محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844698234
هفت ماه با پیرترین وزیر دولت یازدهم
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
هفت ماه با پیرترین وزیر دولت یازدهم
نعمت زاده در این دورهی هفت ماهه در وزارت صنعت با شرایط سختی روبرو بود. شرایط رکود و تورم باعث شده کارخانجات و بخش تولید در شرایط مناسبی نباشند و همچنین حجم سرمایهگذاری در صنعت پائین بیاید.
به گزارش سرویس گیشه جام نیوز به نقل از عیار آنلاین ، ،محمدرضا نعمت زادهی هفتاد ساله، مسنترین و بعد از زنگنه با تجربهترین عضو کابینه دولت حسن روحانی است. وی پیش از اینکه در مردادماه ۹۲ از مجلس رای اعتماد بگیرد، سابقه تصدی وزارت صنایع در دولت شهید رجایی و هاشمی رفسنجانی را داشته است. وی در دولت خاتمی معاونت وزیر نفت در امور پتروشیمی را بر عهده داشته و در دولت احمدی نژاد نیز معاون وزیر نفت در امور پخش و پالایش فرآورده های نفتی بوده است. مهندس محمدرضا نعمتزاده با ۱۹۹ رای موافق و ۶۰ رای مخالف از سوی نمایندگان مجلس به عنوان وزیر صنعت و معدن و تجارت شناخته شد و در ۲۷ مرداد ۹۲ رسما کارش را در دفتر وزیر صنعت آغاز کرد.
نعمت زاده در وزارت صنعت
نعمتزاده در برنامه پیشنهادی خود برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت وعدههایی داد که رساندن نسبت ارزش افزوده بخش به GDP در پایان دوره به ۴۵ درصد، متوسط رشد سالانه ارزش افزوده بخش صنعت و معدن ۱۲ درصد، سهم صادرات صنعتی معدنی به کل صادرات در پایان دوره ۴۵ درصد، ساماندهی انتشار آمار و اطلاعات صنعتی و بازنگری سند استراتژی توسعه صنعتی از مهمترین این وعدهها بود.
نعمت زاده همچنین قبل از ورود به وزارت صنعتِ دولت تدبیر و امید در بخش خصوصی به فعالیتهای اقتصادی مشغول بوده و در ۱۲ شرکت خصوصی عضو هیئت مدیره بود. بعد از دستور روحانی به مدیران دولتی برای استعفا از بخش خصوصی روابط عمومی وزارت صنعت اعلام کرد نعمت زاده از عضویت در هیئت مدیره تمامی شرکت های خصوصیاش استعفا داده است.
نعمتزاده در هفت ماه اول مسئولیتاش چه کرد؟ اما نعمت زاده در این دورهی هفت ماه در وزارت صنعت با شرایط سختی روبرو بود. شرایط رکود و تورم باعث شده کارخانهجات و بخش تولید در شرایط مناسبی نباشند و همچنین حجم سرمایهگذاری در صنعت پائین بیاید. به زعم کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی در چنین شرایطی که هنوز هم به قوت خود باقی است، تنها راه حل مشکلات اقتصادی، توانمندسازی تولید و افزایش عرضه است. بنابراین وزیر صنعت مسئولیت بزرگی برای حل مشکلات اقتصادی کشور برعهده داشته و دارد.
وی بعد از گرفتن رای اعتماد از مجلس احمد دوست حسینی را به سمت قائم مقام وزیر در امور تولید، مجتبی خسرو تاج را به سمت معاونت توسعه بازرگانی داخلی، محسن صالحی نیا را به معاونت امور صنایع، جعفر سرقینی را به معاونت امور معادن وحسین ابویی مهریزی را به معاونت برنامه ریزی منصوب کرد.
شاید یکی از جنجالیترین تصمیمات نعمت زاده حذف دو سیستم شفافیت اطلاعات شبنم و ایران کد بود. استدلال نعمت زاده برای حذف تمامی این سامانه ها این بود که این سامانهها بیهودهاند. وی حذف شبنم و ایران کد را باعث تسهیل فضای کسب و کار میدانست. کارشناسان براین عقیدهاند که گرچه این سامانهها در عمل دارای اشکالات اجرایی بودند اما وجود آنها برای نظام تولید و توزیع کالا ضروریست. سامانههایی شبیه ایرانکد در بسیاری از کشورهای دنیا اجرا میشود و آنها در طول سالها اقدام به برطرف کردن اشکالات و ایرادات طرحهای خود کردهاند.
به نظر میرسد این تصمیم نعمت زاده برای حذف دوسامانه کاملا قانونی ایرانکد و شبنم بیشتر تحت تاثیر برخی اعضای سابق اتاق بازرگانی که در حال حاضر دارای مسئولیت های مهمی در وزارت صنعت هستند گرفته شده و ارتباط چندانی با تسهیل فضای کسب و کار ندارد چرا که شفافیت اطلاعات خود از عواملی است که منجر به تسهیل کسب کار سالم می شود و منافاتی با آن ندارد.
بعد از این تصمیم بود که مفتح که در سمت خود درمعاونت فناوری اطلاعات وزارت صنعت ابقا شده بود از سمت خود استعفا کرد. محمدصادقمفتح درمدت مسئولیتاش سعی کرد زیرساختهای نرمافزاریِ حوزه صنعت و تجارت را که کشورهای توسعهیافته سالهاست بدان مجهز هستند در کشور ایجاد کند. اما به نظر مسئولین جدید وزارت صنعت چندان به اهمیت اتخاذ رویکردهای نرمافزاری در ساختارهای اقتصادی واقف نیستند. برخی معتقدند رویکرد سخت افزاریِ بیش از حد نعمتزاده و بیتوجهی به زیرساختهای نرم عامل اصلی استعفای مفتح بوده است. فاطمیامین معاون برنامهریزی سابق وزارت صنعت معتقد است کشور ما در طول سالهای پس از جنگ از نظر زیرساختهای سختافزاری مثل پل، جاده، سد و ساخت کارخانجات مختلف پیشرفتهای خوبی داشته است و به جایگاه قابل قبولی رسیدهایم که البته باید این پیشرفتها ادامه یابد، اما در شرایط فعلی پیشرفت در زیرساختهای نرم افزاری از اهمیت بالاتری برخوردار است. این بدین معناست که ساختار فعلی اقتصاد کشور نیازمند سازوکارها و فرآیندهای بهتر، نهادسازی هوشمندانهتر و سامانههای شفافیت آمار و اطلاعات است. تجربه کشورهای پیشرفته و صنعتی نیز نشان میدهد بدون سامانههای شفافیت اطلاعات بههم پیوسته و دقیق، توسعه اقتصادی رویایی بیش نخواهد بود. نعمتزاده در هفت ماه اول مسئولیتاش چه کرد؟
وزیر صنعت و مجلس
در طول این ۷ ماه کش و قوسهای فراوانی بین وزارت صنعت و مجلس شورای اسلامی اتفاق افتاد که مهمترین آن طرح استیضاح وزیر صنعت بود. اوایل دیماه ۹۲ بود که سید محمد بیاتیان، نماینده مردم بیجار در اظهار نظری گفت: استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت ۱۶ محور دارد که افزایش قیمت کالاهای اساسی، واردات بی رویه کالاهای لوکس و خودروهای گران قیمت، تعطیلی واحدهای تولیدی، عدم برنامه مناسب برای نجات صنعت کشور، لغو ایران کد و طرح شبنم، حمایت نکردن از تولید داخلی، به کارگیری مدیران بازنشسته، حذف مدیران باتجربه، نابسامانی مدیریتی و عدم استفاده از نخبگان، مهمترین محورهای این استیضاح است. اما این استیضاح علیرغم جمع آوری بیش از ۶۰ امضا هرگز تقدیم هیئت رئیسه نشد. لاشکی نماینده مازندران مصالح کشور و فرا رسیدن زمان بررسی بودجه را علت مسکوت ماندن این استیضاح دانست. نمایندگان مجلس وزیر صنعت را برای ارائه توضیح در مورد عملکردش به کمیسیون صنایع فراخواندند اما نعمت زاده در این جلسه شرکت نکرد و بجای خود سه معاون وزیر را به کمیسیون فرستاد. اما مدتی بعد با جدی شدن طرح استیضاح نعمت زاده در جلسهی طراحان استیضاح حاضر شد و قول داد ظرف دو هفته برای برطرف سازی اشکالات نمایندگان اقدام کند.
نعمت زاده
دوماه بعد بیاتیان که کار استیضاح وزیر صنعت در مجلس را پیگیری می کرد در مصاحبه دیگری گفت: طرح این استیضاح تا بعد از نوروز مسکوت خواهد ماند. وی اینچنین ادامه داد که «ظاهراً میگویند مجموعه دولت از عملکرد وزیر صنعت راضی نیستند و قصد برکناری وی را دارند ولی میخواهند این هزینه را به پای مجلس بنویسند.»
سبد کالا هم ۱۰ روز مانده به عید پای وزیر را به کمیسیون اقتصادی کشاند، اما توضیحات نعمت زاده نمایندگان اقتصادی مجلس را قانع نکرد. پیش از این نیز۳۰ نفر از نمایندگان مجلس از وزیر صنعت برای استفاده از برنج خارجی در سبد کالا و نحوه توزیع نامناسب به کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شکایت کردند. در نهایت نیز دولت یازدهم تصمیم گرفت مسؤولیت طرح توزیع سبد کالا را از نعمتزاده بگیرد و به علی ربیعی واگذار کند.
واردات بی رویه محصولات کشاورزی، آزاد سازی واردات کالاهای لوکس و اولویت دهم، عدم اجرای قانون انتزاع وظایف کشاورزی، ادعای وزیر در مورد احتمال افزایش قیمت خودرو، رانت واردات خودرو، حذف غیرقانونی سامانههای شفافیت اطلاعات شبنم و ایران کد و رانت ۶۵۰ میلیون یورویی وزارت صنعت به یک فرد خاص برای واردات کالاهای اساسی نیز از جمله چالش های پر هزینه نعمتزاده در هفت ماه گذشته بود که واکنش هایی از سوی نمایندگان مجلس به همراه داشت. نعمتزاده در هفت ماه اول مسئولیتاش چه کرد؟
اقدامات در حوزه معدن
وضع عوارض برای صادرات سنگ آهن یکی از اقدامات مهم نعمتزاده در این دوره بود. وزیر صنعت معتقد است: «عوارض تعیین شده برای صادرات سنگ آهن فقط مشمول مواد خام میشود. اگر این عوارض وضع نمیشد، صنایع پاییندستی با مشکل روبرو میشدند و صنایع بعدی نیز به وجود نمیآیند». البته این روزها افرادی سعی دارند این عوارض را کاهش دهند و باید دید وزیر صنعت چگونه در برابر منافع شخصی برخی از فعالان اقتصادی خواهد ایستاد. پروا سلطانی نایب رئیس انجمن سنگ آهن در این رابطه گفته است برای جلوگیری از وضع عوارض صادرات سنگ آهن با وزارت صنعت مذاکره کردهایم. وی این اظهارات را درحالی مطرح نموده است که در اغلب کشورهای دنیا وضع عوارض برای مواد خام معدنی عاملی برای توسعه اقتصادی بوده و همواره بیشترین عوارض و مالیات صادراتی از مواد خام گرفته میشود. این اقدام با هدف توسعه زنجیره تولید و ارزش افزوده در داخل کشور انجام میشود.
نعمت زاده همواره بر توجه به توسعه زنجیره تولید و رشد ارزش افزوده مواد معدنی در کشور تاکید داشته بطوریکه در در حکم انتصاب سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی اش ۹ دستور به وی داد که یکی از آنها افزایش ارزش افزوده محصولات معدنی بود. وی همچنین صادرات سنگ آهن در کنار ورادات سالی ۷ میلیون تن فولاد را غیرقابل توجیه می داند.
وزیر صنعت و سیستم بانکی
نعمت زاده در این دوره هفت ماهه بارها و بارها سعی کرد بانک ها و مسئولان بانکی کشور را برای توجه بیشتر به صنعت و ارائه تسهیلات و نقدینگی به تولید راضی کند اما به نظر می رسد وی خیلی در این کار موفق نبود. نعمت زاده در مصاحبه ای در این رابطه گفت: «متاسفانه سیستم بانکی کشور بد تربیت شده است چندی پیش جلسهای با کارشناسان بانک مرکزی داشتهایم و آنها به هیچ وجه راضی به پذیرش حرفهای ما نمیشدند و حتی حرفهای نامربوط میزدند.»
چندی پیش نیز وزیر صنعت، معدن و تجارت نشستی با مدیران عامل بانکهای خصوصی و دولتی داشت. در این نشست مسئولین وزارت صنعت برای چندمین بار از بانکها خواستند تا توجه بیشتری به بخش صنعت کنند.
محسن صالحی نیا معاون جدید وزیر صنعت در آن نشست گفت: «تسهیلات اعطایی در بخش های صنعت و معدن کمتر از درصد توصیه شده بسته سیاسی بانک مرکزی بوده است. بانکها باید بیش از پیش به تامین مالی و ارائه تسهیلات به تولید توجه داشته باشند»
اما این ابراز نگرانیها و درخواستهای وزارت صنعت از بانک مرکزی و بانکهای عامل گویا بینتیجه مانده چرا که محمدرضا نعمتزاده در مصاحبه دیگری با بیان اینکه اقتصاد ایران به بانکها متکی است، گفت: باید منابع و روشهای دیگری مثل استفاده از منابع بانک های خارجی برای توسعه اقتصاد طراحی شود. اما سوال اینجاست که اگر منابع بانکها از طریق بانکهای خارجی افزایش یابد، چه تضمینی وجود دارد که این منابع به سمت تولید هدایت شود؟ به نظر می رسد بانک ها با همان دلایلی که منابع فعلی خود را به تولید اختصاص ندادند، منابع خارجی را نیز صرف کار تولیدی نخواهند کرد. وزیر صنعت یک پیشنهاد دیگر هم داد و آن اینکه اصلا بانکهای خارجی بیایند در ایران بار تامین مالی تولید را بدوش بکشند.
صنعت خودرو
آغاز به کار نعمت زاده در وزارت صنعت با کاهش تقاضای خودرو در کشور و رکود بازار خودرو همزمان بود. وزیر صنعت در اولین اقدامات خود برای رونق بازار خودرو سعی کرد با اعلام احتمال افزایش قیمت خودرو در آینده به نوعی مردم را تشویق به خرید خودرو کند. وی در اظهار نظری گفت: ضرب و تقسیم وزارت صنعت و سازمان حمایت نشان میدهد که قیمتهای جاری خودرو، کف قیمت است و حتی ممکن است در برخی موارد تغییرات مختصری نیز داشته باشیم. اما این سخنان تاثیری در بازار نداشت و قیمت خودرو نیز کاهش نیافت. البته با توجه به احتمال گرانی خودرو در سال جاری بخاطر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها، وضعیت فروش شرکتهای خودروسازی داخلی کمی بهتر از قبل شده است. در حال حاضر به نظر نمی رسد نعمت زاده برنامهای برای حل ساختاری مشکلات صنعت خودرو داشته باشد و در حال تکرار کارهای گذشتگان در این صنعت است.
برنامهریزی صنعتی
در طول این مدت نشانهای از برنامهریزی جدی و هدفمند برای توسعه صنعتی در کشور دیده نشده است و اولویتهای صنعتی و تولیدی کشور کمافیالسابق مشخص نیست. اگرچه در برنامه پیشنهادی نعمت زاده برای تصدی وزارت صنعت موضوع «بازنگری در سند استراتژی صنعتی کشور» آمده بود اما باید به این نکته هم توجه کرد که در ۳۰ سال گذشته کشور ما یا مشغول تهیه سند توسعه صنعتی بوده و یا در حال بازنگری در آن! بطوری که تاکنون سه برنامه یا سند صنعتی در کشور نوشته شده اما به دلیل اختلاف نظر دولتها هیچکدام به مرحله اجرا نرسیده است. با اعلام این برنامه از سوی نعمتزاده، بیم آن میرود که چند سال آینده نیز صرف تهیه سند استراتژی جدیدی شود و بیبرنامگی صنعتی در کشور ادامه یابد.
۱۳۹۳/۱/۵ - ۲۰:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
وزیر بهداشت: بازگرداندن آرامش به بازار دارو مهمترین دستاورد دولت یازدهم در سال ۹۲ است
وزیر بهداشت بازگرداندن آرامش به بازار دارو مهمترین دستاورد دولت یازدهم در سال ۹۲ استوزیر بهداشت گفت مهمترین اقدامی که دولت طی چند ماه اخیر به خصوص در حوزه سلامت انجام داد بازگرداندن آرامش به بازار دارویی کشور بود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت بهداشت سیدحسن هاشمی در داتشکیل کارگروه مشترک برای نظارت بر رفتار فرهنگی مسئولان ارشد نظام/ ممانعت مراجع تقلید از دیدار با یکی از وزیران
سیاسی مجلس مقتدایی در گفتگو با مهر مطرح کرد تشکیل کارگروه مشترک برای نظارت بر رفتار فرهنگی مسئولان ارشد نظام ممانعت مراجع تقلید از دیدار با یکی از وزیران دولت یازدهم عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشکیل کارگروه مشترک کمیسیون فرهنگی و آموزوزیر ارشاد احمدی نژاد هم به دولت یازدهم حمله کرد
وزیر ارشاد احمدی نژاد هم به دولت یازدهم حمله کرد فرهنگ > مدیریت فرهنگی - روزنامه جوان از قول سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد نوشت فعالیتهایی که در ماههای اخیر بوده در دوره سازندگی هم وجود داشته با توجه به حساسیتهایی که در کشور وجود داردوزیر ارشاد: دولت یازدهم مصمم به حمایت از اصحاب رسانه است
در پاسخ به خبرنگار ایرنا وزیر ارشاد دولت یازدهم مصمم به حمایت از اصحاب رسانه است تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت دولت یازدهم مصمم به حمایت از همه اصحاب قلم و رسانه است به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا علی جنتی روزشنبه در حاشیه مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره مطبوعاتوزیر اقتصاد دولت یازدهم کیست؟
دانشنامه وزیر اقتصاد دولت یازدهم کیست علی طیبنیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم در سال ۱۳۳۹ در اصفهان به دنیا آمد به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران علی طیبنیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم در سال ۱۳۳۹ در اصفهان به دنیا آمد تحصیلات ابتدایی راهنمایی و دبیرستان را در اصفهان به پایانوزیر امورخارجه دولت یازدهم کیست؟
دانشنامه وزیر امورخارجه دولت یازدهم کیست محمد جواد ظریف متولد ۱۳۳۸ در تهران است و در دوران دولت اصلاحات مدتی معاون حقوقی و امور بینالملل وزارت خارجه بود پس از آن به نمایندگی ایران در سازمان ملل منصوب شد و تا سال ۱۳۸۶ در این سمت باقی بود به گزارش خبرنگار دولت باشگاه خبرنگارانجلیلی: انتخاب دولت یازدهم در عرصهی داخلی و بین المللی ثبات سیاسی ایجاد کرد
سهشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۶ یک عضو کمیسیون رهروان ولایت مجلس انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و مذاکرات ایران با 1 5 را از اثربخشترین رویدادهای سیاسی در سال 92 عنوان و ابراز امیدواری کرد که در سال 93 رشد اقتصادی کاهش تورم و افزایش ارزش پول ملی محقق شود اسماعیل جلیلی در گفت و گومذاکرات وزير اقتصاد با دولت براي تامين سرمايه ي بانک ها
۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۴ ۳۵ب ظ رييس پژوهشکده پولي بانکي خبر داد مذاکرات وزير اقتصاد با دولت براي تامين سرمايه ي بانک ها رييس پژوهشکده ي پولي بانکي اظهار داشت وزير اقتصاد با دولت در حال مذاکره است تا بتواند سرمايه ي بانک ها را از طريق صندوق توسعه ي ملي افزايش دهد به گزارش خبرنگار خبرکارت زرد به وزیر نفت؛ اولین عیدی نمایندگان به دولت روحانی؟/ 75 سوال نمایندگان از وزرای دولت در هفته پایانی سال
کارت زرد به وزیر نفت اولین عیدی نمایندگان به دولت روحانی 75 سوال نمایندگان از وزرای دولت در هفته پایانی سال 92 هفته آینده وزیر نفت در صحن علنی مجلس به سوالات 3 نماینده تهران پاسخ می دهد به گزارش نامه نیوز هفته آینده نمایندگان در شرایطی آخرین جلسات علنی خود در سال 92 را برگزاچالشهای دولت در انتخاب وزیر جوانان/ قفل وزارت جوانان با کلید گودرزی باز شد
اجتماعی خانواده و جوانان حوزه جوانان در سالی که گذشت چالشهای دولت در انتخاب وزیر جوانان قفل وزارت جوانان با کلید گودرزی باز شد حاشیه ها و چالشهای انتخاب وزیر ورزش و جوانان در دولت یازدهم یکی از مهمترین رویدادهای سال گذشته بود که در نهایت وزیر این وزارتخانه پس از 4 ماه انتخابانگليسيها توافق هستهاي را نگه داشتند براي دولت يازدهم
انگليسيها توافق هستهاي را نگه داشتند براي دولت يازدهم نزديك به چهار ماه از توافق ايران با 1 5 بر سر برنامه مشترك اقدام JPoA معروف به توافق ژنو ميگذرد در اين مدت نقدها و تأييدهاي مختلفي از اين توافق صورت گرفته است اشاره نزديك به چهار ماه از توافق ايران با 1 5 بر سر برچکیده اخبار اقتصادی امروز/ امروز اولین آزمون مزدی دولت یازدهم/ افزایش قیمت سکه و ارز در بازار/ ریزش بازار سرما
چکیده اخبار اقتصادی امروز امروز اولین آزمون مزدی دولت یازدهم افزایش قیمت سکه و ارز در بازار ریزش بازار سرمایهاولین آزمون مزدی دولت یازدهم اصلاح ۱۳۰۰ گروه تعرفه گمرکی برای حمایت از تولید و ورود تلویزیونهای ماهوارهای قاچاق به کشور مهمترین اخبار اقتصادی امروز است به گزارش خبرنمخالفت وزیر اقتصاد با واگذاری مستقیم شرکتهای دولتی
مخالفت وزیر اقتصاد با واگذاری مستقیم شرکتهای دولتیتاریخ انتشار دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳ ۲۱ وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت تلاش خواهیم کرد تا از واگذاری مستقیم شرکتهای دولتی به دستگاههای طلبکار جلوگیری کنیم به گزارش تسنیم در حالی که بخش زیادی از واگذاری سهام شرکتهای دولتیگسترش فرهنگ نقادی و پاسخگویی شفاف راهبرد دولت یازدهم است
مدیر کل روابط عمومی استانداری مازندران گسترش فرهنگ نقادی و پاسخگویی شفاف راهبرد دولت یازدهم است ساری-ایرنا- مدیر کل روابط عمومی استانداری مازندران گفت گسترش فرهنگ نقادی با هدف اصلاح امور و پاسخگویی شفاف به مردم از راهبردهای مهم دولت تدبیر و امید است به گزارش روابط عمومی استاطنز/پروژه بهاریزه شدن دولت یازدهم
طنز پروژه بهاریزه شدن دولت یازدهم آیدین سیارسریع در روزنامه قانون نوشت بنا بر گزارش ها از زمان شروع به کار دولت یازدهم مجلس 1213 بار به دولت تذکر داده 191 بار سوال پرسیده 1174 بار هم شکایت و تقاضای تحقیق و تفحص کرده است واقعا جای خوشحالی دارد از قدیم هم گفتهاند پرسیدن عیبتلاش برای کاهش قیمت دارو/ عدم وابستگی به واکسن تا پایان دولت یازدهم
دانش و فناوری وزیر بهداشت تلاش برای کاهش قیمت دارو عدم وابستگی به واکسن تا پایان دولت یازدهم وزیر بهداشت از تصمیمات این وزارتخانه برای کاهش 25 درصدی وابستگی کشور به مواد اولیه دارویی و کاهش قیمت دارو خبر داد و گفت برای حمایت از تولیدات دارویی برنامه هایی را در دستور کار داریممخالفت وزیر آموزش و پرورش با ورود موبایل به مدارس/ بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در دولت
اجتماعی آموزش و پرورش مخالفت وزیر آموزش و پرورش با ورود موبایل به مدارس بررسی لایحه رتبه بندی معلمان در دولت وزیر آموزش و پرورش با اعلام مخالفتش برای ورود موبایل دانش آموزی به مدارس گفت علت تشکیل کارگروههای مختلف در آموزش و پرورش انجام کارهای کارشناسی و بررسی همه جانبه طرحها-
گوناگون
پربازدیدترینها