تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868016277




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش 38 درصدی تخلفات در بازار ایام نوروز


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون سازمان حمایت خبر داد: کاهش 38 درصدی تخلفات در بازار ایام نوروز تهران - ایرنا - معاون بازرسی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان از کاهش 38 درصدی تخلفات در بازار ایام نوروز نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و پیش بینی کرد که این میزان کاهش تا پایان 15 فروردین ماه جاری به 50 درصد افزایش یابد.


مجتبی فراهانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا تصریح کرد: از اواسط اسفند ماه سال گذشته که موضوع نظارت ویژه بر بازار ایام نوروز مطرح شد، تاکنون بیش از 650 هزار بازرسی صورت گرفته که افزون بر 28 هزار پرونده تخلف توسط بازرسی شورای اصناف کشور تنظیم شده است.
وی با بیان اینکه این بازرسی ها به صورت مشترک با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، بازرسان سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها، دانشگاه علوم پزشکی و معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت گرفته است، گفت: بیشترین پرونده های تخلف مربوط به البسه، کیف، کفش و عدم درج قیمت و بعضا گرانفروشی واحدهایی که اقدام به حراج کرده بودند، ارتباط داشته است.
معاون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان همچنین به تخلفات مربوط به بخش خدمات عمومی اشاره کرد و اظهار داشت: در این بخش بیشترین تخلفات مربوط به قالیشویی ها، خشکشویی ها، فروشندگان میوه و صیفی جات و برخی از واحدهای صنفی و رستوران های بین شهری بوده است.
وی در عین حال تصریح کرد: با وجود تخلفات اشاره شده، تشکیل پرونده های تخلفاتی نسبت به سال قبل نزدیک به 38 درصد کاهش داشته است.

** رویکرد پیشگیرانه سازمان حمایت
فراهانی سپس با بیان اینکه رویکرد سازمان حمایت پیشگیرانه بوده است، اظهار داشت: در این خصوص جلسات متعددی با دستگاه های ذیربط و اتحادیه های مربوط برگزار شد تا ضمن شناسایی چالش ها، از بروز آنها جلوگیری به عمل آید.
به گفته وی، این اقدامات ویژه تا 15 فروردین ماه جاری ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، مجموع اقدامات کنترل و نظارت قابل تمدید خواهد بود.

** هرگونه افزایش قیمت در بازار غیرقانونی است
فراهانی سپس با بیان اینکه، هرگونه افزایش قیمت در بازار ایام نوروز غیرقانونی است، گفت: هیچ گونه افزایش قیمت نخواهیم داشت و در برخی مواقع(که بسیار اندک بوده) افزایش قیمت طبق مقررات صورت گرفته است.
وی با اشاره به حضور جدی بازرسان در ترمینال های مسافری و مراکز خرید نیز افزود: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با سامانه 124 تماس بگیرند تا بازرسان سازمان در اسرع وقت به آن موضوع رسیدگی کنند.
معاون سازمان حمایت همچنین به تثبیت قیمت کالاهای هدف بازار ایام نوروز اشاره کرد و گفت: در برخی کالاها همچون میوه و مرغ، تعدادی از واحدها صنفی که انگشت شمار بودند، درصدد افزایش قیمت برآمدند، اما بازرسان سازمان وارد عمل شده و طبق قانون با آنها برخورد کردند، ضمن اینکه در سایر اقلام هیچ گونه افزایش قیمت نداشتیم.

** آرامش و فراوانی کالا در بازار ایام نوروز
فراهانی تصریح کرد: اکنون در سراسر کشور آرامش خوبی در بازار حاکم است و پیش بینی می کنیم تا پایان 15 فروردین ماه جاری، نسبت به سال قبل درصد تخلفات حدود 50 درصد کاهش داشته باشد.
وی با بیان اینکه بازرسی و کنترل های سازمان حمایت بدون وقفه در طول سال ادامه خواهد داشت، گفت: برای کنترل بازار ایام نوروز از 3500 بازرس و افزون بر 21 هزار بازرس غیرمحسوس استفاده شده است، به گونه ای که بازار شب عید نسبت به سال گذشته بازار آرام تری بود.
به گفته فراهانی، فراوانی کالا هم اکنون در بازار کاملا مشهود است، ضمن اینکه روند کاهش قیمت در اقلام به ویژه در بخش میوه همچنان ادامه دارد.

** افزایش قیمت در مواد لبنی نخواهیم داشت
معاون سازمان حمایت همچنین در خصوص افزایش قیمت مواد لبنی اظهار داشت: در مواد لبنی به هیچ عنوان افزایش قیمت نداریم و چند کارخانه ای که در سال گذشته افزایش غیرمنطقی داشتند، پرونده های آنها در حال تنظیم است که اگر کاهش قیمت ندهند، به طور قطع با آنها طبق قانون برخورد می شود.
اقتصام(4)**1574**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن