تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833477325




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستور العملی از عارف بزرگ مرحوم حاج سید احمد کربلایی


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


دستور العملی از عارف بزرگ مرحوم حاج سید احمد کربلایی وبلاگ > مؤذن جامی، محمدهادی - دستور العمل مرحوم حاج سید احمد کربلایی اعلی الله مقامه به یکی از شاگردان خود، شامل مواظبت کامل بر ادای واجبات و ترک محرمات به کمال دقت و تأمل، خلوت و مناجات و تضرع، ذکر و طهارت و اقامه نمازشب و تسبیح حضرت زهرا (س) و سجده شکر و دوام توجه به محضر الهی و توسل به حضرت حجت - عجل الله فرجه - که واسطه فیض زمان است، و تفکر و درخواست خودشناسی می باشد :



باسمه تعالی و له الحمد
گرچه بر واعظ شهر این سخن آسان نشود
تا ریا ورزد و سالوس مسلمان نشود.
رندی آموز و کرم کن که نه چندین هنر است
حیوانی که ننوشد می و انسان نشود.
گوهر پاک بباید که شود قابل فیض
ورنه هر سنگ و گلی لؤلؤ و مرجان نشود
دردمندی که کند درد نهان پیش طبیب
درد او بی سببی قابل درمان نشود
هر که در پیش بتان از سر و جان می لرزد
بی تکلف تن او لایق قربان نشود
ان شاء الله تعالی تمام مواظبت بر ادای واجبات و ترک محرمات به کمال دقت و تأمل ، بالوصیه اول الصبح اولا و کمال المراقبة فی تمام النهار ثانیا و المحاسبه عند ارادة النوم ثالثا و التدارک و السیاسیة بالمجازات بالضد عند المخالفة رابعا علی التفصیل المعهود فی کتب الاخلاق (::1 - صبح مشارطه کند و بر خود سفارشهای لازم را بکند. 2 - در تمام روز مراقبت کامل از اعضا و جوارح نماید. 3 - به هنگام خواب محاسبه کرده و به حساب خود برسد4 - اگر مخالفتی مشاهده کرد خود را تنبیه کرده و تدارک غفلت روز را بکن و هر کار خلافی که نموده ، با ضدش خود را مجازات کند، به همان تفصیلی که در کتابهای اخلاق گفته شده است.) و تمام مواظبت ان شاء الله تعالی در هر شبانه روزی به ساعت خلوتی از اغیار مع الله جل جلاله بامناجات و التضرع و التبتل و الخضوع و الخشوع الیه و ینبغی ان یجعل ذکل فی کل لیلة بین صلوة المغرب و العشاء او بعد العشاء فیسجد السجدة المعهودة و یذکر الله بعده بما ساعد علیه التوفیق مع کمال الحضور و الاقبال علی الله تعالی بکلیته و الاعراض عما سواه بأسرهم کانه لا موجود سواه جل جلاله (::ساعتی را با خدای تعالی جل جلاله خلوت نموده و مناجات و تضرع کند و صورت به خاک بمالد و خضوع و خشوع نماید، و سزاوار است این خلوت در هر شب میان مغرب و عشا و یا پس از خواندن نماز عشا باشد، پس سجده معهود را به جا آورد (ظاهرا مقصود سجده طولانی است با ذکر یونسیه:لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین ، لااقل 400 بار) و پس از سجده هر مقدار که توفیق یارش بود، با کمال حضورقلب و اقبال به خدا با همه وجودش و اعراض از همه آنچه که غیر از خدا است آن چنان که گویی موجودی به جز او جل جلاله نیست - مشغول به ذکر گردد).
و چون از ذکر مانده و خسته شود، سر به گریبان تفکر فرو برده ، فکر کند که من کی ام ؟ و کجایم ؟ و از کجا آمده ام و به کجا می روم ؟ و چنان در خود فرو رود که خود را یافت نماید که گویا در عالم وجود کسی نیست و از حضور باری جل جلاله مسالت نماید که خداوندا! خودم را به خودم بشناسان ، که فضاحت و شناعتی فوق آن نیست که شخص ، خود را نشناخته باشد و ان شاء الله تعالی مواظب به تهجد و برخاستن سحر و اشتغال به نافله لیل با کمال حضور و اقبال و اشتغال به تعقیب و قرائت قرآن تا طلوع آفتاب و ان شاء الله هفتاد یا صد مرتبه استغفار را صباحا و مساء (::هر صبح و شام) ترک ننماید و صد مرتبه تهلیل (لا اله الا الله کذلک) و اذکار معهوده سبحان الله العظیم و بحمده استغفرالله لااقل ده مرتبه در صبح و شام و کذلک لا اله الا الله وحده لا شریک له الی آخر (لا اله الا الله وحده لا شریک له ، له الملک و له الحمد، یحیی و یمیت و یمیت و یحیی و هو حی لا یموت. بیده الخیر و هو علی کل شی قدیر) و رب اعوذ بک الخ (رب اعوذ بک من همزات الشیاطین و اعوذ بک رب آن یحضرون) و اشهد ان لا اله الا الله وحده لاشریک له الی آخر (اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له الها واحدا احدا صمدا لم یتخذ صاحبه و لا ولدا) و استغفارات منقوله از سیدبن طاووس رضوان الله علیه (اللهم انت ربی لا شریک لک ، اصبحنا و اصبح الملک لله) و صلوات کبیره صل علی المصطفی محمد و المرتضی علی الخ و ان شاءالله تعالی در هر شب جمعه صد مرتبه سوره قدر را مواظبت نموده و اهم از همه امور مزبور، اینکه در تمام اوقات لیلا و نهارا، نوما و یقظه (::خواب و بیداری) در همه احوال و در جمیع حرکات و سکنات حضرت حق جل و علا را حاضر و ناظر دانسته ، به قسمی (::گونه ای) که اگر ممکن شود آنی و طرفة العینی (:: یک چشم بر هم زدن) از حضور آن حضرت جل سلطانه غافل نشود و این روسیاه را هم در جمیع احوال فراموش نفرماید واین مضمون را مسألت نماید: ما را ز جام باده گلگلون خراب کن       زان پیشتر که عالم فانی شود خراب و ان شاء الله تعالی تمام مواظبت بر دوام توجه و توسل به حضرت حجة - عجل الله فرجه - که واسطه فیض زمان است ، ملحوظ داشته ، بعد از هر نمازی ، دعای غیبت که اللهم عرفنی نفسنک فانک ان لم تعرفنی نفسک لم اعرف نبیک. اللهم عرفنی رسولک فانک ان لم تعرفنی رسولک لم اعرف حجتک. اللهم عرفنی حجتک فانک ان لم تعرفنی حجتک ضللت عن دینی بوده باشد و سه سوره توحید، هدیه به آن بزرگوار و دعای فرج اللهم عظم البلاء الی آخر ترک ننماید. و ان شاء الله تمام مواظبت در دوام طهارت - مهما امکن - و نوم بر طهارت (:: تا می تواند همیشه با وضو باشد و با وضو به بستر خواب رود) و تسبیح حضرت زهرا (س) را وقت نوم و بعد از هر نماز واجب و قرائت آیة الکرسی را و مواظبت بر سجده شکر را بعد از بیداری و خواندن آیات معهوده  ان فی خلق السموات و الارض الی آخر (آل عمران190-) بعد از بیدار شدن برای نافله لیل با کمال توجه به معنی و تفکر در آن و نظر در اسمان و کواکب و آفاق را و دعای صحیفه را بعد از هر نماز شب ترک ننماید. و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته فی شهر صیام سنه 1327(اینجا)



سه شنبه 5 فروردین 1393 - 10:20:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن