تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر که رکوع نمازش را کامل انجام دهد هیچ ترس و وحشتی در قبر با سراغش نمی آید. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816922994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همه آنچه باید از صافی کف پا بدانید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
همه آنچه باید از صافی کف پا بدانید
هر چیزی در بدن انسان باید سر جای خودش و به اندازه طبیعی باشد؛ نه کم و نه زیاد تا هیچ مشکلی هم برای فرد پیش نیاید. قوس کف پا هم یکی از همین موارد است که باید باشد، اما نه کمتر از حد طبیعی و نه بیشتر از آن. به گزارش نامه نیوز به نقل از  باشگاه خبرنگاران، آنهایی که قوس کف‌ پای‌شان بیش از حد است یا کمتر از میزان طبیعی به نظر می‌رسد باید به فکر درمان باشند و کاری کنند عوارض ناشی از این مشکل گریبان‌گیرشان نشود.
دکتر فرزانه ترکان در این‌باره به جام‌جم می‌گوید: به طور طبیعی میان پاشنه پا و استخوان‌های جلوی پا که به انگشتان وصل می‌شود، قوسی به شکل طولی وجود دارد. در صورتی که این قوس بیشتر از حد طبیعی باشد، به آن پای طاقدیسی گفته می‌شود که می‌تواند مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند.


این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی یادآور می‌شود: کمتر بودن قوس کف‌پا نسبت به میزان طبیعی، مشکلی شایع‌تر است که در این موارد، فاصله میان پاشنه و استخوان‌های جلوی پا سطحی کاملا صاف خواهد بود.


به طوری که وقتی فرد می‌ایستد، نمی‌توان انگشتی را از میان زمین و کف پایش عبور داد و کف پا کاملا روی زمین می‌خوابد که به این وضع، صافی کف پا گفته می‌شود. این پزشک متخصص می‌افزاید: تحدب انحنای طبیعی کف پا باید به سمت داخل باشد. به همین دلیل هم معاینه از قسمت داخل پا انجام می‌شود.


صافی کف‌پا در کودکان


مراقب باشید صافی کف پای کودکان را با صافی کف پای بزرگسالان اشتباه نگیرید. پدر و مادرهایی که نگران سلامت فرزندشان هستند و در سنین خردسالی هم برای درمان صافی کف پای کودک به پزشکان مراجعه می‌کنند باید بدانند صافی کف‌پا در این سنین به درمان نیازی ندارد. دکتر ترکان با تاکید بر این موضوع، می‌گوید: لازم نیست برای صافی کف پای کودکانی که زیر پنج سال هستند، اقدام خاصی انجام شود. پس از پنج سالگی در اکثر موارد صافی کف پا از بین می‌رود، اما اگر باقی بماند، به درمان و پیگیری نیاز خواهد داشت.


با این حال، متاسفانه پدر و مادرهایی که نسبت به این موضوع حساسیت دارند در سنین زیر پنج سال هم به پزشک مراجعه می‌کنند که اگر پزشک آگاهی کافی در این زمینه نداشته باشد، ممکن است با تجویز کفش‌های طبی یا استفاده از روش‌های درمانی دیگر، عوارض دیگری برای کودک ایجاد کند.


چرا باید صافی کف پا را درمان کرد؟


بچه‌های زیر پنج سال که مشکلی ندارند و در اغلب موارد با افزایش سن، صافی کف پای‌شان برطرف می‌شود، اما کسانی که در سنین بالاتر هستند، حتماً باید برای درمان این مشکل به پزشک مراجعه کنند. دکتر ترکان با اشاره به این مطلب، می‌گوید: کسی که کف پایش صاف است حتماً باید به فکر درمان باشد چون این مشکل ممکن است به علت انحنای مچ پا یا انحنای زانو یا حتی چرخش لگن ایجاد شده باشد که می‌تواند فرد را دچار دردهای پراکنده عضلانی ـ اسکلتی کند.


وی درباره عللی که باعث صافی کف پا می‌شود، توضیح می‌دهد: بدن انسان یک زنجیره بسته است به این معنی که اگر اختلال و چرخشی در استخوان لگن وجود داشته باشد، این چرخش می‌تواند اختلال محور ایجاد کرده و در نهایت ممکن است هنگام معاینه، با صافی کف پا متوجه آن مشکل شویم یا کسانی که چرخش زانو به داخل دارند، زانوهایشان به هم چسبیده خواهد بود و به همین دلیل قوس کف‌پایشان کم شده و فرد دچار صافی کف پا می‌شود. بنابراین توجه به صافی کف پا و تشخیص آن توسط پزشک متخصص موضوع مهمی است که باید در نظر داشته باشید زیرا در این موارد حتماً باید این زنجیره بسته بررسی و علت اصلی صافی کف پا تشخیص داده و درمان شود.


به گفته وی در صورتی که علت صافی کف پا درمان نشود، هر قدر هم از کفی یا کفش‌های طبی استفاده کنیم، مشکل اصلی بیمار برطرف نخواهد شد.


اگر به فکر درمان نباشیم...


البته مشکل صافی کف‌پا به همین جا ختم نمی‌شود و در صورتی که درمان مناسب صورت نگیرد، عوارض دیگری هم در انتظار بیمار خواهد بود. به گفته دکتر ترکان این بیماران بتدریج دچار دردهای عضلانی در ناحیه عضلات خلف ساق پا و گرفتگی‌های عضلات ساق پا می‌شوند و در اثر پیاده‌روی خیلی زود احساس خستگی می‌کنند. همچنین ممکن است عضلات جلوی ران و خلف ران‌شان درد بگیرد و دچار ضعف و خستگی ‌شود. از طرف دیگر به دلیل همان زنجیره بسته‌ای که گفته شد، در بسیاری از موارد ممکن است این دردها منتقل شود و در نتیجه فرد با کمردردهای پراکنده به پزشک مراجعه کند.


بنابراین این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی توصیه می‌کند بیماران حتماً به دنبال پیدا کردن علت اصلی ایجاد صافی‌ کف‌پا باشند و آن را درمان کنند.


درمان‌ صافی کف‌پا به روش‌های ساده


اگر فکر می‌کنید صافی کف‌پا درمان ندارد و کاری از دست پزشکان ساخته نیست، در اشتباه هستید، چون دکتر ترکان می‌گوید: درمان‌های صافی کف‌پا به طور کلی همان استفاده از کفی‌های مناسبی است که فرد باید در کفشش قرار دهد. در صورتی که استفاده از این کفی‌ها نتیجه مطلوب نداشته باشد نیز ممکن است پزشک کفش طبی را برای بیمار تجویز کند. بنابراین براساس شرایط بیمار و وضعی که دارد، استفاده از کفی یا کفش طبی به او توصیه خواهد شد.


چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟


معمولا صافی کف‌پا نشانه خاصی ندارد و بخصوص در سنین پایین با علامت واضح و مشخصی نمایان نمی‌شود. دکتر ترکان ضمن بیان این موضوع، می‌گوید: کودکانی که در سنین حدود دبستان هستند، در صورتی که با این مشکل روبه‌رو باشند و کفشی را برای مدتی طولانی بپوشند، به تدریج قسمت پاشنه کفش‌شان به سمت داخل خوردگی بیشتری نسبت به خارج کفش پیدا می‌کند. بنابراین در این سنین که بچه‌ها توجه کمتری به دردهای پراکنده دارند، چنین علامتی می‌تواند نشانه صافی کف‌پای آنها باشد.


بزرگسالان اما با نشانه‌های دیگری روبه‌رو می‌شوند که به گفته این پزشک متخصص، دردها و گرفتگی‌های عضلانی و خستگی زودرس در اثر پیاده‌روی یا فعالیت‌های ورزشی از جمله این نشانه‌هاست. وی تاکید می‌کند: در صورتی که صافی‌ کف‌پا درمان نشود، مشکل بیمار تشدید خواهد شد. بخصوص کسانی که در ناحیه مفصل زانو و لگن‌شان هم با مشکلی مواجه هستند، بتدریج با افزایش سن و زمانی که مسائل دیگری مانند آرتروز هم برای‌شان پیش می‌آید، انحراف مفصل‌شان تشدید شده و در نهایت فشار روی کف‌پا و صافی کف‌پا بیشتر می‌شود.




1392/12/28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن