تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در هيچ كارى به مردم اميد نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812754765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلات مالی و هراس از آینده شغلی مشکلات جدی احزاب سیاسی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: طبیب‌زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد
مشکلات مالی و هراس از آینده شغلی مشکلات جدی احزاب سیاسی در کشور
عضو جبهه پایداری گفت: مشکل احزاب سیاسی ایرانی در درجه اول فقدان امکانات مالی و بودجه‌ای و دیگری نوع درک طبقه روشنفکر برای پیوستن به احزاب و جریان‌های سیاسی است.


"زهره طبیب‌زاده" در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، درباره آسیب‌های موجود میان احزاب و جریان‌های سیاسی در کشور و عدم استقبال مردم از این گروه‌ها اظهار داشت: مردم کشور ما نوعا افراد سیاسی هستند اما بنا به دلایل و وجود محدودیت‌هایی، انجام کارهای سیاسی به طور رسمی در کشور باب نشده است.
 
وی ادامه داد: تنظیم فعالیت‌های احزاب سیاسی به عنوان نهادهای مدنی در کشور ما همچون غرب نیست چرا که غربی‌ها نقش اساسی در زندگی مردم به عنوان نهادهای مدنی از خود ایفا می‌کنند.
 
عضو جبهه پایداری اضافه کرد: در کشورهای غربی، مکانیزم شکل‌گیری آرای انتخاباتی باعث شده که مردم به سمت احزاب سیاسی سوق پیدا کنند اما متاسفانه در ایران طی 35 سال اخیر که مردم در برهه‌های مختلف وارد عرصه‌های انتخاباتی شدند از طریق تشکل‌های سیاسی نبوده است.

طبیب‌زاده گفت: در ایران اسلامی کمترین تمایل و گرایش مردم را به سمت گروه‌های سیاسی شاهدیم و بیشتر گرایش‌ها از سوی طبقه خاصی همچون روشنفکران و دانشگاهیان بوده که همیشه گوش به فرمان احزاب سیاسی عمل می‌کنند.
 
نماینده مجلس شورای اسلامی به یکی دیگر از مشکلات احزاب در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: امکانات اقتصادی و بودجه‌ای از دیگر مشکلاتی است که گروه‌های سیاسی با آن گریبانگیر هستند و در انجام برخی فعالیت‌های خود همچون همایش‌ها، تبلیغات انتخاباتی با کسری بودجه مواجه می‌شوند.
 
طبیب‌زاده ادامه داد: مشکل احزاب سیاسی ایرانی در درجه اول فقدان امکانات مالی و بودجه‌ای و دیگری نوع درک طبقه روشنفکر برای پیوستن به احزاب و جریان‌های سیاسی است.
 
عضو جبهه پایداری دلیل عدم گرایش مردم برای پیوستن به احزاب را اینگونه عنوان و خاطرنشان کرد: اگرچه ممکن است برخی نظرات یک حزب سیاسی را به طور کامل قبول داشته باشند اما پیوستن به جریان‌های سیاسی در کشور به یک ضد ارزش تبدیل شده و به گمان آنها در صورت پیوستن به گروه‌ها و احزاب سیاسی سرنوشت کاری و شغلیشان تحت تاثیرات منفی قرار می‌گیرد.
 
وی به نقش دولت‌ها در به کارگیری گروه‌های سیاسی در مناصب مختلف اشاره کرد و ابراز داشت: اینکه دولت‌ها با خواست سیاسی افراد تغییر می‌کنند و به شکل سازمان‌یافته برخی افراد را علی‌رغم توانایی‌هایشان از پست‌های اجرایی حذف می‌کنند موجب هراس و تردید در میان جامعه شده که مبادا در صورت پیوستن به گروه و یا حزب خاصی شغل خود را از دست دهند.
 
طبیب‌زاده بیان داشت: تغییرات عمده اداری در سطح وسیع به خاطر تفکر سیاسی طرف مقابل به وجود می‌آید و این امر موجب شده که افراد برای حفظ موقعیت خود کمتر به سمت و سوی کارهای تشکیلاتی تمایل نشان دهند.
 
وی به نقش مردم و آرای انتخاباتی در ریاست‌جمهوری اشاره و افزود: شرایطی که منجر به انتخاب "حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی" برای ریاست‌جمهوری دولت یازدهم شد ربطی به عملکرد سیاسی احزاب نداشت.
 
طبیب‌زاده بیان داشت: شرایطی که دو سال آخر احمدی‌نژاد در رابطه با مسائل اقتصادی کشور و سوءمدیریت، تحریم و تورم ناشی از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها به وجود آورد موجب شد تا مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری نه به دنبال احزاب بلکه به دنبال افراد حرکت کنند.  
 
عضو جبهه پایداری به نقش احزاب به عنوان نهادهای مدنی در انتخابات مجلس و شوراها اشاره و خاطرنشان کرد: در انتخاباتی که تعدد کاندیدا و نامزدها وجود دارد مردم به دلیل عدم شناخت کافی از تمامی کاندیداها به سراغ لیست واحدی که از سوی گروه‌های سیاسی معرفی می‌شود، می‌روند اما در انتخابات ریاست‌جمهوری به دلیل کم بودن تعداد نامزدها و احساس برای تغییر در شرایط زندگی خود به سراغ دیدگاه‌ها  و تفکرات افراد نامزد در انتخابات می‌روند.
 
طبیب‌زاده با بیان اینکه عموم مردم براساس احزاب در انتخابات رأی نمی‌دهند، گفت: برخی افراد به طور خاص در کشور دارای تفکر سیاسی و جهت‌دار هستند و در انجام امور و فعالیت‌ها براساس رأی و نظر حزب خود عمل می‌کنند اما توده‌های مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری به دنبال تغییر در شرایط زندگی خود هستند و نه انتخاب گزینه‌ای خاص از سوی احزاب سیاسی.
 
وی اضافه کرد: اتحاد نظر اصولگرایان می‌توانست در انتخابات ریاست‌جمهوری باعث تجمیع آرای آن‌ها در یک نفر خاص شود اما در نتیجه انتخابات تاثیر آن چنانی در نتیجه نهایی نداشت. 

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن