واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بیمارستان های کارشناسی نشده زیرفشارهای سیاسی در بوشهر ساخته شد بوشهر - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: شماری از بیمارستان های موجود در این استان درسال های گذشته کارشناسی نشده و فقط زیر فشارهای سیاسی ساخته شده که چیزی جز ضرر برای مردم این مناطق ندارد.
به گزارش ایرنا ، دکترعلیرضا رییسی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران حوزه سلامت در بوشهر افزود: درساخت این بیمارستان ها نظر کارشناسی رعایت نشده است و اگر به جای ساخت این بیمارستان ها اورژانس های مجهز شبانه روزی ساخته می شد برای ارائه خدمات به مردم مفید تر بود .
وی اضافه کرد: اصرار بر ساخت این بیمارستان ها هم اینک به عنوان یک آفت در حوزه سلامت مطرح است که نشان می دهد در این زمینه سطح بندی مراکز ارائه خدمات پزشکی رعایت نشده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر ادامه داد: ضریب اشتغال تخت تعدادی از این بیمارستان ها شش تا هفت درصد است که نه تنها نمی توانند با توجه به خودگردان بودن هزینه های خود را تامین کنند بلکه سالانه بالای 20 میلیارد ریال نیز به آنها کمک می شود.
رییسی بیان کرد :در حالی که که براساس استاندارد جهانی به ازای هر یک میلیون و 100 هزار نفر جمعیت یک دستگاه ام آر ای مورد نیاز است اما در استان یک میلیون و 50 هزار نفری بوشهر دو دستگاه ام آر ای موجود است که مردم در نوبت های شش ماهه قرار گرفته اند.
وی اضافه کرد: این وضعیت در کنار نتیجه طبیعی 80 درصد سی تی اسکن های انجام شده در امسال نشان می دهد که فشارهایی از جانب مردم بر پزشکان برای تجویزهای غیر ضروری و بی توجهی بخشی از همکاران به اقتصاد بیماران وجود دارد.
رییسی افزود: درحالی که ام آر ای اورژانس در قالب های علمی پزشکی وجود ندارد درخواست های زیادی در این زمینه دیده می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره این که حوزه سلامت چند بعدی و دارای مولفه ها و پیچیدگی های خاص است اظهار کرد: این دانشگاه به تنهایی قادر به حل مشکلات این بخش نیست و لزوم توجه دیگر سازمان ها و دستگاه های اجرایی بخوبی احساس می شود.
رییسی گفت: براساس رویکرد جدید دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر باید حرکت مبتنی بر واقعیت ها باشد و براساس نیازمندی ها و توانایی های موجود حرکت کنیم وگر نه استان ضررخواهد کرد.
وی افزود: وزیر بهداشت توجه خاصی به افزایش بودجه بیمه سلامت دارند و با پیشنهاد افزایش 44 درصدی بودجه بیمه سلامت در سال آینده به شکل غیر مستقیم بر عملکرد بیمارستان ها تاثیر خواهد گذاشت.
رییسی بیان کرد: با واقعی شدن 70 درصدی هزینه تخت بیمارستانی،31 تا 34 درصد درآمد بیمارستان ها افزایش می یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر ادامه داد: یکی از برنامه های که بجد در دانشگاه دنبال می شود فعال کردن درمانگاه های تخصصی در سطح همه شهرستان های استان بوشهر است.
رییسی درباره وضعیت ماندگاری پزشکان متخصص در استان بوشهر گفت: تا زمانی که سیستم وزارت بهداشت برای تامین پزشک در نقاط مختلف کشور براساس نیروی طرحی و سرباز وظیفه باشد، وضعیت ماندگاری پزشکان مطلوب نخواهد شد.
وی یادآورشد: تامین زیرساخت های مناسب و ایجاد جذابیت با هدف ماندگاری پزشکان متخصص در شهرهای مختلف از جمله شاخص های موثر بر سلامت است که نیازمند یک نگاه ویژه است.
در این نشست از خبرنگاران حوزه سلامت استان بوشهر تجلیل به عمل آمد. ک/2
7203/539
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]