و باسابقه ترین نماینده مجلس است؛ خیلی ها می گویند کار او از سناتوری هم گذشته است.
برخی از تحلیلگران باهنر را از تاثیر گذار ترین و جریان سازترین نمایندگان مجلس توصیف می کنند.
به همین دلیل آرمان تصمیم گرفت که با سناتور پیدا و پنهان مجلس نهم و دست راست علی لاریجانی گفت وگویی را انجام دهد تا درباره 6 وزیر که به نقل از رسانه ها در آستانه استیضاح قرار دارند ، گفت وگو کند.
مشروح مصاحبه محمد رضا باهنر، نایب رئیس مجلس نهم و دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با آرمان در ذیل آمده است:
*سال 92 را چگونه دیدید؟
سال 92 سال بسیار خوبی بود. ما انتخابات خوبی را پشت سر گذاشتیم.
سالی که به نام حماسه سیاسی و اقتصادی نام گذاری شده بود با حضور گسترده مردم در خرداد 92 فکر می کنم شروع خوبی داشت.
پس از آن هم سه یا چهار ماه طول کشید تا دولت جدید مستقر شود. دولت هم شروع بسیار خوبی داشت.
حالا یکسری برنامه های اعلامی هم دولت دارد؛ ما در مجلس وظیفه داریم کمک کنیم تا دولت برنامه ها و شعارهایش را عملی کند.
*به انتخابات سال 92 اشاره کردید.ارزیابی شما از آن انتخابات چگونه است و چرا اصولگرایان با وجود تعدد کاندیدا موفق به تصاحب کرسی قوه مجریه نشدند؟
تعبیر من از انتخابات 24 خرداد و پیام آن این بود که جامعه ما حدود 8 سال دچار یک نوع اصلاح طلبی از نوع تندروانه و ساختارشکن بود و در 8 سال بعدی دچار یک نوع تندروی دیگر شد که به اصطلاح من آن را اصولگرایی از نوع احمدی نژادی می خوانم.
مردم ایران در نهایت میان این دو نوع تندروی در نهایت اعتدال را برگزیدند.
*یعنی معتقدید که انتخاب آقای روحانی برای ریاست جمهوری یک انتخاب میانه بود و اصلاح طلبان نقشی در انتخاب او نداشتند؟
انتخاب آقای روحانی به عنوان ریاست جمهوری انتخاب درستی محسوب می شد آنهایی که به دنبال میانه روی بودند، بهترین کسی را که می توانستند انتخاب کنند، دکتر روحانی بود. سوابق رئیس جمهور یازدهم نشان می داد که فعال سیاسی معتدلی است. بعضی ها می خواهند همین را بگویند که اصلاح طلبان بردند ، اصولگرایان باختند و یا ... در حالی که به عقیده من مردم از تندروی خسته شده بودند و به شخصی رای دادند که میانه روتر بود.
مردم دو تفکر ویژه و تند را در 16 سال گذشته به چشم خود دیده بودند. به همین دلیل به کسی رای دادند که کمتر با این ویژگی ها مانوس بود.
من سال ها در مجلس در کنار آقای روحانی بودم شعارهای آقای روحانی در انتخابات با ویژگی شخصیتی ایشان کاملا سازگاری داشت.
من آقای روحانی را انسانی معتدل و اهل مشورت می دانم به همین دلیل اگر به شعارهای انتخاباتی ایشان نظر بیندازید، متوجه خواهید شد که آقای روحانی شعاری را خلاف عقاید شان بیان نکردند.
*اصولگرایی از نوع احمدی نژاد به چه معناست؟
من که می گویم اصولگرایی از نوع احمدی نژاد تعبیر من است. یادم می آید وقتی ایشان رئیس جمهور شدند به ما گفتند من رفتار سیاسی بسیاری از فعالین سیاسی که در طیف اصولگرایی جای می گیرند را رفتار اصولگرایانه نمی دانم.
به اصطلاح می گفتند که من شما را اصولگرا نمی دانم. بالاخره ایشان همانطور که دیدید تعبیر دیگری از اصولگرایی داشتند.
*پس چگونه شد در سال 84 اصولگرایان، احمدی نژاد را برآمده از خود می دانستند در حالی که به قول شما احمدی نژاد تعریف دیگری از اصولگرایی ارائه کرده بود؟
اگر شما به انتخابات سال 84 نگاه کنید، می بینید که اصولگرایان از کاندیداهای متفاوتی حمایت کردند، بنده خودم رئیس ستاد انتخاباتی آقای لاریجانی بودم.
اما اینکه مرحله دوم میان آقای هاشمی و آقای احمدی نژاد انتخاباتی برگزار شد باز هم جبهه پیروان خط امام و رهبری در بیانیه ای عنوان داشت که هیچ فرقی نمی کند و مردم باید رای دهند.
اما زمانی که آقای احمدی نژاد انتخاب شد، ما او را از جریان خودمان می دانستیم و خیلی تلاش کردیم که او به موفقیت برسد.
اما چون یک ارتباط تشکیلاتی و ساختاری را نتوانستیم با هم برقرار کنیم بنابراین زاویه ایجاد شد. به تدریج این زاویه بیشتر از گذشته شد.
*اولین نقطه اختلاف طیف های مختلف اصولگرا با آقای احمدی نژاد از کجا و چه زمانی آغاز شد؟
اگر می خواهید بدانید که اولین جرقه اختلاف از کجا شروع شد، اولین بودجه ای که احمدی نژاد به مجلس داد باعث شد تا ما شدیدا موضع بگیریم و به اصطلاح دعواها و بحث های ما آغاز شد تعبیر ما این بود که این بودجه نمی تواند عملیاتی باشد.
مثلا ایشان بودجه ای که ارائه کرد بر این مبنا بود که 70 درصد بودجه عمرانی را خواست افزایش دهد ما گفتیم که کار عمرانی کردن نیاز به بودجه دارد اما بودجه نیست.
باید دید که اصلا چنین زمینه ای هست. باید دید که اقتصاد ما توان و کشش این بودجه را دارد یا خیر؟
کار عمرانی که فقط پول نیست، زمینه اقتصادی، نیروی انسانی و برنامه ریزی می خواهد. ما باید فقط بودجه تخصیص دهیم که نمی شود.
البته مجلس نگذاشت که 70 درصد بودجه عمرانی رشد پیدا کند. مجلس اجازه داد که فقط 30 درصد بودجه عمرانی رشد پیدا کند و گرنه ما شاهد تورم بی سابقه در کشور بودیم.
ما می گفتیم طبیعی اش 20 درصد است که حالا ما، 30 درصد بودجه را تخصیص دادیم.
از همان زمان بود که گلایه های آقای احمدی نژاد شروع شد و اینگونه جوسازی می کرد که آقا این ها نمی گذارند کار کنیم.
*با توجه به این اختلافاتی که تعریف کردید، چرا مجلس از همان ابتدا واکنش مناسبی نسبت به تغییرات در سازمان برنامه و بودجه و... از خود نشان نداد؟
در دوره آقای احمدی نژاد این اتفاقات زیاد رخ می داد. این بی توجهی به برنامه ریزی و قانون درآن دوره زیاد بود که تا یک اندازه تحمل شد و از یک زمان، وقتی اثرات کار هویدا شده بود، دیگر قابل تحمل نبود.
آقای احمدی نژاد یکی از خصلت هایش این بود که خیلی خرد جمعی را قبول نداشت.آدم بسیار باهوشی بود اما اشکالش این بود که فکر می کرد هر چه خودش به آن برسد، همان حق است و دیگر نیازی به مشورت با دیگران نمی دید؛ به همین دلیل حتی به مجلس اعتراض می کرد.
او به توصیه های کارشناسی بدنه خودش هم چندان اهمیت نمی داد و به همین دلیل نه تنها سازمان برنامه و بودجه بلکه شوراهای عالی را هم منحل کرد.
دوره اختلافات جدی ما با احمدی نژاد از همان سال اول بود که دو تا سه سال هم طول کشید و موضوعش هم انحلال شوراها بود. ایشان اعتقادی به کار کارشناسی نداشت.
* آیا تصمیم بر این نیست که برای کمک به دولت یازدهم ، مجلس مقدمات احیای سازمان برنامه و بودجه را فراهم کند؟
مجلس چند ماه پیش تصمیم گرفت با ادغام دو سازمان، دولت را مکلف به احیای سازمان برنامه و بودجه کند.
اما فعلا دولت یازدهم هم چندان مایل نیست که این نهاد شکل گیرد. مرحوم آقای پرورش را خدا رحمت کند که می گفت ما در اول انقلاب موقعی که در دولت حضور داشتیم، هر موقع می خواستیم طرحی را اجرا نکنیم، می گفتیم باید یک کار اساسی را انجام دهیم.
ظاهرا دولت فعلی هم می خواهد یک کار اساسی انجام دهد.
* یعنی نمی خواهند دوباره سازمان برنامه و بودجه احیا شود ؟
می گویند به دنبال اجرای یک طرح جدید، اصلاح و در نهایت به وجود آوردن یک سازمان جدید است. فعلا اینگونه که به ما گفته اند می خواهند یک کار اساسی انجام دهند.
*برخی از فعالان سیاسی معتقدند تعداد سوالات مجلس از وزرا بسیار زیاد است. شما به عنوان هیات رئیسه مجلس تعدد سوالات را چگونه ارزیابی می کنید؟
اولا که زیاد و کم اینها، حرف های دقیقی نیست. اگر شما معتقدید که زیاد است، کار میدانی انجام دهید.
*شما به آمار 6 ماه اخیر نگاه کنید، متوجه خواهید شد که تعداد سوالات نسبت به مدت مشابه آنها در دولت احمدی نژاد بسیار بیشتر است؟
شما به آمار دوره های گذشته نگاه کنید. 6 ماه اول دوره احمدی نژاد را با 6 ماه اول دوره خاتمی مقایسه کنید ، می بینید یک روند افزایشی داشته است.
یعنی شما با یک رشد طبیعی روبه رو هستید. سوالات احمدی نژاد نسبت به آقای خاتمی 20 درصد اضافه شده است و به همین ترتیب در دوره آقای روحانی هم شاهد رشد 20درصدی سوالات بودیم. بنابراین اتفاق غیر مترقبه ای رخ نداده است.
*یعنی سوالات سیاسی و جناحی نیست؟
بالاخره من 7 دوره نماینده مجلس بودم خیلی از همکاران آمده اند و رفته اند. من خدمت همکاران گفته ام که نمایندگان دوره نهم مجلس جزو بدشناس ترین نمایندگان هستند.
در دوره ای که شما مسئولیت نمایندگی تقبل کرده اید که دولت بودجه ای برای تخصیص دادن ندارد حالا که دولت گذشته پروژه های زیادی را افتتاح کرده است و هیچ کدام هم دارای اعتبار کافی نمی باشند.
به همین دلیل نمایندگان مجلس زیر فشار افکار عمومی هستند. پیمانکار دارد ورشکست می شود و تنها راه دسترسی اش نمایندگان مجلس در شهرستان هستند بنابراین بیشترین فشار بر آنها وارد می شود.
بالاخره هیچ کاری از دست شان بر نمی آید غیر از سوال پرسیدن. من توصیه ام به دو طرف است؛ وزرا از سوال پرسیدن نمایندگان چندان نگران نباشند بالاخره وظیفه مجلس و نمایندگان پرسیدن سوال است.
یک دفعه آقای رئیس جمهور گفته بودند که پاسخ به این سوالات وقت وزرا را می گیرد، من به ایشان گفتم که آقای رئیس جمهور پاسخگویی جزو کار وزراست و نمی شود گفت که وقتی وزیر بیکار بود به سوالات پاسخ دهد.
سوال پرسیدن نمایندگان جزو کارشان است و از سویی وزرا هم نباید دل نازک باشند.
*یعنی تعدد سوالات زودهنگام نیست و شائبه جناحی و سیاسی ندارند؟
در خصوص توافق ژنو یک عده به شدت تعریف می کنند و یک عده هم به شدت حمایت می کنند.
من تعریف و حمایت کردن بی جا را قبول ندارم و نه تخریب کردن و جناحی نگریستن امری پسندیده است؛ قطعا یکسری نقاط ضعفی در خصوص مذاکرات وجود دارد که با تخریب کردن و جناحی نگریستن اصلاح نمی شود.
حتما ما باید حمایت کنیم و در طول زمان اشکالات مذاکرات را به آنها گوشزد کنیم. حالا یک عده می آیند سوال می پرسند اینکه یک عده می آیند و می گویند بگذارید عرقشان خشک شود، وزیر خارجه عرقش خشک شود، مذاکرات دیگر تمام می شود.
بنابراین یک سری از نمایندگان در طول حرکت احساس می کنند که وزیر مسیر را درست طی نمی کند.
نمی توانند صبر کند تا کار تمام شود. البته تمام سوالاتی که از وزیر خارجه می شود را من تایید نمی کنم چون این کار خوبی نیست.
در مملکت ما یک رویه غلطی باب شده است که هر رئیس جمهور و هر وزیری می آید می خواهد تمام مسئولین را عوض کند و تبع آن بسیاری دیگر تغییر پیدا می کنند.
این گونه که نمی شود این رویه ای که باب شده است، بسیار غلط و اشتباه است.
*ولی تعداد تغییرات در دولت یازدهم نسبت به دولت قبلی کمتر است؟ این موضوع را که قبول دارید؟
بله، اما چه اشکال دارد وزیر محترم علوم تمام روسای دانشگاه ها را تغییر ندهد. رئیس چند دانشگاه را تغییر داد که خب ما هم استقبال کردیم اما گسترده بودن روند تغییرات دامن کسانی را می گیرد که اصلا سیاسی نیستند.
200 پست کلان و سنگین داریم که معمولا روسای جمهور آنها را تغییر می دهد اما لزوما نباید تغییر دهند.
به واسطه این تغییر ممکن است تعداد بیشتری مدیر تغییر پیدا کنند. یک دفعه شما می بینید 5 هزار نفر به آرامی عوض می شوند؛ در هیچ مملکتی این گونه نیست.
خیلی از افرادی که تغییر پیدا کردند، سیاسی نیستند.
*قبول ندارید که بسیاری سوال ها ملی محسوب نمی شود و بیش از هر موضوعی، بحث استانی و یا سیاسی است؟
نه این گونه نیست. اگر بخواهید به کیفیت سوال ها نگاه کنید، می بینید که کیفیت ها یکسان نیست و متفاوت است.
نمی شود گفت همه سوال ها استانی، شخصی، سیاسی و جناحی است. ما در هیات رئیسه از حدود 1192 سوال پرسیده شده، حدود 800 سوالش را منتفی کردیم.
شما قبول کنید از میان این تعداد سوال، حذف کردن 800 سوال چه کمکی به دولت و کار وزرا می کند.
این مورد جزو وظایف هیات رئیسه نیست اما ما در جهت تعامل با دولت سعی کردیم با نمایندگان سوال کننده جلسات مفصلی را برقرار و با آنها به توافقی برسیم تا تعداد سوالات کمتر از گذشته شود.
مجلس 2 وظیفه دارد وظیفه تقنین و وظیفه نظارت؛ بنابراین نمی شود گفت دولت فقط وظیفه دارد.
ما حدود 80 درصد سوالات را منتفی کردیم و آنهایی که منتفی نشده را در نوبت بررسی قرار دادیم.
*گفته می شود سوالات از وزیر امور خارجه را یک جناح خاص انجام می دهند؛ به طور مشخص جبهه پایداری. این طور نیست؟
بله سوالات از وزیر امور خارجه را یک جناح خاص یعنی جبهه پایداری انجام می دهد. اما اینگونه که شما بگویید سوالات را فقط یک عده خاصی سامان می دهند، این گونه نیست.
*یعنی سوالات آن عده خاص هم برنامه ریزی شده نیست؟
**تمام نمایندگان مجلس از دولت سوال کرده اند. حالا تعدادش متفاوت است بالاخره دوستانی که در جبهه پایداری هستند، حساسیت بیشتری نسبت به بقیه مسائل دارند و دوستان دیگری هم در فراکسیون های مختلف حساسیت هایی دارند.
*اما ظاهرا حساسیت جبهه پایداری ها بیشتر است. این گونه نیست؟
درست است اما انتظار داریم که کلیه نمایندگان مجلس سعه صدر بیشتری در رابطه با وزرا داشته باشند.
*شما جبهه پایداری را جزو اصولگرایان می دانید یا خارج شدگان از گفتمان اصولگرایی؟
نه؛ ما آنها را اصولگرا می دانستیم. زمانی یک مشکل وجود داشت و آن این بود که آنها، ما را اصولگرا نمی دانستند اما اکنون اینطور نیست. الان با پایداری ها اختلاف موضع اعتقادی، سیاسی و این حرف ها نداریم.
معتقدیم که باید بیشتر به وزرا وقت داد اما آنها ادعا می کنند که می دانند برخی از وزرا به کج راهه می روند.
ما در تاکتیک ها با جبهه پایداری اختلاف داریم. من معتقدم که دولت آقای روحانی را در شرایط فعلی باید باهمه توان باید حمایت کنیم. منتهی چند تا شرط دارد که خود آقای روحانی هم بارها گفته است به شرط اعتدال، خردگرایی و برنامه ریزی است.
*شما معتقدید که آقای علی جنتی وزیر ارشاد در اظهار نظر و برخورد هایش اشتباه کرده است؟
ما اصلا صفر و صدی نباید فکر کنیم. ممکن است اشتباه کرده باشد و ممکن است من هم اشتباه کنم.
*نه؛ منظور من مشخص و معلوم است. نقطه استیضاح کجاست؟
همین را می گویم؛ نقطه استیضاح کجاست؟ این برای نمایندگان نامعلوم است. همین امر اختلاف اصلی نمایندگان با یکدیگر است.
مرا ببخشید که این مثال را می زنم، من استیضاح را مثل طلاق می دانم؛ دو نفر در روزهای اول زندگی مثل سنگ های تند و تیز هستند ، این ها که به هم سابیده شدند سنگ های کف رودخانه می شوند بنابراین در آغاز کار دولت ها و مجالس، ممکن است اختلاف نظر هایی وجود داشته باشد اما قطعاً به استیضاح نباید ختم شود.
اینکه آقای جنتی اشتباه داشته است یا نه؛ امر مسلمی است. ما در برخی از جهات از ایشان انتقاد داریم اما اینکه ایشان اکنون به مرز استیضاح رسیده است را قبول نداریم. نمی شود در همان ابتدای دولت خواستار استیضاح وزیر شد. نقطه استیضاح کجاست، دلیل اختلاف نظر من با جبهه پایداری است.
*حالا شما به عملکرد آقای جنتی، آقای فانی و یا آقای ظریف چه نمره ای می دهید ؟
بنده همزمان با اکثر دولت ها در مجلس بوده ام. من ادعا می کنم که هیچ وزیری در تاریخ نبوده که حداقل 10 مخالف نداشته باشد. جمع کردن امضا برای استیضاح یک نماینده با حرکت نماینده آغاز می شود حالا این 10 نماینده می توانند وزیر را استیضاح کنند؟
*اما برخی از حرکت ها فراکسیونی است ؟6 وزیر در آستانه استیضاح هستند؟
بله،اما وقتی جو عموم مجلس استیضاح وزیر نباشد، سعی می کنیم با آن تعداد نماینده مذاکره کنیم.
این که شما می گویید 6 وزیر در آستانه استیضاح هستند، حرف غلطی است.
استیضاح باید در دستور مجلس قرار گیرد و در نهایت رای بیاورد.
بالاخره هر وزیری دارای مخالفینی است.در بعد از انقلاب از 20 استیضاح یا 25 استیضاح فقط4 استیضاح رای آورد.
1393/1/19
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
باهنر: ما در تاکتیک ها با جبهه پایداری اختلاف داریم
باهنر ما در تاکتیک ها با جبهه پایداری اختلاف داریم تهران- ایرنا- روزنامه آرمان با محمدرضا باهنر مصاحبه ای داشته که روز سه شنبه با سرخط وزیر ارشاد استیضاح نمی شود منتشر شد و در این گفت و گو به موضوعات مختلف از جمله تعامل اصولگرایان اشاره شده و او اختلاف خود و هم گروهی ها را در مجمجیدانصاری: سوالی را که باید از اشرار بپرسند،از وزیر می پرسند/70درصد سوالات از وزرا فقط توسط 40نماینده
مجیدانصاری سوالی را که باید از اشرار بپرسند از وزیر می پرسند 70درصد سوالات از وزرا فقط توسط 40نماینده مطابق بررسی که معاونت نظارت مجلس انجام داده 70 درصد این سوالات متعلق به 30 – 40 نفر از نمایندگان است به گزارش نامه نیوز مجیدانصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور به روزنامه آرمان گاظهار نظر توکلی درباره ورود هاشمی به انتخابات، رای روحانی، اشتباه جلیلی و جبهه پایداری و مساله حصر
اظهار نظر توکلی درباره ورود هاشمی به انتخابات رای روحانی اشتباه جلیلی و جبهه پایداری و مساله حصربخش داخلی الف 4 فروردین 92تاریخ انتشار دوشنبه ۴ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۰۹ ۴۱ احمد توکلی معتقد است ورود هاشمی رفسنجانی به انتخابات ۹۲ اشتباه بود و وی نباید میآمد چرا که حرمت آقایانصاری:۷۰ درصد سوالات از وزرا فقط توسط ۴۰ نماینده
انصاری ۷۰ درصد سوالات از وزرا فقط توسط ۴۰ نمایندهتاریخ انتشار سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۰۹ ۰۱ مجیدانصاری معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت برخی از سوالات با تشکیل جلسه از سوی هیات رئیسه برای پیگیری این سوالات و تشکیل جلسه میان سوالکنندگان و وزیر ذیربط منتفی شده یا هنوز در نسایت وابسته به احمد توکلی: توهین و متلک به روحانی، نه وظیفه است و نه هنر/ لگد زدن به روحانی همان رویکرد اشتباه
سایت وابسته به احمد توکلی توهین و متلک به روحانی نه وظیفه است و نه هنر لگد زدن به روحانی همان رویکرد اشتباه برادران جبهه پایداری است توهین و متلک به آقای روحانی نه وظیفه است و نه هنر وظیفه و هنر ما این است که رگه های تعلق ایشان به جبهه مدافعان نظام و انقلاب را تقویت کنیم و رعضو جبهه پایداری در مجلس:طرحی با ۱۱۳ رأی برای حفظ حقوق هستهای آماده کردهایم / کسی حق ندارد در چارچوب مذاکرات
عضو جبهه پایداری در مجلس طرحی با ۱۱۳ رأی برای حفظ حقوق هستهای آماده کردهایم کسی حق ندارد در چارچوب مذاکرات از اصول خارج شود عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت تحولی که در اطلاع رسانی مذاکرات ژنو صورت گرفت از نکات برجسته جمهوری اسلامی بود و شاهد یک اجماع ملی روی دفعنظر توکلی درباره جلیلی و جبهه پایداری
نظر توکلی درباره جلیلی و جبهه پایداری کد خبر ۳۸۸۴۸۹ تاریخ انتشار ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳ ۵۴ - 23 March 2014 احمد توکلی معتقد است ورود هاشمی رفسنجانی به انتخابات 92 اشتباه بود و وی نباید میآمد چرا که حرمت آقای هاشمی شکسته میشد و بیشتر از این لطمه میخوردند که من این را برا۷۰ درصد سوال از وزرا توسط ۴۰ نماینده است
۷۰ درصد سوال از وزرا توسط ۴۰ نماینده است ما چند روز پیش ملاقات فراكسيون رهروان ولايت را با رئيسجمهور داشتيم يكي از نمايندگان جمله جالبي را در آنجا گفت او گفت كه ما مجلس نهميها در بدترين شرايط نماينده شديم و دولت جناب آقاي روحاني هم در بدترين شرايط اقتصادي دولت را تحويل گرفت کواکنش باهنر به اقدام دبیر کل سازمان ملل/ ناگفتههایی از انتخاب دبیر کل جبهه پیروان/ ضرورت ذکر نام کوچک در نقل
مهمترین عناوین خبری احزاب در بهمنماه سال 1392 واکنش باهنر به اقدام دبیر کل سازمان ملل ناگفتههایی از انتخاب دبیر کل جبهه پیروان ضرورت ذکر نام کوچک در نقل خاطرات سیاسی تدوین سیاستهای کلی جمعیت برگزاری کنگره مردمسالاری واکنش باهنر به اقدام دبیر کل سازمان ملل انتخاب قائم مباهنر: وزير ارشاد استيضاح نميشود
باهنر وزير ارشاد استيضاح نميشود بالاخره من 7 دوره نماينده مجلس بودم خيلي از همكاران آمده اند و رفته اند من خدمت همكاران گفته ام كه نمايندگان دوره نهم مجلس جزو بدشناسترين نمايندگان هستند در دوره اي كه شما مسئوليت نمايندگي تقبل كرده ايد كه دولت بودجه اي براي تخصيص دادن نداردارزیابی عضو جبهه پایداری از وضعیت اقتصادی کشور و انتقاد از دولت تدبیر و امید
ارزیابی عضو جبهه پایداری از وضعیت اقتصادی کشور و انتقاد از دولت تدبیر و امید تهران - ایرنا - روح الله حسینیان عضو ارشد جبهه پایداری با بیان ارزیابی خود از وضعیت اقتصادی کشور گفت روند اقتصادی موجود هیچ نشانه ای از تحول اساسی نمی دهد و هنوز کالاهای غیرضروری به کشور وارد می شود بهباهنر: وزیر ارشاد استیضاح نمیشود
باهنر وزیر ارشاد استیضاح نمیشود سال 92 سال بسیار خوبی بود ما انتخابات خوبی را پشت سر گذاشتیم سالی که به نام حماسه سیاسی و اقتصادی نام گذاری شده بود با حضور گسترده مردم در خرداد 92 فکر می کنم شروع خوبی داشت پس از آن هم سه یا چهار ماه طول کشید تا دولت جدید مستقر شود به گزارشیارگیری جبهه پایداری در مجلس علیه روحانی
یارگیری جبهه پایداری در مجلس علیه روحانی جبهه پایداری و نمایندگان تندرو مجلس توانسته اند تفکرات نمایندگان را که با آقای روحانی نبودند را جمع و به سمت خود هدایت کند به نحوی که فارغ از عضویت آن ها در یک گروه خاص اکنون در زمین تندروها در حال توپ زدن هستند کد خبر ۳۸۷۳۰۵ تاریخ انتشجبهه پایداری با «آرایش حزبی» به اختلاف افکنی در جریان اصولگرایی ادامه میدهد؟/ آیتالله مصباح در دو
جبهه پایداری با آرایش حزبی به اختلاف افکنی در جریان اصولگرایی ادامه میدهد آیتالله مصباح در دو راهی تن دادن به تحزب یا رها کردن فرزندان پایداریاش جبهه ای که در میانه سال 90 با الهام از تفکرات آیت الله مصباح نام پایداری برخود نهاد و انسجام اصولگرایان را به بازی گرفت حال تنها70 درصد سوال از وزرا توسط 40 نماینده
70 درصد سوال از وزرا توسط 40 نماینده در حالي كه كمتر از دو روز تا پايان سال 92 باقي مانده است همچنان اتفاقهاي فضاي سياسي كشور در كانون توجه جامعه قرار دارد كه مهمترين آنها سفر مسئول سياست خارجه اتحاديه اروپا به ايران پس از حدود 8 سال و ديدار و گفتوگوی او با بسياري از سياستمدامحاصره رهبر جبهه النصره توسط ارتش سوریه در حلب
دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۱ گروه تروریستی جبهه النصره در پیامی اقرار کرد که ابومحمد الجولانی رهبر این گروه در محاصره ارتش سوریه قرار دارد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از سایت خبری خبرپرس گروه تروریستی جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه در پیامی در یکیزیباکلام: برخی اعضای جبهه پایداری که بخاطر رانت پایشان به تشکیلات امنیتی نیفتاده از نجابت وزیر اطلاعات سوءاستف
زیباکلام برخی اعضای جبهه پایداری که بخاطر رانت پایشان به تشکیلات امنیتی نیفتاده از نجابت وزیر اطلاعات سوءاستفاده کرده و به او توهین میکنند ﺗﻮﻫﯿﻦ ﻭ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﭘﺮﺧﺎﺵﺁﻣﯿﺰ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﻗﺎﯼ ﺩﮐﺘﺮ ﺳﯿﺪﻣﺤﻤﻮﺩﻋﻠﻮﯼ ﻭﺯﯾﺮﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﺩﻭﻟﺖ ﯾﺎﺯﺩﻫﻢ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺟﺒﻬﻪﭘﺎﯾﺪﺍﺭﯼ ﻫﻢ ﺟﺎﯼ ﺗﺄﻣﻞ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻢ ﺟ-
گوناگون
پربازدیدترینها