تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830406466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنرال‌موتورز، کرايسلر و فورد که ديگر اولين‌هاي جهان نيستند!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دانشنامه اقتصادي / 44
جنرال‌موتورز، کرايسلر و فورد که ديگر اولين‌هاي جهان نيستند!
جا برای صنعت امریکا که در طول جنگ جهاني اول کمترین صدمه را دید، باز شد و همزمان با دیگر صنایع، شرکت های خودروسازی قدرتمندی پا به عرصه رقابت گذاشتند که از جمله آنها شرکت های بزرگی مانند «فورد»، «جنرال موتورز» و «کرایسلر» بودند.
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، صنعت جوان امریکا در سال های ابتدایی قرن بیستم به سرعت در حال رشد و شکوفایی بود. 

صنایع و شرکت‌ها مانند قارچ در این سرزمین جدید ظاهر می شدند و این درحالی بود که اکثر کشورهای صاحب صنعت در اروپا به شدت درگیر جنگ جهانی اول و بعد از آن بازسازی بودند. 

جا برای صنعت امریکا که در طول این جنگ کمترین صدمه را دید، باز شد و همزمان با دیگر صنایع، شرکت های خودروسازی قدرتمندی پا به عرصه رقابت گذاشتند که از جمله آنها شرکت های بزرگی مانند «فورد»، «جنرال موتورز» و «کرایسلر» بودند.
 
«هنری فورد» اولین مدل اتومبیل خود را در گاراژ منزلش در سال ۱۸۹۶، زمانی ساخت که به عنوان مهندس در کارخانه «توماس ادیسون» مشغول به کار بود (با همکاری «چارلز بی کینگ»). او نام این مدل را چهارچرخه گذاشت.
 
او در سال ۱۹۰۳ شرکت «فورد موتور» را به کمک «جان» و «هریس دوج» تاسیس کرد (پس از ورشکستگی شرکت قبلی اش به نام شرکت اتومبیل «دیترویت»). 

اولین اتومبیل «فورد» که مدل A نام گرفت، موتوری دو سیلندر داشت که هشت اسب بخار قدرت داشت. سال بعد «فورد» مدل B را به بازار عرضه کرد و بعد از آن در سال ۱۹۰۶ مدل K را. مدل K، ۶۰ مایل در ساعت (تقریباً ۹۵ کیلومتر در ساعت) سرعت داشت و دارای یک موتور شش سیلندر با ۴۰ اسب بخار قدرت بود. 

سپس در سال ۱۹۰۹ مدل T را عرضه کرد، چهار سیلندری با ۲۰ اسب بخار قدرت.
مدل T به سرعت محبوبیت پیدا کرد و تولید آن از ۱۸هزار دستگاه در سال ۱۹۰۹ به ۶۹۷۶۲ در سال ۱۹۱۱ و سپس به ۱۷۰۲۱۱ رسید. همه چیز برای تولید انبوه اتومبیل آماده می شد.

 در سال ۱۹۱۴ همزمان با شروع جنگ جهانی اول، «فورد» اولین خط تولید اتومبیل در جهان را ایجاد کرد و تولید به ۴۷۲ هزار اتومبیل در سال افزایش یافت. در حقیقت خط تولید کارخانه «فورد» در هر ۹۳ دقیقه یک اتومبیل مدل T تولید می کرد. 

رکوردزنی این مدل همچنان ادامه داشت. در سال ۱۹۲۰ هنگامی که اروپاییان درگیر رکود اقتصادی و مشکلات ناشی از جنگ جهانی بودند، حجم تولیدات مدل T یک میلیون در سال شده بود.

 بعد در سال ۱۹۲۴ نیمی از اتومبیل های موجود جهان توسط کارخانه «فورد» تولید شده بود، مدل T در طول ۱۸ سال به رکورد جالب ۱۵۰۰۷۰۰۳ (۱۵ میلیون) دستگاه دست یافت. در سال ۱۹۲۷ آخرین اتومبیل از مدل T تولید شد.
 
بد نیست بدانید این رکورد، سال های سال دست نیافتنی به نظر می رسید تا اینکه در سال ۱۹۷۶ توسط مدل بیتل شرکت فولکس واگن (تنها با اختلاف ۳۱ دستگاه) شکسته شد.
 
در طول این ۱۸ سال حاکمیت مطلق «فورد» در بازار اتومبیل شرکت های کوچک زیادی مجبور به ادغام با یکدیگر شدند تا از رقابت عقب نمانند. یکی از این شرکت های ادغام شده، «جنرال موتورز» بود.

 «ویلیام سی دورانت» شرکت «بیوک موتور» را در سال ۱۹۰۴ خریداری کرد. او شرکت «جنرال موتورز» را که از ادغام شرکت های «بیوک»، «کادیلاک»، «اولدزمبیل» و «اوکلند» (پونتیاک) به وجود آمده بود، در سال ۱۹۰۸ تاسیس کرد.

 این ادغام باعث تولد دومین شرکت تولیدکننده خودرو در دنیا شد. 

با نگاهی به برخی شرکت هایی که «جنرال موتورز» خریداری کرده است، می توان به بزرگی این شرکت پی برد: شرکت هایی از قبیل «اپل» (از ۱۹۴۸)، «دوو» (از ۱۹۷۶)، «ساب» (از ۱۹۸۹)، «شورولت» (از ۱۹۱۰)، «سوزوکی» (از ۱۹۸۱) و «ایسوزو» (از ۱۹۷۳(حکومت مطلق «فورد» تقریباً پس از پایان جنگ جهانی اول تمام شد و شرکت های دیگر امریکایی نیز توانستند در بازار اتومبیل سهمی داشته باشند. 

یکی از این شرکت ها، شرکت برادران «دوج» بود. آنها رقیبی برای مدل T تولید کردند. اتومبیل آنها دارای موتوری چهار سیلندر بود. 

شرکت برادران دوج در سال ۱۹۲۴ حدود هزار دستگاه تولید می کرد (با تعداد تولید «فورد» مدلT مقایسه کنید)

«والتر پی کرایسلر» شرکت خود را در سال ۱۹۲۵ تاسیس کرد و پس از سه سال شرکت برادران «دوج» را خریداری کرد.

 در سال ۱۹۲۸ شرکت بزرگ «کرایسلر» فروش اتومبیل های «دوج»، «دسوتو»، «لیموث» و «کرایسلر» را آغاز کرد و به این ترتیب یکی از بزرگ ترین کنسرسیوم های خودروسازی جهان به بازار رقابت وارد شد.
از این به بعد صنعت خودرو به عنوان یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین صنایع شناخته شد و به سرعت رشد و ترقی کرد.

مدل های جذاب توسط طراحان عرضه شد، سرعت اتومبیل ها بسیار زیاد شد و ضریب ایمنی آنها نیز بالارفت. همزمان با رشد موتورهای بنزینی در صنعت خودرو، موتور دیگری نیز مورد توجه قرار گرفت که بعدها تحول بزرگی در صنعت خودرو ایجاد کرد: موتور دیزل.
 
انتهاي پيام/







تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن