واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
نماینده ولی فقیه در گلستان: مدیریت جهادی نیازمند عزم ملی است گرگان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: مدیریت جهادی، نیازمند عزم ملی است که باید ایجاد شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت اله ˈسیدکاظم نورمفیدیˈ روز شنبه در نخستین جلسه شورای اداری استان گلستان در سال 1393 افزود: مدیریت جهادی به این معنا نیست که کار بی مطالعه و تحقیق انجام دهیم.
وی تصریح کرد: در ابتدا قرار گرفتن اقتصاد در فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب بدان معنا نیست که اقتصاد از فرهنگ بالاتر است.
به گفته وی، سرمنشاء تمامی مسائل، اعم از اقتصاد و سیاست، فرهنگ است و تمامی شئونات زندگی ما از نظر محتوایی متاثر از فرهنگ بوده و فرهنگ زیربنای همه امور است.
وی ادامه داد: زندگی بشر در طول تاریخ درگیر و دچار ˈجنگ فرهنگ هاˈ بوده و در یک تقسیم بندی کلی دو ˈفرهنگ الهیˈ و ˈفرهنگ طاغوتیˈ همیشه در طول تاریخ وجود داشته که همیشه با هم درگیر و در مقابل هم قرار داشته اند.
وی با بیان این که امروز مهم ترین جنگی که بین انقلاب ما و دنیا وجود دارد جنگ فرهنگی است، یادآور شد: بین انقلاب ما و دنیا دو فرهنگ است و این دو نمی توانند با هم کنار بیایند و با هم بسازند.
وی، فرهنگ را اساس و ریشه خواند و گفت: یکی از اجزای اقتصاد مقاومتی، فرهنگ مصرف است و فرهنگ مسائل اقتصادی ما ریشه و بنیان مسئله در همه زمینه هاست.
آیت اله نورمفیدی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از امکانات و منابع انسانی و پتاسیل های زیادی برخوردار است که باید برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی بایستی موانع را برداشت.
وی افزود: کلمه مدیریت با این نوع حرف ها و روزمرگی و بی برنامگی سازگار نیست و مدیریت جهادی یعنی قوانین دست و پا گیر نباشد.
وی تاکید کرد: مدیریت استان باید با تشکیل کمیته ای با مسئولیت بنده گره های موجود را برای تسهیل امور بردارد تا سرمایه گذاران تشویق و فعال شده و احساس امنیت کنند.
استاندار گلستان نیز در نشست شورای اداری استان گفت: امروز مدیریت استان باید به سمت مدیریت استراتژیک برود که معتقدم از مصادیق بارز مدیریت جهادی در نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب، همین مدیریت استراتژیک است.
ˈحسن صادقلوˈ افزود: مدیریت استراتژیک دارای چهار پایه و اساس است که اساس اول این است که ˈافقˈ را در برنامه ها و مدیریت ببینیم و اساس دوم این است که ˈفهم کامل و جامعی از شرایطی که در آن هستیم داشته باشیمˈ.
به گفته وی، ˈآسیب شناسی این موضوع که چرا الان در این نقطه هستیمˈ اساس و پایه سوم در این نوع مدیریت است و ˈترسیم روش ها و راه هایی که بتوان شرایط فعلی را به افق رساندˈ اصل و پایه چهارم در مدیریت استراتژیک می باشد.
وی تصریح کرد: مسئله اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری در سال گذشته آن را مطرح کردند، امسال نیز ادامه داد و وظیفه شرعی و حاکمیتی ما ایجاب می کند که آن را عملیاتی کنیم.
وی ادامه داد: شعار سال مبنی بر ˈاقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادیˈ نیز بحث بسیار زیادی دارد که در عزم ملی تمام آحاد ملت باید در این مسئله وارد شوند، اما بخش ˈمدیریت جهادیˈ عنوان کلانی است که باید در همه امور برای مدیران و خدمتگزاران به مردم برجسته تر گردد.
وی تأکید کرد: ما با هم منشور واحدی به نام ˈمدیریت استراتژیکˈ را متفق می شویم، به طوری که اکنون از میان 67 واحد استانی، 46 واحد مدیریت استراتژیک واحدهای خود را پیشنهاد کرده اند و انتظار داریم مابقی واحدها نیز این برنامه مدیریتی را سریعتر ارسال نمایند.
به گفته صادقلو، با این مدیریت استراتژیک می توان خود را در مقیاس های کشوری بررسی کرد و البته باید بدانیم که شاخص های استان، تابع ظرفیت هایی است.
استاندار گلستان گفت: معتقدم مدیریت جهادی همراه با هدف متعالی به نتیجه خواهد رسید و نمی توان راهی در مدیریت رفت و هدفی نداشت.
صادقلو افزود: درست است که ˈمدیریت جهادیˈ تنها یک عنوان است، اما نظم، بی قراری برای کار، از پای ننشستن در جهت خدمت، حذف موانع، چابکی، داشتن ایمان به این که می توانیم بیشترین استفاده را از هزینه در صحنه بودن ببریم، تولید فکر و ایده نو در مدیریت جهادی بسیار مهم و ارزشمند است.
صادقلو یادآور شد: امروز برخی از مدیران ما قدرت ˈریسک پذیریˈ را از دست داده اند، در صورتی که در مدیریت جهادی، مسئله مدیریت ریسک پذیری منطقی و مقبول از سوی یک مدیر مطرح می شود.
به گفته استاندار گلستان، با بدنه ساکن و روزمرگی نمی توان به مدیریت جهادی رسید، بلکه باید زمینه سازی در این خصوص صورت گیرد و یا بازبینی و ارزیابی در نیروها انجام شود.
7467/602/508
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]