تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن به ميل و رغبت خانواده اش غذا مى خورد ولى منافق ميل و رغبت خود را به خانواده ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837163792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستید


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: 10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستید فناوری اطلاعات > اینترنت - از دشمنان اینترنت تا شیشه ضد گلوله آیفون؛ با هم اخبار فناورانه دنیای آی تی در هفته گذشته را با هم مرور می کنیم:
10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 1- آیا می دانستید یوتیوب واحد ویژه سرکوب کامنت هایی که سیاستهای عمومی را نقض می کند، تشکیل داده است؟ بیش از 200 سازمان و گروه از جمله پلیس انگلیس می توانند در آن واحد، 20 ویدئوی نقض کننده قوانین را پرچم دار کنند تا کاربران بدانند فلان ویدئو منتشر شده توسط فلان کاربر، تخلف کرده است.


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 2- آیا می دانستید روباتها به جای روزنامه نگاران سه دقیقه بعد از زلزله لس آنجلس، خبر را نوشته و منتشر کردند. البته هنوز به پای توئیت کردن انسان ها نمی رسند.


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 3- آیا می دانستید مایکروسافت به ازای دادن اطلاعات هر کاربر به اف بی آی 200 دلار پول گرفته است؟ آیا می دانستید یاهو و گوگل نیز در ازای دادن اطلاعات کاربران درخواست شده از سوی اف بی آی میلیونها دلار درآمد کسب کرده اند؟ ارتش الکترونیک سوریه (یا شاید روسیه!) با هک های جدید خود پرده از این راز برداشت.


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 4- آیا می دانستید استرالیا برای تعقیب جنایتکاران! و با هدف در اختیار گرفتن کلیدهای رمز گذاری شده روی دیتا قانونی را وضع کرده که در صورت باز نشدن رمز کلیدها توسط متخلفین دو سال زندان در انتظار خاطیان خواهد بود؟ در واقع تاکنون جلوگیری از افشای اطلاعات رمز گذاری شدن در استرالیا ظاهرا قانونی بوده ولی حالا سازمان ها و موسساتی که در کار رمز نویسی هستند اگر نتوانند در مواقع لازم رمزگشایی کنند محکوم به دو سال زندان می شوند!


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 5- آیا می دانستید سیستم جاسوسی تعریف شده برای آزانس امنیت ملی طوری است که می تواند تمام مکالمات یک کشور را از گیت ورودی ضبط کند؟ به گفته اسنودن جاسوس روس که در NSA کار می کرده، سیستم مانند جاروبرقی همه مکالمات را می خورد.نام این سیستم روباتیک MYSTIC بوده و 30 روز مکالمه را در خود جای می دهد.


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 6- آیا می دانستید شیشه نمایشگر آیفون ضد گلوله نبوده و هاچینسون از ارس تکنیکا این هفته با دریل به جان آیفون خود افتاد و شیشه آیفون در همان ثانیه اول شکسته شد؟ اپل سعی کرده شیشه آیفون خود را محکم و قوی بسازد اما قطعا ضد گلوله نیست! شاید بعدا بسازد!


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 7- آیا می دانستید امریکا و انگلیس نیز در لیست دشمنان اینترنت جای گرفته اند؟ خیلی جای تعجب ندارد که کشورهای چین و روسیه و خاورمیانه نامشان در لیست باشد اما در لیست جدید دشمنان اینترنت نام انگلیس و امریکا خوش می درخشد.البته باید تشکر مخصوص از اسنودن داشت که نام امریکا و انگلیس را در این لیست افزوده است.


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 8- آیا می دانستید یک اپ نویس با نوشتن اپ حاوی تبلیغات و spyware و ارسال آن روی اپ استور اپل، کاربران را شاکی کرد. تاکنون در مورد سختگیری اپل در مورد جلوگیری از ورود اپ های حاوی بدافزار زیاد گفته می شد اما اپ مذکور ظاهرا از دست اپل ها در رفته است و گیت ورودی نتوانسته جلوی ان را بگیرد و این برای اپل که معمولا گوگل پلی و اپ استور ویندوز را مسخره کرده، خوب نیست!


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 9- آیا می دانستید مایکروسافت، گوگل، اپل اگر شما مظنون باشید، می توانند داخل اینباکس و جعبه ورودی ایمیل شما را باز کرده و بخوانند؟ بعد از بازداشت برنامه نویس روس تبار مایکروسافت در لبنان معلوم شد برای ردیابی مظنون تمام ایمیل ها و چت هایش توسط ماموران مایکروسافن قبل از ماموران اف بی آی خوانده شده است. اکانت هات میل، چت ویندوز لایو مظنون به راحتی باز شده و ردیابی شده است.


10 نکته فناورانه که هفته گذشته درباره آن نمی دانستیم 10- آیا می دانستید با فیلتر کردن یک سایت توسط یک حکومت، میزان استفاده از آن سایت به شدت بالا می رود؟ این اتفاق دقیقا برای توئیتر در ترکیه رخ داد و طبق آمار میزان استفاده از توئیتر 132 درصد در این کشور بعد از فیلتر شدن توسط اردوغان افزایش پیدا کرد.




 
1-  آیا می دانستید یوتیوب واحد ویژه سرکوب کامنت هایی که سیاستهای عمومی را نقض می کند، تشکیل داده است؟ بیش از 200 سازمان و گروه از جمله پلیس انگلیس می توانند در آن واحد، 20 ویدئوی نقض کننده قوانین را پرچم دار کنند تا کاربران بدانند فلان ویدئو منتشر شده توسط فلان کاربر، تخلف کرده است.  
2-  آیا می دانستید روباتها به جای روزنامه نگاران سه دقیقه بعد از زلزله لس آنجلس، خبر را نوشته و منتشر کردند. البته هنوز به پای توئیت کردن انسان ها نمی رسند.
3-  آیا می دانستید مایکروسافت به ازای دادن اطلاعات هر کاربر به اف بی آی 200 دلار پول گرفته است؟ آیا می دانستید یاهو و گوگل نیز در ازای دادن اطلاعات کاربران درخواست شده از سوی اف بی آی میلیونها دلار درآمد کسب کرده اند؟ ارتش الکترونیک سوریه (یا شاید روسیه!) با هک های جدید خود پرده از این راز برداشت.
4-  آیا می دانستید استرالیا برای تعقیب جنایتکاران! و با هدف در اختیار گرفتن کلیدهای رمز گذاری شده روی دیتا قانونی را وضع کرده که در صورت باز نشدن رمز کلیدها توسط متخلفین دو سال زندان در انتظار خاطیان خواهد بود؟ در واقع تاکنون جلوگیری از افشای اطلاعات رمز گذاری شدن در استرالیا ظاهرا قانونی بوده ولی حالا سازمان ها و موسساتی که در کار رمز نویسی هستند اگر نتوانند در مواقع لازم رمزگشایی کنند محکوم به دو سال زندان می شوند!
5-  آیا می دانستید سیستم جاسوسی تعریف شده برای آزانس امنیت ملی طوری است که می تواند تمام مکالمات یک کشور را از گیت ورودی ضبط کند؟ به گفته اسنودن جاسوس روس که در NSA کار می کرده، سیستم مانند جاروبرقی همه مکالمات را می خورد.نام این سیستم روباتیک MYSTIC بوده و 30 روز مکالمه را در خود جای می دهد.
6-  آیا می دانستید شیشه نمایشگر آیفون ضد گلوله نبوده و هاچینسون از ارس تکنیکا این هفته با دریل به جان آیفون خود افتاد و شیشه آیفون در همان ثانیه اول شکسته شد؟ اپل سعی کرده شیشه آیفون خود را محکم و قوی بسازد اما قطعا ضد گلوله نیست! شاید بعدا بسازد!
7-  آیا می دانستید امریکا و انگلیس نیز در لیست دشمنان اینترنت جای گرفته اند؟ خیلی جای تعجب ندارد که کشورهای چین و روسیه و خاورمیانه نامشان در لیست باشد اما در لیست جدید دشمنان اینترنت نام انگلیس و امریکا خوش می درخشد.البته باید تشکر مخصوص از اسنودن داشت که نام امریکا و انگلیس را در این لیست افزوده است.
8-  آیا می دانستید یک اپ نویس با نوشتن اپ حاوی تبلیغات و spyware و ارسال آن روی اپ استور اپل، کاربران را شاکی کرد. تاکنون در مورد سختگیری اپل در مورد جلوگیری از ورود اپ های حاوی بدافزار زیاد گفته می شد اما اپ مذکور ظاهرا از دست اپل ها در رفته است و گیت ورودی نتوانسته جلوی ان را بگیرد و این برای اپل که معمولا گوگل پلی و اپ استور ویندوز را مسخره کرده، خوب نیست!  
9-  آیا می دانستید مایکروسافت، گوگل، اپل اگر شما مظنون باشید، می توانند داخل اینباکس و جعبه ورودی ایمیل شما را باز کرده و بخوانند؟ بعد از بازداشت برنامه نویس روس تبار مایکروسافت در لبنان معلوم شد برای ردیابی مظنون تمام ایمیل ها و چت هایش توسط ماموران مایکروسافت قبل از ماموران اف بی آی خوانده شده است. اکانت هات میل، چت ویندوز لایو مظنون به راحتی باز شده و ردیابی شده است.
10-  آیا می دانستید با فیلتر کردن یک سایت توسط یک حکومت، میزان استفاده از آن سایت به شدت بالا می رود؟ این اتفاق دقیقا برای توئیتر در ترکیه رخ داد و طبق آمار میزان استفاده از توئیتر 132 درصد در این کشور بعد از فیلتر شدن توسط اردوغان افزایش پیدا کرد.   منبع: زد دی نت 5656    



دوشنبه 4 فروردین 1393 - 12:22:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن