تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833639137
سال ۹۳ سال تقویت توان تولید کشور است/ در آینده نزدیک با مشکل کمبود برق مواجه خواهیم بود
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: طیب نیا در گفتگوی ویژه خبری:
سال ۹۳ سال تقویت توان تولید کشور است/ در آینده نزدیک با مشکل کمبود برق مواجه خواهیم بود
وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه گفتگوی ویژه خبری ضرورت اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، ضرورت اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها شب گذشته(۱۸ فروردین ماه) در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور «علی طیب نیا» وزیر امور اقتصادی و دارایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
طیب نیا دا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه پیرامون مرحله دوم هدفمندی یارانهها گفت: سال ۹۲ را در شرایطی به پایان رساندیم که سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری مورد ابلاغ قرار گرفت.
**سال جاری سال تولید و شکوفایی رونق خواهد بود
وی با اشاره به اینکه سیاستهای اقتصاد مقاومتی زمینه ساز توسعه و پیشرفت کشور و همچنین شکوفایی اقتصاد ملی و رونق ملی است، افزود: سال ۹۳ سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده است، به گونهای که تدابیر، تصمیمات و برآوردها حاکی از آن است که انشاءالله سال ۹۳ سال تولید و شکوفایی رونق خواهد بود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه سال ۹۲ را عمدتا به مقابله با شعلههای سرکش تورم سپری کردیم، اظهار داشت: خوشبختانه دولت تورم را به نحو معناداری کنترل کرد، به گونهای که دولت تا حدودی موفق شد تا چراغ نیمه خاموش تولید را روشن کند.
طیب نیا گفت: امیدواریم در سال ۹۳ در پرتو تصمیمات و اقداماتی که دولت اتخاذ کرده است، بتوانیم چراغ تولید را پرفروغتر از گذشته و چراغ تورم را خاموش کنیم.
وی از ملت شریف ایران به خاطر تحمل سختیهای اخیر قدردانی کرد و افزود: امیدواریم سال جدید سالی سرشار از نشاط و سرور برای مردم باشد، به گونهای که سختیهای ناشی از دشواریها از تن مردم خارج شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه دولت چه دلایلی برای ورود به عرصه فاز دوم هدفمندی یارانهها دارد، ادامه داد: قانون هدفمندی یارانهها در سال ۱۳۸۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، به گونهای که براساس این قانون تکالیفی برعهده دولت گذاشته شده است.
طیب نیا یکی از تکالیف ناشی از این قانون را قیمتهای حاملهای انرژی دانست و گفت: باید قیمت حاملهای انرژی به سمت قیمتهای هدف که در قانون مشخص شده است، پیش برود.
وی با اشاره به اینکه باید براساس قیمتهای منطقهای و قیمتهای جهانی نفت حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: قیمت حاملهای انرژی در سال ۸۹ تعدیل شد، به گونهای که تا حدودی به سمت قیمتهای هدف حرکت کردیم، این در حالی است که در سالهای بعدی به دلیل تورمهای سنگین و افزایش قیمت ارز در بین قیمتهای داخلی و قیمتهای هدف فاصله معناداری به وجود آمد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه قانون هدفمندی یارانهها دولت را ملزم کرد تا به سمت قیمتها حرکت کند، ادامه داد: قانون بودجه سال ۹۲ دولت را ملزم کرد تا قیمت حاملهای انرژی افزایش پیدا کند.
طیب نیا افزود: در سال ۹۲ با توجه به شرایط خاصی که بر جامعه حاکم بود دولت تصمیم گرفت تا مرحله دوم هدفمندی یارانهها را در سال ۹۲ انجام ندهد و این امر را به شرایط با ثباتتر منتقل سازد.
وی با بیان اینکه این امر به زمانی موکول شد که تورم مهار شده باشد، افزود: باید زمینه مناسبی برای اعمال این سیاستها فراهم شده باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: قانون بودجه سال ۹۳ دولت را ملزم کرد تا هم در خصوص اصلاح قیمت حاملهای انرژی و هم درباره پرداختهای نقدی تصمیم گیری کند، به گونهای که در تبصره ۲۱ قانون بودجه سال ۹۳ آمده است که پرداختهای نقدی صرفا باید به افراد متقاضی نیازمند اختصاص داده شود، بنابراین این اقدامات قانونی دولت را بر این امر واداشت تا تصمیماتی را در این باره اتخاذ کند.
طیب نیا قیمتهای نامناسب حاملهای انرژی را یکی دیگر از مشکلات موجود دانست و اظهار داشت: اگر قیمت انواع حاملهای انرژی را با قیمت محصولات مشابه خارج از کشور مقایسه کنیم، به وضوح در میبیابیم که فاصله معناداری میان قیمت حاملهای انرژی در داخل و خارج از کشور و سایر کالاها وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۵۰ قیمت بنزین ۱۲۰ درصد قیمت جهانی بود، گفت: در سال ۵۵ این قیمت نسبی مقداری کاهش پیدا کرد، یعنی به ۹۰ درصد قیمت جهانی رسید.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه این روند نزولی در سالهای بعد از انقلاب ادامه پیدا کرد افزود: تا سال ۸۱ قیمت بنزین به ۲۷ درصد و در سال ۸۹ به ۱۶ درصد قیمتهای جهانی رسید.
** در تولید بنزین و برق با تنگناهای شدید روبرو هستیم
طیب نیا با اشاره به اینکه قیمت حاملهای انرژی در ایران نسبت به سایر کشورها تفاوت معناداری وجود دارد، ادامه داد: متاسفانه در تولید بنزین و برق با مشکلات و تنگناهای شدیدی روبرو شدهایم.
وی با بیان اینکه در سال ۸۹ مرحله اول هدفمندی یارانهها مورد اجرا قرار گرفت، اظهار داشت: قیمت حاملهای انرژی در آن دوران چیزی حدود ۵۵۰ درصد افزایش یافت، به گونهای که نسبت قیمت انرژی در ایران به طور خاص بنزین با قیمتهای جهانی به ۴۷ درصد رسید، یعنی فاصله بین قیمتهای داخلی و قیمتهای خارجی به نحو معناداری کاهش پیدا کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در فاصله سال ۸۹ تا به امروز بنابه دو دلیل که یکی افزایش قیمتهای داخلی و دیگری افزایش قابل ملاحظه نرخ ارز میان قیمت انرژی در داخل و خارج از کشور شکاف به وجود آورد، یعنی قیمتها افزایش پیدا کرد.
وی با بیان اینکه قیمت بسیار پایین انرژی در ایران باعث شد تا میزان مصرف انرژی در مقایسه با سایر کشورها بالا برود، تصریح کرد: شاخص شدت مصرف انرژی در ایران نشان میدهد که به ازای یک واحد کالایی که تولید میشود، چه میزان انرژی مورد مصرف قرار میگیرد، به گونهای که باید گفت این شاخص در ایران ۳. ۹ برابر سطح زمین است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه متاسفانه در سالهای گذشته در تامین نیازهای داخلی با مشکلات عدیدهای مواجه بودیم، گفت: یکی از مشکلاتی که با آن روبرو هستیم، بحث آلودگی شدید هواست که باید چاره اساسی برای آن اندیشیده شود.
طیب نیا با اشاره به اینکه قیمت نسبی در ایران چه در مقایسه با سایر کالاها و چه در مقایسه با سایر کشورها مثلا در مورد حاملهای انرژی بسیار پایین است، اظهار داشت: این مسئله باعث شده تا اختلافاتی هم در الگوی مصرف کشور و هم در الگوی تولید به وجود آید.
وی بحث قاچاق را یکی از مشکلات ناشی از قیمتهای نسبی نامناسب دانست و گفت: قیمت حاملهای انرژی در داخل ایران با کشورهای همسایه تفاوت معناداری دارد و همین امر انگیزه را برای قاچاق به وجود میآورد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه از سال۲۰۱۰ قیمت بنزین و گازوئیل ترکیه به ازای هر لیتر ۲. ۵ و ۲ دلار بود، افزود: این در حالی است که قیمت مشابه بنزین و گازوئیل در ایران ۱۰. ۲ سنت است.
وی گفت: در سال ۸۹ میان قیمت داخلی قیمت بنزین با فوب خلیج فارس شکاف به وجود آمده بود، به گونهای که قیمت داخلی با فوب خلیج فارس ۳۰ سنت بود، یعنی براساس نرخ برابری آن روز ۳۰ تومان میشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه این شکاف در انتهای سال ۹۲ به ۴۳ سنت رسید، ادامه داد: شکاف معناداری بین قیمتهای داخلی و خارجی وجود دارد، به گونهای که این امر زمینه را برای قاچاق مواد به خارج از کشور فراهم میکند.
** اقتصاد ایران به دنبال شوک درمانی نخواهد بود
طیب نیا با اشاره به اینکه هرگز به دنبال شوک درمانی نخواهیم بود، افزود: شرایط خاص اقتصاد ایران اینگونه میطلبد که به دنبال شوک درمانی نباشیم.
وی با بیان اینکه در کوتاه مدت به سمت قیمتهای هدف حرکت نخواهیم کرد، افزود: به صورت تدریجی و آرام و برحسب شرایط روز به سمت قیمتهای هدف حرکت خواهیم کرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به تراز مالی سازمان هدفمندی یارانهها ادامه داد: تراز مالی سازمان هدفمندی یارانهها عامل دیگری است که دولت مکلف شده تا در این باره تصمیم گیری کند.
طیب نیا تصریح کرد: یکی از دلایلی که معمولا کشورهای قیمت حاملهای انرژی را افزایش میدهند، این است که آنها بتوانند یکسری منابع درآمدی را به دست آورند و از این منابع درآمدی برای توسعه و پیشرفت کشور استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه افراد فقیر و کم درآمد و همچنین افراد نیازمند از افزایش قیمت حاملهای انرژی آسیب میبینند، ادامه داد: باید این آسیبها مورد جبران قرار بگیرد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه طبق قانون باید ۵۰ درصد از درآمد ناشی از افزایش قیمت حاملهای انرژی به پرداخت یارانه نقدی به مردم تعلق بگیرد، گفت: در سال ۹۲، ۴۲ هزار میلیارد تومان پرداخت نقدی به مردم صورت گرفت، یعنی ماهانه ۳۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت نقدی صورت گرفت.
طیب نیا درآمد ناشی از حاملهای انرژی را ۲۸ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: قانونگذار پیش بینی کرده است که محل درآمدزی عمومی یعنی از محل مالیاتی که مردم پرداخت میکنند، کسری پرداختهای نقدی مورد جبران قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه براساس مر قانون باید ۵۰ درصد درآمد ناشی از افزایش قیمتها صرف پرداختهای نقدی میشد، گفت: ما به التفاوت میزان ۱۴ هزار میلیارد تومان تا ۴۲ هزار میلیارد تومان را از محل منابع بودجه عمومی صرف تامین پرداختهای نقدی به مردم کردهایم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: بودجه دولت دچار عدم تعادل بسیار شدید شده بود، به گونهای که میزان تحقق درآمدهای دولت در ابتدا بسیار ناچیز به نظر میرسید.
طیب نیا با اشاره به اینکه در سال ۹۱ کل هزینههای عمرانی دولت ۱۳ هزار میلیارد تومان بود، افزود: این رقم صرف تمامی زیرساختهای کشور و همچنین تمامی طرحهای عمرانی کشور شده است، به گونهای که اگر بخشی از این منابع صرف هزینههای عمرانی دولت میشد، در این صورت اقتصاد را میتوانستیم از ظرفیت رکود خارج سازیم.
وی با بیان اینکه اگر بخشی از این منابع صرف بهداشت و درمان مردم میشد، در این صورت تغییر معناداری در زندگی مردم و کیفیت زندگی آنها به وجود میآمد، گفت: متاسفانه تغییر معناداری در تراز مالی سازمان هدفمندی یارانهها به وجود آمده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه بودجه شرکتهای تولید و منابع حاملهای انرژی و همچنین بودجه شرکتهای تولیدکننده برق با مشکلات اساسی روبرو شده است، ادامه داد: در سال ۹۲ قیمت تمام شده یک کیلووات ساعت برق ۶۸ تومان بوده است.
** بدهی ۲۰ هزار میلیاردی وزارت نیرو به پیمانکاران
طیب نیا با اشاره به اینکه قیمت فروش برق به مردم ۴۳ تومان بود، ادامه داد: ما به التفاوت ایندو به صورت زیان مجموعه شرکتهای تابع وزارت نیرو خود را نشان میدهد، به گونهای که وزارت نیرو در حال حاضر چیزی بالاتر از ۲۰ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران و به نیروگاههای تولیدکننده برق بدهی دارد.
** در آینده نزدیک با مشکل کمبود برق مواجه خواهیم بود
وی با بیان اینکه وضعیت فعلی برق طی دو، سه سال گذشته نامساعد بوده است، ادامه داد: متاسفانه در وضعیت خطرناکی قرار گرفتهایم، به گونهای که اگر در آینده نزدیک تولید از حالت رکود خارج شود با مشکل کمبود برق آن هم به صورت جدی روبرو خواهیم بود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه باید سرمایه گذاریهای جدی در زمینه تولید برق صورت گیرد، گفت: آلودگی محیط زیست به صورت ملموس قابل مشاهده است که باید چارهای برای آن اندیشیده شود.
این خبر ادامه دارد...
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
اولویت قوای سهگانه تقویت اقتدار ملی با رویکرد حل مشکلات داخلی/ایستادگی مقابل هجمههای تبلیغاتی غرب با پشتوانه
کوهکن در گفتگو با باشگاه خبرنگاران عنوان کرد اولویت قوای سهگانه تقویت اقتدار ملی با رویکرد حل مشکلات داخلی ایستادگی مقابل هجمههای تبلیغاتی غرب با پشتوانه تمدن هزار ساله دبیرکل جامعه نمایندگان ادوار وحدت درونی را زمینه حل مشکلات داخلی کشور دانست و گفت اولویت قوای ما در سال آیندتقویت زیرساخت ها مهم ترین موضوع سال آینده کشور است
نماینده مجلس تقویت زیرساخت ها مهم ترین موضوع سال آینده کشور است کرج-ایرنا- نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی تقویت زیر ساخت ها مهم ترین برنامه سال آینده کشوراست عزیز اکبریان روز چهارشنبه درافزایش توان تولید از سه میدان نفتی خلیج فارس تا پایان سال آینده
بیاضی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزایش توان تولید از سه میدان نفتی خلیج فارس تا پایان سال آینده مدیر مهندسی و ساختمان شرکت نفت فلات قاره ایران گفت توان تولید نفت از میدان های ابوذر فروزان و دورود با نصب چهار سکو بهره برداری در خلیج فارس تا پایان سال ٩٣ افزایش می یابد به گزوزیر نیرو خبر داد برنامه تولید ۳۰ هزار مگاوات برق در ۴ سال آینده/ ۶ نیروگاه بخار وارد مدار شد
وزیر نیرو خبر دادبرنامه تولید ۳۰ هزار مگاوات برق در ۴ سال آینده ۶ نیروگاه بخار وارد مدار شدوزیر نیرو با بیان اینکه در دو ماه اخیر 6 واحد نیروگاه بخار به میزان 1000 مگاوات وارد مدار شد گفت در 4 سال آینده 30 هزار مگاوات نیروگاه جدید شروع به احداث خواهد شد به گزارش خبرنگار اقتصاداحداث سی هزار مگاوات نیروگاه طی چهارسال آینده/ سه هزار مگاوات از بار مصرف برق در کشور کاهش می یابد
وزیر نیرو احداث سی هزار مگاوات نیروگاه طی چهارسال آینده سه هزار مگاوات از بار مصرف برق در کشور کاهش می یابد وزیر نیرو از وارد مدار شدن سی هزار نیروگاه جدید طی چهار سال آینده خبرداد به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران حمید چیت چیان وزیر نیرو در جمع خبرنگاران گفت دبرق رسانی به کلیه روستاهای بالای 10 خانوار استان گلستان در سال آینده
استانها شمال گلستان حائری خیاوی خبر داد برق رسانی به کلیه روستاهای بالای 10 خانوار استان گلستان در سال آینده کلاله – خبرگزاری مهر مدیرعامل شکرت توانیر گفت کلیه روستاهای بالای 10 خانوار استان گلستان که از نظر قانونی نشکلی نداشته باشند در سال آینده برق دار می شوند به گزارشسال آینده 30 کیلومتر خط مترو تحویل میدهیم/ توان ساخت بیش از 30 کیلومتر هم داریم
مدیرعامل متروی تهران سال آینده 30 کیلومتر خط مترو تحویل میدهیم توان ساخت بیش از 30 کیلومتر هم داریم مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران از تعهد این شرکت برای ساخت و تحویل 30 کیلومتر خط مترو برای سال 93 به شرط تامین اعتبارات خبر داد به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران&nbکمبود آب و خشکسالی مهمترین مشکل استان سمنان در سال 93 است
کمبود آب و خشکسالی مهمترین مشکل استان سمنان در سال 93 است سمنان - ایرنا - استاندار سمنان گفت کمبود آب خشکسالی و سرمازدگی درختان از مسائل مهم امسال این استان است که باید برای حل آنها پیگیری لازم صورت گیرد محمد وکیلی در حاشیه بازدید از سد مجن شاهرود تاکید کرد برای رفع کمبود آکمبود آب اصلی ترین بحران جهان در 20 سال آینده است
کمبود آب اصلی ترین بحران جهان در 20 سال آینده است همدان- ایرنا- مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت بحران کمبود آب اصلی ترین چالش جهانی در 20 سال آینده است مرتضی عزالدین روز شنبه به مناسبت روز جهانی آب در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت در 20 سال آینده از هر سه نفر جمعیتتقویت مراکز پاسخگویی 112 در سال جدید/امدادرسانی در کشور مطلوب است
سهشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۷ دبیرکل جمعیت هلال احمر نحوه امدادرسانی در کشور را مطلوب ارزیابی کرد به گزارش سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر سید احمد موسوی با بیان این مطلب در بازدید از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات گفت حوزه امداد و نجات داجراي سه طرح پتروشیمی در غرب کشور/ تولید سالانه ٣٠٠ هزار تن پلی اتیلن سبک در پتروشیمی کردستان
حیدرنیا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اجراي سه طرح پتروشیمی در غرب کشور تولید سالانه ٣٠٠ هزار تن پلی اتیلن سبک در پتروشیمی کردستان مدیر طرح های شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت طرح تولید پلی اتیلن پتروشیمی کردستان نیز از طرح های مهم صنعت پتروشیمی در غرب کشور است که این طرح با ظرفیتپیش بینی آینده صنعت فولاد در سال 93: افزایش تولید و صادرات در راه است
پیش بینی آینده صنعت فولاد در سال 93 افزایش تولید و صادرات در راه است نرخ بهره برداری از ظرفیت فولاد خام در 65 کشور در نوامبر 2013 از 8 75 به 2 74 کاهش یافت این رقم به میزان 2 2 بالاتر از دسامبر 2012 است به گزارش نامه نیوز در سال 2013 تولید فولاد خام جهان با 5 3 رشد نسرمربی تیم فوتسال امید قم: فوتسالیستهای امید قم توانایی کسب عنوان قهرمانی کشور را دارند
سرمربی تیم فوتسال امید قم فوتسالیستهای امید قم توانایی کسب عنوان قهرمانی کشور را دارندسرمربی تیم فوتسال امید قم گفت بازیکنان ما از غنای تکنیکی بالایی برخوردارند و توانایی کسب عنوان قهرمانی در مسابقات امیدهای کشور را دارند محمدرضا قاسمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم اشرکت پتروشیمی زنجان از سال آینده آمونیاک را با دانش بومی تولید میکند
استانها غرب زنجان شوشتری شرکت پتروشیمی زنجان از سال آینده آمونیاک را با دانش بومی تولید میکند زنجان -خبرگزاری مهر مدیر عامل شرکت پتروشیمی استان زنجان گفت شرکت پتروشیمی زنجان از سال آینده با دانش بومی آمونیاک را تولید خواهد کرد چرا که در کشور متخصص در این زمینه وجود داردوزیر نفت: سال آینده تولید نفت به 4 میلیون بشکه می رسد/ وضعمان در اوپک خوب نیست
وزیر نفت سال آینده تولید نفت به 4 میلیون بشکه می رسد وضعمان در اوپک خوب نیست اقتصاد > انرژی - مهر نوشت وزیر نفت با تشریح برنامه های افزایش تولید نفت و گاز ایران در سال 93 از افزایش ظرفیت تولید 100 میلیون متر مکعبی تولید گاز ایران خبر داد و گفت سال آینده ظرفیت تولتقویت توانمندی ها راهکار اصلی تحقق شعار امسال است
تقویت توانمندی ها راهکار اصلی تحقق شعار امسال است گچساران - ایرنا - فرماندار گچساران گفت تقویت توانمندی ها و تلاش برای رفع کمبودها راهکار اصلی تحقق شعار امسال است به گزارش خبرنگار ایرنا عبدالرحیم رحیمی روز شنبه در نشست با کارکنان فرمانداری گچساران افزود وجود منابع غنی نفت زیاحتمال ورود بیماری تب دنگی به کشور در سال های آینده
احتمال ورود بیماری تب دنگی به کشور در سال های آینده تهران - ایرنا - معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت احتمال دارد طی سال های آینده بیماری تب دنگی وارد کشور شود دکتر محمود نبوی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود مواردی ا-
گوناگون
پربازدیدترینها