تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816731116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وضعیت فرزندان در خانواده معتاد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وضعیت فرزندان در خانواده معتاد
کد خبر: ۳۸۷۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰ - 19 March 2014


اعتیاد برای فرد یک مسئله است و برای خانواده او مسئله‌ای دیگر؛ او نه تنها وجود خود را که سرمایه‌ای عظیم برای جامعه می‌تواند باشد، به خطر می‌اندازد، بلکه روزگار همسر و فرزندانش را نیز به تباهی می‌کشاند.

به گزارش ایسنا، فرزندی که در خانواده‌ای با پدر و مادری معتاد مواجه است، وضع مناسبی ندارد. اعتیاد پدر و مادر به او سرمشق غلط می‌دهد و ممکن است وی را به سوی اعتیاد سوق دهد.

احساس ناامنی ناشی از اختلال فکری و رفتاری پدر و مادر معتاد، زمینه را برای دلواپسی و اضطراب فرزند فراهم می‌کند و سبب می‌شود، در خانه و مدرسه آرام و قرار نداشته باشد، لذا یکی از علل عدم پیشرفت تحصیلی برخی از کودکان همین موضوع است.

احساس شرمساری ناشی از داشتن پدر یا مادری معتاد، مشکلی دائمی برای آنها در جامعه و مدرسه به وجود می‌آورد. احساس عدم تامین ناشی از وضع بد اقتصاد خانواده همیشه همچون بار سنگینی دل کودک را می‌آزارد و او را به شدت نگران می‌کند. حتی گاهی به فکر گریز از خانواده و یا جست‌وجوی پناهگاهی برای نجات خود می‌افتد.

براساس این گزارش، از جمله خطرات مهمی که دامن‌گیر فرزندان معتادان است، خطر ارتکاب جرم است. اصولا تن دادن به یک لغزش یا جرم انگیزه می‌خواهد و کار پدر یا مادر معتاد نه تنها انگیزه‌ساز است، بلکه کودک را به سوی جرم و انحراف سوق می‌دهد. بنابر اعلام مسؤلان قوه قضاییه در سال 1390، حدود 65 درصد مجرمان کانون اصلاح و تربیت فرزند خانواده معتاد بوده‌اند.

والدینی که مراقبت و نظارت کافی بر امر تربیت فرزندان نداشته‌اند و یا با روش غلط خود موجبات انحراف و تبهکاری آنان را فراهم آورده‌اند. فرزندان افراد معتاد مستعد ارتکاب جرم‌اند، زیرا فرو افتادگی در اخلاق و انحطاط معنوی به علت الگوگیری از والدین در آنها بسیار است. آنها از پدر و مادر خود درس شرافت و اخلاق نگرفته‌اند که آن را در زندگی به کار بگیرند. به آنچه دیده و شنیده‌اند، عمل می‌کنند. چگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که از چنین خانواده‌هایی افرادی سالم، متعهد و دارای منش و روش انسانی و اخلاق سر برآورند؟ مگر آن‌گاه که خود به درجه‌ای از رشد و تکلیف برسند که برای سعادت خویش برنامه‌ای بریزند.

عدم پذیرش مسؤلیت، سردی کانون خانواده و تاثیر منفی بر نسل از جمله پیامدهایی است که به علت اعتیاد خانواده گریبانگیر فرزندان می‌شود و از جنبه وراثت باید گفت فساد جسمی و روانی معتاد، مخصوصا معتادان به مواد اعتیادآور و الکل، از راه وراثت به فرزندان منتقل می‌شود و زمینه را برای گرفتاری آنها فراهم می‌کند. بخشی از نقص عضوهای مادرزادی و عقب‌ماندگی‌های ذهنی ناشی از اعتیاد به الکل یا دیگر مواد است. فرزندان والدین الکلی غالبا از لحاظ بدنی ضعیف، علیل، گرفتار عوارض ناشی از اختلال در غده تیروئید، انحراف در ستون فقرات، عدم رشد روانی و ... هستند.

فرزندان افراد معتاد امکان تربیت و رشد ندارند، چراکه اعتیاد به والدین اجازه و فرصت نمی‌دهد که امکانات تربیتی را در اختیار فرزندان قرار دهند و یا گامی در راه پرورش آنها بردارند و در اثر سستی پیوند عاطفی با فرزند بر رفتار آنها تاثیر می‌گذارد و سرانجام به به نابودی و زوال کانون خانواده منجر می‌شود.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن