تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى الله عليه و آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867915337




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش امید برای یافتن پرواز «ام.اچ 370»


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
افزایش امید برای یافتن پرواز «ام.اچ 370»




جستجوگران بین المللی که یافتن اثری از هواپیمای پرواز ام.اچ 370 در آب های اقیانوس هند را دنبال می کنند روز شنبه برای نخستین بار اظهارامیدواری کردند بتوانند سقوط این پرواز را در آب های این اقیانوس تایید کنند.





خبرگزاری ایرنا: جستجوگران بین المللی که یافتن اثری از هواپیمای پرواز ام.اچ 370 در آب های اقیانوس هند را دنبال می کنند روز شنبه برای نخستین بار اظهارامیدواری کردند بتوانند سقوط این پرواز را در آب های این اقیانوس تایید کنند.

هواپیماهای مشارکت کننده در عملیات چندملیتی روز گذشته چند شیء شناور در آب های منطقه ای از اقیانوس هند یافتند و امروز جستجوها بر این نقطه متمرکز شده است.

رسانه های استرالیا به نقل از مقامات تاکیدکردند که اجسام یافت شده باید مورد بررسی قرار گیرد و اکنون کشتی هایی از چین و استرالیا به منطقه جستجو اعزام شده اند.

سازمان ایمنی دریایی استرالیا اعلام کرد: یک کشتی چینی اواخر روزجمعه در منطقه مستقر بوده و در حال طی مسیر برای رسیدن به موقعیتی است که اشیاء مشاهده شده است.

شین هوا نیز گزارش داد این کشتی در اواخر روز جمعه مورد عمده ای به جز چند شیء شناور کوچک به رنگ روشن مشاهده نکرده است.

بنابراین گزارش ها، کشتی های نیروی دریایی استرالیا انتظار می رود در اواخر روز شنبه به این منطقه برسند و چهار کشتی چینی نیز در مسیر رفتن به این موقعیت هستند.

بیش از 150 مسافر از 239 مسافر و خدمه بویینگ 777 خطوط هوایی مالزی چینی بودند.

مقامات نیوزیلندی مشارکت کننده در طرح جستجو نیز اعلام کردند دوربین های یک هواپیمای این کشور 11 شیء 50 تا 100 سانتی متری که بسیاری از آن ها مستطیل شکل بوده اند را در دریا ثبت کرده است.

به گفته این مقامات نیوزیلندی، نمی توان تایید کرد که به طور حتم این قطعات مربوط به هواپیما مالزی بوده است. زمانی این مساله روشن می شود که یک کشتی این اشیاء شناور را از آب گرفته و از لحاظ فیزیکی مورد بررسی قرار گیرند.

10 فروند هواپیما از شش کشور استرالیا، چین، ژاپن، نیوزیلند، کره جنوبی و آمریکا در عملیات جستجو در حدود یکهزار و 100 کیلومتری شمال شرقی این کشور در حال تلاش برای یافتن اثری از هواپیما هستند.

هشام الدین حسین وزیر دفاع و سرپرست وزارت حمل و نقل مالزی نیز گفت: جستجو اکنون به یک منطقه متمرکزشده و شرایط آسان تر از قبل است.

سازمان ایمنی دریایی استرالیا روز پنجشنبه براساس تجزیه و تحلیل داده های رادارهای بین دریای چین جنوبی و تنگه مالاکا قبل از ناپدیدشدن هواپیما، در خصوص منطقه جستجو تجدیدنظر کرد.

این اطلاعات نشان می دهد سرعت هواپیما در طول مسیر بیشتر از میزان تخمین زده شده بوده است بنابراین افزایش سرعت منجر به افزایش مصرف سوخت شده و فاصله پیمودن هواپیما به جنوب اقیانوس هند نیز کاهش می یابد.

منطقه جدید مورد جستجو به خشکی نزدیک تر است و ضمن بهترشدن آب و هوا، هواپیماها نیز زمان بیشتری را صرف جستجو قبل از پایان سوخت گیری می کنند.

بخش مورد جستجو اکنون در یکهزار و 100 کیلومتری شمال شرق استرالیا و شهر پرت قرار گرفته و استرالیا نیز موقعیت ماهواره های خود را به روی این منطقه متمرکز کرده است.

زمان به سرعت برای یافتن جعبه های سیاه هواپیما در حال پایان است. اکنون 22 روز از زمان ناپدیدشدن پرواز ام.اچ 370 می گذرد و تا هشت روز دیگر انرژی دو جعبه سیاه برای ارسال سیگنال های رادیویی به پایان می رسد.

تجهیزات تخصصی آمریکا برای یافتن این دو جعبه سیاه هواپیما به پرت منتقل شده است تا محل تقریبی را مورد کنکاش قرار دهد.






تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن