محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828633881
«رمز عبور» حامیان احمدینژاد چیست؟/ «مشایی» هم آفتابی شد
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
«رمز عبور» حامیان احمدینژاد چیست؟/ «مشایی» هم آفتابی شد
«چراغ خاموش» کمکم روشن میشود و «موتور» برای حرکت استارت میخورد. به گزارش نامه نیوز، روزنامه شرق در گزارشی نوشت:
نزدیکان رییس دولت سابق، دستبهکار شدهاند و به نظر میرسد سال جدید برای آنها بهمعنای سازماندهی نیروها، بازگشت به عرصه سیاست و مطابق سیاست همیشگیشان، جلب توجه افکار عمومی به خود باشد. انتشار بیسروصدای برخی نشریات، اظهاراتی در گوشهوکنارها بدون حضور خبرنگاران مستقل، بهکارگیری تاکتیک قدیمی مانور تکذیب همان اظهارات و همچنین ایجاد خودخواسته هالهای از ابهام گرد فعالیتهایشان، نشان از حرکت خزنده محمود احمدینژاد و اندکافرادی که هنوز حول محور او هستند، دارد. خبر راهاندازی دانشگاه ایرانیان و همچنین دعوت روحانی به مناظره تنها خبرهایی بود که از احمدینژاد پس از پایان دوران ریاستجمهوریاش در رسانهها منتشر شده بود و هرچند که خبرنگاران بهدنبال خبر یا مصاحبهای از او و یاران همیشگیاش بودند، آنها سیاست سکوت را در سال گذشته پیشه کردند. اما به نظر میرسد اکنون با آغاز بهار و سال جدید، پروژههای جدیدی نیز در دست اقدام آنها قرار گرفته است. نخستین خبر بهاری از احمدینژاد سخنان او در جریان بازدید از مناطق جنگی بود. برخی از اخبار سایتها حکایت از اظهارات رییس دولت سابق مبنی بر بازگشتش به عرصه سیاست داشت. این سایتها عنوان کردند که او درخصوص دولت روحانی گفته است: «این دولت دوام نخواهد آورد، مگر ظلم بنیامیه ماندگار شد که اینها هم دوام بیاورند؟» انتشار همین جملات آن هم بعد از چندینماه سکوت کافی بود تا موجی از گمانهزنیها فضای سیاسی کشور را پر کند. هرچند که دفتر رییس دولت نهم و دهم روز گذشته با انتشار بیانیهای این سخنان را تکذیب و تاکید کرد که احمدینژاد هیچگونه سخنرانیای با مضامین مطرحشده نداشته است. در این بیانیه آمده است: «اظهارات منتسب به احمدینژاد در برخی از پایگاههای خبری پیرامون دولت یازدهم و آینده سیاسی وی عاری از حقیقت است و بهشدت تکذیب میشود.»
از سوی دیگر، روز گذشته اسفندیار رحیممشایی هم از سایه بیرون آمد و پیشبینیهایی درخصوص تغییر فضای کنونی کرد. یار غار و همیشگی احمدینژاد در گفتوگو با سایت «میدان ۷۲»، گفته است: «فضای کنونی برای کسانی که میخواهند ناکارآمدی خود را به پای دولت قبل تمام کنند، ادامه نخواهد یافت.» او همچنین میگوید که هیچ برنامهای جهت فعالیت در فضای سیاسی ندارد و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا بههمراه احمدینژاد قصد بازگشت به عرصه سیاست را دارد، گفت: «بهتر است به خود آقای احمدینژاد مراجعه کنید. این حملات باعث خواهد شد تا مظلومیت ایشان بیشتر هویدا شود.»
انتشار هفتهنامهای از سوی کاوه اشتهاردی- از چهرههای رسانهای دولت پیشین و مدیرعامل اسبق «موسسه ایران»- با سردبیری حسن روزیطلب از دیگر چهرههای رسانهای تیم احمدینژاد، با نام «رمز عبور» از دیگر اقدامات اخیر تیم حامیان احمدینژاد است. این هفتهنامه که فعلا بهصورت ماهنامه منتشر میشود در شماره نخست خود گزارشهایی با عناوین «چالشهای مردان اقتصادی دولت یازدهم»، «مهدی هاشمی؛ پسری با پروندههای نجومی» و برخی پروندههای امنیتی منتشر کرده است و در این شماره شاهد آثار و گفتاری از آیتالله مصباحیزدی، دکتر سیدمسعود میرکاظمی، دکتر حسین کچویان، سیدمحمد غرضی، علی زحمتکش، یوسفعلی میرشکاک و عباس آقازمانی (ابو شریف) هستیم. شاکله اصلی مطالب این نشریه، نشاندن دولت روی صندلی اتهام و ایراد انتقادهای تند علیه عملکرد کابینه «تدبیر و امید» است. نکته جالب اینکه تیتر یک این هفتهنامه با عنوان «میدانید توافق ژنو یعنی چه؟» با صفحه فیسبوکی با همین عنوان یکی شده است!
در ادامه همین کنش و واکنشها، مهدی کوچکزاده نیز در مصاحبهای با خبرگزاری «خانهملت» با بیان اینکه احمدینژاد عرصه سیاسی را ترک نکرده است، گفت: «لزوما حضور در عرصه سیاسی منحصر به نامزدی ریاستجمهوری نیست.» این عضو مجلس درباره بازگشت احمدینژاد به عرصه سیاسی، گفت: «اطلاعی از حضور دوباره احمدینژاد در عرصه ریاستجمهوری ندارم اما یقین دارم کسی مثل او نمیتواند نسبت به سرنوشت کشور و مردم بیتفاوت باشد و تنها دوره ریاستجمهوری وی تمام شده است.» به نظر میرسد هنوز بازی «گفتم، نگفتم» از سوی این طیف سیاسی دنبال میشود و باید در آینده شاهد اظهارات و تکذیبیههای بیشتری از این گروه باشیم.
داوری: نقشهای نداریم
در همین خصوص عبدالرضا داوری از نزدیکان احمدینژاد و معاون خبر سابق «ایرنا» درحالیکه از دیدار نوروزی با محمود احمدینژاد بازمیگشت، به «شرق» گفت: «امروز به دیدار ایشان رفته بودم و باید اذعان کنم که تمام جملات و مسایلی که در سایتها از زبان ایشان آمده، تکذیب میشود.»
او با اشاره به بیانیه دفتر احمدینژاد میگوید: «در متن تکذیبیه آمده که تمام بخشهای مربوط به روحانی و آینده سیاسی او اشتباه است و احمدینژاد چنین حرفهایی نزده است. از سوی دیگر ایشان برنامهای هم برای حضور دوباره در قدرت ندارند. سفر راهیان نور هم سنتی ۲۰ساله است و هر سال آقای احمدینژاد در ایام عید به خرمشهر سفر و از مناطق عملیات بازدید میکنند.» داوری در پاسخ به این سوال که غیر از احمدینژاد نزدیکان او هم برنامهای برای انتخابات ندارند، گفت: «هیچ برنامهای برای انتخابات مجلس و ریاستجمهوری نداریم اما به هرحال افرادی که هشتسال با احمدینژاد همراهی کردند، بر اساس مشاهدات خویش فعالیتهای سیاسی را ادامه میدهند. آقای اشتهاردی هم از ابتدا چهرهای رسانهای بود و اکنون هم به فعالیتهای مطبوعاتی خود برگشته، طبیعی است که از ظرفیت تیم رسانهای در قالب نشریه استفاده شود اما این نشاندهنده برنامه ما برای بازگشت به عرصه قدرت نیست.»
داوری ادامه داد: «به نظر میآید که بخشی از جریانات سیاسی علاقهمندند که به هر قیمتی آقای احمدینژاد را درگیر سیاست کنند.»
او در پاسخ به این سوال که آیا اکنون به بازنشستگی سیاسی احمدینژاد معتقد است، گفت: «منظور من از درگیری سیاسی این است که بعضیها میخواهند احمدینژاد را بهعنوان بازیگر معرفی کنند اما ایشان فردی است که تجربه مدیریت کشور در هشتسال گذشته را دارد و عضو مجمع تشخیصمصلحتنظام است و بهدلیل تجربیات فراوان و دیدگاههایش مورد مشورت بخشهای مختلف نظام از جمله مقاممعظمرهبری و حتی دولت کنونی قرار میگیرد اما بازیگر سیاسی محسوب نمیشود.»
او تاکید کرد: «طیف احمدینژاد برنامه و نقشه راهی برای انتخابات ندارند و از نوروز ۹۳ برای انتخابات اسفند ۹۴ استفاده نمیکنند. مطمئن باشید در مقطع فعلی برنامه مدونی برای انتخابات نداریم البته ممکن است در آینده شرایط تغییر کند و ما هم تصمیممان را تغییر دهیم اما در حال حاضر هیچ نقشه و برنامهای برای انتخابات مجلس یا ریاستجمهوری آتی نداریم.»
با وجود این تکذیبهای شفاهی، واقعیتهای ملموس از جنسی است که ناظران را متقاعد میکند، احمدینژاد و حامیانش، سودای پایان سکوت و بازگشت به میدان سیاست را در سر دارند و برنامهریزیای منطبق با این تغییر رویکرد را طراحی کرده و به مرحله اجرا در آوردهاند. بنابراین، دور از انتظار نیست، رییس دولتهای نهم و دهم و حامیانش، بروز و ظهور رسانهای بیشتری داشته باشند، اما نکته آنجاست چنین افزایش فعالیتی، مطالبات عمومی برای پاسخگویی آنان به پروندههای قضایی و کارنامه پرانتقاد دوران قدرتشان را دامن خواهد زد.
1393/1/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
طنز/ احمدینژاد در نقش «بنتن» مقابل ظلم دولت
طنز احمدینژاد در نقش بنتن مقابل ظلم دولت طنز و کاریکاتور > طنز - ایمان پیربرناش در روزنامه قانون نوشت محمود احمدینژاد بارها نشان داده برای طنزنویسان ارزش زیادی قائل است و همیشه به یاد آنهاست او باز هم با صحبتهایش نگذاشت ما احساس غریبی کنیم و برای نعباس عبدی: احمدینژاد از «لُپلُپ» بیرون نیامد،از دل اصلاحات آمد/ مشکل اصلی این مملکت اصلاحطلبان هس
عباس عبدی احمدینژاد از لُپلُپ بیرون نیامد از دل اصلاحات آمد مشکل اصلی این مملکت اصلاحطلبان هستند مساله مملکت احمدینژادها نیستند مساله مملکت اصلاحطلبان هستند که باید هشت سال بگذرد تا به اشتباه سال 84 اقرار کنند ولی هنوز هم نمیگویند که آن اشتباه راهبردی بود یا تاکتیکی وهدف از ادعای «حضور مرزبانان در خاک ایران» چیست؟
هدف از ادعای حضور مرزبانان در خاک ایران چیست تهران - ایرنا - در مصاحبه ای که یک روزنامه اردو زبان پاکستانی با سخنگوی گروهک تروریستی رباینده مرزبانان ایران انجام داده ادعا شده است که این سربازان در خاک ایران نگهداری می شوند و این سخن نیاز به تاملی دارد که تابناک طی یادداشتی از هریشه ضربالمثل «چهارتکبیر زدن»چیست؟
ریشه ضربالمثل چهارتکبیر زدنچیست عبارت بالا در عرف اصطلاح عرفا و ارباب ذوق وادب کنایه از ترک علایق پشت پا زدن به دنیا و مافیها و رهاکردن امیال و آرزوها باشد خواجه شیراز می فرماید من هماندم که وضو ساختم از چشمه عشقچهارتکبیر زدم یکسره بر هرچه که هستباید دید منظور از چهار تکیادداشت آخرین گام سیاسی «هاشمی» چیست؟
یادداشتآخرین گام سیاسی هاشمی چیست نگاهی به تحولات ایجاد شده از دوران ریاست جمهوری هاشمی و سپس چرخشهای سال 1376 که با روی کار آمدن خاتمی همراه بود دوران خوبی را برایش رقم نزد تا اینکه وی را مجبور کرد برای غسل تعمید اندیشه و رفتارش با احمدی نژاد به رقابت تن به تن تن دهد به گزارطرح «همیاران ازدواج» چیست؟
طرح همیاران ازدواج چیست پیشنهاد دادهایم در هر دانشکده برای یک یا دو استاد قابل اعتماد و مقبول به عنوان همیاران ازدواج درباره چگونگی گفتوگو با دانشجویانی که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند دورههای آموزشی برگزار شود معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت به مرکز امونیک نژاد: ظریف ارزش "لاله" را میفهمد/برای چندمینبار، نقش احمدینژاد و مشایی را در تولید «لاله
نیک نژاد ظریف ارزش "لاله" را میفهمد برای چندمینبار نقش احمدینژاد و مشایی را در تولید لاله تکذیب میکنم اسی نیکنژاد که مدتی است از ایران به آمریکا رفته است میگوید هرچه با مدیران مرکز گسترش تماس میگیرد کسی جوابش را نمیدهد او همچنین لاله را فیلمی در حوزه جنگ نرنشنال اینترست: دلیل «نگرانی» این روزهای حاکمان سعودی چیست؟
نشنال اینترست دلیل نگرانی این روزهای حاکمان سعودی چیست تهران - ایرنا - با نگاهی گذرا به تحولات منطقه طی ماه های اخیر می توان به روشنی دریافت که حکومت عربستان سعودی به طور فزاینده درگیر روندی از تصمیم گیری های شتاب زده و بی ثباتی در موضع گیری های بین المللی شده است هرچند این مهمگام با انتخابات ریاست جمهوری افغانستان/104 گردهمایی حامیان «عبدالرب رسول سیاف» در هرات+عکس
همگام با انتخابات ریاست جمهوری افغانستان 104گردهمایی حامیان عبدالرب رسول سیاف در هرات عکسگردهمایی حامیان عبدالرب رسول سیاف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با حضور معاون اول وی در هرات در غرب این کشور برگزار شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در هرات گردهمایی سیاف کاندیموسوی لاری: انتظار تکرار ادبیات «احمدینژاد» را از زبان «روحانی» نداشتیم/ عارف کاندید جبه
موسوی لاری انتظار تکرار ادبیات احمدینژاد را از زبان روحانی نداشتیم عارف کاندید جبهه اصلاحات نبودوزیر کشور دولت خاتمی با بیان اینکه انتظار تکرار ادبیات احمدینژاد از زبان روحانی را نداشتیم گفت اینکه مردم در سفرهای استانی پشت سر آقای روحانی بدوند خیلی قابل قبول نبود به گزارشاردیبهشت ماه جنجالی آیتالله هاشمی، مشایی و احمدینژاد/ از ادامه «بگم بگم»های رییسجمهور سابق و رد
اردیبهشت ماه جنجالی آیتالله هاشمی مشایی و احمدینژاد از ادامه بگم بگمهای رییسجمهور سابق و رد صلاحیت تاریخی آیتالله تا اعدام دو جاسوس سیا و موساد اردیبهشت ماه 92 به مثابه بسیاری از اردیبهشتهای دیگر سالهای انتخاباتی داغ داغ بود به گزارش نامه نیوز تحرکات انتخاباتی با تعفروردین انتخاباتی 92/ از تاکید رهبری بر حماسه سیاسی و پیام نوروزی - انتخاباتی احمدینژاد با شعار «زنده با
فروردین انتخاباتی 92 از تاکید رهبری بر حماسه سیاسی و پیام نوروزی - انتخاباتی احمدینژاد با شعار زنده باد بهار تا بازار داغ میتینگهای انتخاباتی کاندیداها فروردین ماه سال 92 با نامگذاری مقام معظم رهبری به عنوان سال حماسه سیاسی و اقتصادی آغاز شد از مهمترین اتفاقات این ماه میتوانحجتالاسلام کفیل در گفتوگو با فارس: جامعترین دعا در لحظه تحویل سال/ بهترین «احسن الحال» چیست
حجتالاسلام کفیل در گفتوگو با فارس جامعترین دعا در لحظه تحویل سال بهترین احسن الحال چیسترئیس مرکز تخصصی نماز با اشاره به جامعترین دعا در لحظه تحویل سال گفت از آنجایی که مهمترین دغدغه امام زمان عج ظهورشان هست هنگامی که در تحویل سال حول حالنا الی احسن الحال خوانده میشود دمعاون پارلمانی وزیر کشور دولت خاتمی: افتخار میکنیم در دوره اصلاحات «احمدینژاد» از صندوق بیرون آمد
معاون پارلمانی وزیر کشور دولت خاتمی افتخار میکنیم در دوره اصلاحات احمدینژاد از صندوق بیرون آمد معاون حقوقی و پارلمانی وزیر کشور دولت هشتم گفت با توجه به احترامی که برای آقای هاشمی قائلم اما در انتخابات سال ۸۴ تمام تلاش خود را انجام دادیم و افتخارمان این است که آقای احمدینژادمهمترین اتفاقهای سیاسی سالهای بعد از انقلاب/ از جنگ و دعواهای سیاسی و ترور تا سال «بگم بگم» احمدی
مهمترین اتفاقهای سیاسی سالهای بعد از انقلاب از جنگ و دعواهای سیاسی و ترور تا سال بگم بگم احمدینژاد و دیپلماسیِ هستهای ظریف جدول مردم ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران نوروزهای متفاوتی را جشن گرفتهاند به گزارش نامه نیوز پیروزی انقلاب مردم سرنوشت تازهای را برای سوقتی حسن روحانی در «خردادِ انتخاباتی» رییسجمهور شد و احمدینژاد دچار سانحه هوایی/ مشایی در انتظار ح
وقتی حسن روحانی در خردادِ انتخاباتی رییسجمهور شد و احمدینژاد دچار سانحه هوایی مشایی در انتظار حکم حکومتی برای تایید صلاحیت شدن و کنارهگیری عارف و حدادعادل در میانه راه حماسه سیاسی مورد نظر رهبرمعظم انقلاب با حضور مردم در انتخایات خرداد 92 محقق شد به گزارش نامه نیوز بسیاری اماجرای بلیتهای نیمبهای «چ» و «معراجیها» چیست؟
ماجرای بلیتهای نیمبهای چ و معراجیها چیست مدیرعامل موسسه فیلمیران درباره بلیتهای نیمبهای معراجیها و چ توضیح داد به گزارش نامه نیوز علی سرتیپی درباره بلیتهای نیمبهای دو فیلم معراجیها و چ در پکیجهای توزیعشده توسط شهرداری تهران توضیح داد قبل از عید نوروز ما مطلع-
گوناگون
پربازدیدترینها