تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از چند رنگى و اختلاف در دين خدا بپرهيزيد، زيرا يكپارچگى در آنچه حق است ولى شما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815914694




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلعیدن خمیر دندان موجب زرد شدن دندان کودک می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
بلعیدن خمیر دندان موجب زرد شدن دندان کودک می‌شود

بلعیدن خمیر دندان موجب زرد شدن دندان کودک می‌شود
یک جراح دندانپزشک با اشاره به اینکه ماندن طولانی مدت شیر بر روی دندان‌ها موجب ایجاد پوسیدگی دندانی می‌شود، گفت: هنگام استفاده از خمیر دندان از سن 3 سالگی باید به اندازه یک نخود از آن برای کودک استفاده شود زیرا بلعیدن بیش از این مقدار موجب زرد شدن دندان‌ها می‌شود.
به گزارش نامه نیوز، دکتر سیامک شایان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه تمیز کردن دندان‌های کودک را باید از 6 ماهگی همزمان با رویش اولین دندان شیری آغاز کرد، گفت: برای این‌ کار نیازی به مسواک و خمیر دندان نیست. فقط می‌توان از یک تکه پارچه تمیز و مرطوب استفاده کرده و روزی یک مرتبه دندان‌های کودک را تمیز کرد.

وی گفت: در صورت اجبار والدین به تغذیه کودک با شیشه پستانک، ‌بهتر است از نوعی سرشیشه‌های مخصوص به‌ نام سرشیشه‌های “ارتودونتیک” استفاده شود تا احتمال ایجاد مشکلات بی‌نظمی دندانی کاهش یابد.

شایان افزود: علاوه بر مشکلات ارتودنسی و بی‌نظمی‌های دندانی که به دنبال استفاده از سرشیشه ایجاد می‌شود، مصرف شیر ‌چه شیرخشک، شیر مادر یا شیرهای پاستوریزه، به‌ خصوص اگر شیرین شده باشند، می‌توانند موجب ایجاد پوسیدگی‌های دندانی در کودکان شوند.

این جراح دندانپزشک خاطرنشان کرد: والدین باید مراقب باشند که کودک به خوابیدن با شیشه شیر و یا باقی ماندن پستان مادر در دهان عادت نکند زیرا ماندن طولانی مدت شیر بر روی دندان‌ها موجب ایجاد پوسیدگی دندانی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در صورت امکان پس از نوشیدن شیر باید دندان‌های کودک را تمیز کرد، گفت: می‌توان برای پاک شدن بقایای شیر از روی دندان‌ها به او مقداری آب خوراند.

برگشت شیر به دهان موجب پوسیدگی دندان می‌شود
شایان یادآور شد: شیر کودک را نباید با استفاده از قند، شکر، نبات، عسل و یا موادی مانند این‌ها شیرین کرد. پس از آن که کودک شیر خورد دقت شود تا حتما آروغ بزند زیرا برگشت شیر به همراه گاز معده هنگام خواب به دهان و باقی ماندن شیر بر روی دندان‌ها، موجب پوسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از دادن آب میوه‌های شیرین به کودک هنگام خواب پرهیز شود، گفت: باید از حدود 3 سالگی یک مسواک مخصوص برای کودک تهیه شده و به اندازه “یک نخود” روی آن خمیردندان قرار داده شود.

شایان گفت: کودک از 3 سالگی می‌تواند خودش مسواک زدن را تمرین کند ولی وظیفه اصلی را در مسواک زدن دندان‌ها والدین بر عهده دارند. تا سن 6 سالگی که کودک به طور کامل قادر به کنترل عضلات خود باشد، ‌مسواک زدن برای کودک به عهده یکی از والدین است و مسواکی که کودک زیر 6 سال برای خودش بزند، ارزش بهداشتی ندارد.

این جراح دندانپزشک تصریح کرد: اگر کودک هنگام مسواک زدن مقاومت می‌کند، یکی از والدین می‌تواند کودک را سرگرم کند و دیگری دندان‌هایش را مسواک بزند.

وی با بیان اینکه خمیردندان‌های ژله‌ای مخصوص کودکان طعم دلپذیری برای آن‌ها داشته و می‌تواند عاملی برای تشویق آن‌ها به مسواک زدن باشد، گفت: تاکید روی حجم کم خمیر دندان از آن جهت است که کودکان اغلب نمی‌توانند خمیردندان و کف حاصل از آن را در دهان نگه دارند و ناخودآگاه آن را قورت می‌دهند. خوردن بیش از حد خمیر دندان موجب افزایش مقدار فلوراید در بدن و ایجاد لکه‌های زرد روی دندان‌ها می‌شود.




1393/1/19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن