تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به کوچکی گناه نگاه نکنید بلکه به چیزی [نافرمانی خدا] که برآن جرات یافته اید بنگ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815574566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شایع‌ترین‌ مشکل رفتاری کودکان زیر 7 سال


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شایع‌ترین‌ مشکل رفتاری کودکان زیر 7 سال
کد خبر: ۳۸۸۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۵:۳۴ - 21 March 2014




یک متخصص اطفال ، اگر کودک برای فرار از پیامد‌ کار اشتباهش دروغ بگوید بهتر است به جای واکنش شدید نسبت به دروغ گفتن، درباره علت بد بودن کارش با وی صحبت کنید.

دکتر محمد حسین سلطان‌زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: دروغگویی یکی از رفتار‌های شایع کودکان است که اغلب والدین را ناراحت می‌کند.
 
وی ادامه داد: دروغگویی در کودکان کمتر از هفت سال به سه دلیل اتفاق می‌افتد، واقعیت و خیال را در هم می‌آمیزد و گاه تصورات خود را کاملا واقعی می‌پندارد، کودک به نوعی تفکر آرزومندانه پسرفت کرده است مثلا کودکی که پدرش وی را ترک کرده ممکن است داستان‌هایی درباره این که پدرش شماره او را ندارد، بسازد و یا کودک به منظور فرار از تنبیه یا انتقاد دروغ می‌گوید.
 
دکتر سلطان زاده توصیه کرد: در مواجهه با کودکی که دروغ گفته آرامش خود را حفظ کنید و به او لقب دروغگو ندهید بلكه سعی کنید نوع دروغ او را مشخص کرده و بسته به آن واکنش مناسبی نشان دهید و اگر کودک دروغی ناشی از خیالات خود می‌گوید به او کمک کنید تفاوت بین واقعیت و خیال را تشخیص دهد.
 
وی تاکید کرد: اگر کودک با موقعیتی دشوار روبروست‌ و آرزوهایش را به عنوان واقعیت بیان می‌کند وی را تشویق کنید که به جای این کار به بیان احساساتش‌ بپردازد و از دیگران برای حل مشکلش‌ کمک بگیرد.
 
وی در ادامه گفت: اگر کودک برای فرار از پیامد کار اشتباهش دروغ می‌گوید بهتر است که به جای واکنش شدید نسبت به دروغ گفتن ، درباره علت بد بودن کارش با وی صحبت کنید.
 
وی در پایان تاکید کرد: به خاطر داشته باشید کودک را با گفتار و رفتارتان تشویق به راستگویی کنید چرا که شما بهترین الگوی فرزندتان هستید.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن