واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون رییس جمهوری: 32 هزار اثر ثبت شده ملی در ایران وجود دارد کرمانشاه - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از وجود 32 هزار اثر ثبت شده ملی در ایران خبر داد.

مسعود سلطانی فر عصر روز یکشنبه در حاشیه سفر به کرمانشاه و بازدید از مجموعه تاریخی و فرهنگی تاق بستان گفت: ایران از آثار باستانی زیاد و نفیسی برخوردار است و ما در این سازمان به دنبال تقویت و ساماندهی هرچه بیشتر و بهتر آن ها هستیم.
وی با اشاره به شناسایی یک میلیون اثر تاریخی در کشور خاطرنشان کرد: علاوه بر 16 اثر ثبت شده جهانی که در ایران وجود دارد، 47 اثر دیگر نیز در نوبت یونسکو برای جهانی شدن قرار دارد تا مجموع آثار ثبت شده جهانی کشورمان به عدد 63 برسد.
رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در 83 سال اخیر و با وجود کنکاش های فراوان کارشناسان و متولیان میراث فرهنگی در دوره های مختلف فقط سه درصد از اماکن و سایت های تاریخی کشور به ثبت رسیده و این نشانگر بالا بودن پتانسیل های خوب گردشگری در کشور است.
وی یادآوری کرد: در کشور علاوه بر بناهای شاخص و کلاسیک تاریخی، تعداد زیادی از کاروان سراها، ابنیه ها و خانه های تاریخی نیز وجود دارد که به دنبال شناسایی و بازسازی آن ها هستیم.
سلطانی فر افزود: بازسازی این اماکن یکی از برنامه های اصلی این سازمان در سال جاری است و قصد داریم با کمک بخش خصوصی و امکانات آن، این بناها را شناسایی و با بازسازیشان، آن ها را برای بازدید در اختیار گردشگران قرار دهیم.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه سخنان خود از کرمانشاه به عنوان یکی از استان های دارای ظرفیت در بخش گردشگری یاد کرد و گفت: این استان به واسطه داشتن آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری جایگاه خوبی در این بخش دارد.
سلطانی فر خاطرنشان کرد: در دولت جدید کارهای بسیار خوبی برای شناسایی و تقویت هرچه بیشتر جاذبه های گردشگری استان کرمانشاه صورت گرفته و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد ورود بیشتر مسافران و گردشگران داخلی و خارجی به این استان باشیم.
وی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال های 93 و 94 فعالیت های بسیار مطلوبتری در راستای جذب و تقویت آثار تاریخی و گردشگری کشور و بخصوص استان کرمانشاه انجام خواهد گرفت.
معاون رییس جمهوری به همراه ˈابراهیم رضایی بابادیˈ استاندار کرمانشاه امروز از مجموعه تاریخی تاق بستان و ستاد اسکان فرهنگیان کرمانشاه بازدید کرد.
7458/567/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]