واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
شش میلیارد ریال برای رفاه زائران امامزاده حمزه عرب هزینه شد بیجار- ایرنا - متولی بقعه امامزاده حمزه عرب بیجار گفت: با هدف تسهیل تردد و اسکان زائران امامزاده حمزه عرب بیجار بیش از شش میلیارد ریال در این امامزاده هزینه شده است.
عباس ثقفی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: منابع موثق شرعی و مراجع تقلید با بهره گیری از منابع تاریخی و به استناد شجره نامه هائیکه نزد آنان است، اصلالت این امامزاده و کلیه اجداد این عزیز را تا جد امام موسی بن الجعفر (ع) تأیید نموده اند.
وی با اشاره به موقعیت معنوی و جغرافیایی منحصر به فرد این امامزاده افزود: نزدیکی به شهر بیجار، معنویت موجود در آرامگاه و مناظر طبیعت بی نظیر کوه آرامگاه، آنقدر قابل توجه است که باید گفت محیر العقول است.
به گفته وی در ابتدای کار فقط قرار بود مقداری محوطه آرامگاه و فضای داخلی مرقد باسازی و زیباسازی شود اما به علت استقبال مردم نیکوکار و خیر اندیش و تشویقات مردم متدین، هر روز برنامه ای برای امامزاده در نظر گرفته شد تا جائیکه امروز بیشترین همکاری افراد خیر را در شهرستان و حتی استان در بازسازی اماکن متبرکه را جذب کرده است.
به گفته وی ارتفاع زیاد کوه و شیب تند آن برای بسیاری از زائران کم سن و سال و میان سال غیر ممکن بود، به همین منظور از ابتدای کوه، جاده ای دو طرفه با شیب مناسب و به طول حدود سه کیلومتر احداث شد و سپس راه پله ای با 600 پله مناسب با بهترین مصالح و نرده کشی آهنی حدود 700 متر ساخته شد.
وی نیاز به روشنایی برای اسکان و تردد زائران در شب را در این امامزاده ضروری ذکر کرد و گفت: مشکلاتی در استفاده از برق خورشیدی وجود داشت، لذا با همکاری افراد خیر بیش از چهار میلیارد ریال برای برق ارامگاه هزینه شد و در حال حاضر آرامگاه به برق سراسری متصل شده است.
ثقفی شغل اصلی خود را دبیر آموزش و پرورش منطقه کرانی ذکر کرد و گفت: با وجود دوری مسافت محل کار و آرامگاه و تردد پر زحمت در کوه سخت گذر با ارتفاع بیش از 1700 متر، هر روز از فعالیت ها و پیشرفت کارها سرکشی و در ایام تعطیلات نیز به طور تمام وقت در کوه حضور دارم و برای جذب کمک های افراد خیر تلاش می کنم که نتیجه آن جذب بیش از شش میلیارد ریال کمک افراد خیر برای عمران و آبادانی آرامگاه است که در کشور نظیر آن را نمی توان یافت.
وی در ادامه به لزوم حضور تمام وقت خادم به طور شبانه روزی در آرامگاه اشاره کرد و گفت: برای وضعیت امرار معاش و بیمه خادم در مضیقه قرار دارد.
انتقال آب و احداث زائرسرا، راه اندازی سیستم صوت و تهیه دستگاه های صوتی مناسب برای پخش اذان و برگزاری آیین های خاص، تهیه و نصب وسایل سرگرمی برای کودکان و خردسالان، از نیازها و برنامه های آینده آرامگاه است که ثقفی از همه خیرین و افراد متدین خواست وی را در ادامه راه یاری نمایند.
وی در خصوص وجود نظارت بر فعالیت ها و هزینه های انجام شده مالی هم گفت: کلیه برداشت های ریالی از طریق سیستم بانکی و با دو امضای متولی بقعه و رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بیجار انجام می گردد و با وسواس لازم هزینه ها با حداقل ممکن انجام می گردد.ک/3
7350/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]