واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عزم جدی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی برای برقراری امنیت کرمان - ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب کرمان با اشاره به عزم جدی نیروی انتظامی، دستگاه قضایی و دستگاههای مرتبط در برخورد با اراذل و اوباش و دست اندرکاران تولید و عرضه مشروبات الکلی گفت: تاکنون تلاش های خوبی در این زمینه با تکیه بر همکاری های بین بخشی انجام شده است.
به گزارش ایرنا، ˈیداله موحدˈ روز دوشنبه در دیدار با مسوولان انتظامی استان کرمان افزود: اراذل و اوباش استان شناسایی و شناسنامه دار شده اند و تلاش های خوبی برای برخورد با این افراد صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه برخورد با دست اندرکاران تولید و عرضه مشروبات الکلی نیز در استان کرمان با تعیین یک قاضی ویژه در مرکز استان، تلاش های زیادی برای دستگیری عوامل گروه ها و باندهای مرتبط انجام شده و مجازات های قانونی شدیدی نیز برای این افراد در نظر گرفته شده است که ما حصل این امر کشف و امحا 27 هزار و 772 لیتر مشروبات الکلی دست ساز و چهار هزار و 532 بطری مشروبات الکلی خارجی از انواع مختلف است.
وی ادامه داد: در سطح حوزه قضایی شهرستان کرمان همچنین 29 کارگاه تولید مشروبات الکلی دست ساز نیز کشف و منهدم شده است.
این مقام قضایی افزود: در ارتباط با فروش مشروبات دست ساز 39 پرونده و در ارتباط با فروش مشروبات الکلی خارجی 23 فقره پرونده تشکیل شده است و در قالب این پرونده ها 73 متهم به منظور تعیین تکلیف کیفری به محاکم معرفی شده اند و در قالب این طرح 9 نفر از وارد کنندگان مشروبات الکلی از استان های همجوار به حوزه قضایی کرمان نیز شناسایی و دستگیر شده اند.
دادستان کرمان عنوان کرد: در 10 ماه سال جاری 82 هزار و 771 لیتر مشروبات الکلی داخلی در استان کرمان کشف شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 102 درصد افزایش را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: همچنین در 10 ماه از امسال هفت هزار و 874 بطری و قوطی مشروبات الکلی خارجی در سطح استان کشف شده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 29 درصد کاهش داشته است.
وی خاطرنشان کرد: تعداد کارگاه های منهدم شده تولید مشروبات الکلی در سال گذشته 16 کارگاه بوده که در 10 ماه امسال 53 کارگاه در سطح استان شناسایی و منهدم شده اند و عوامل مربوطه نیز دستگیر شده اند که تعداد کارگاه های منهدم شده در استان کرمان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، 231 درصد افزایش داشته است.
وی یادآور شد: در این کارگاه ها به شکل غیر بهداشتی و در محیط بسیار آلوده ای، مشروبات الکلی تهیه و به جامعه عرضه می شد.
وی اظهار کرد: در حوزه برخورد با اراذل و اوباش و دست اندرکاران تولید و توزیع مشروبات الکلی براساس برنامه ریزی های منظم اقدام می شود.
دادستان کرمان در ادامه با اشاره به چهارشنبه آخرسال نیز گفت: از آنجا که ممکن است افردی در سطح وسیع اقدام به عرضه مواد محترقه و منفجره کنند، باید برنامه ریزی لازم برای مقابله با آنها انجام شود.
وی تاکید کرد: اداره اماکن، فرماندهی انتظامی شهرستان کرمان، اداره اطلاعات و پلیس اطلاعات باید برای جلوگیری از تهیه و تویع مواد منفجره و محترقه غیرمجاز برنامه های مد نظر خود را به بهترین شکل ممکن اجرایی کنند.
وی بر شناسایی افرادی که اقدام به عرضه مواد محترقه غیرمجاز و مواد منفجره می کنند، تاکید کرد و ادامه داد: دستگاه قضایی نیز برای افرادی که در چهارشنبه آخر سال، آرامش و آسایش عمومی را دچار اختلال کنند، مجازات هایی از جمله سه ماه تا یکسال حبس و 74 ضربه شلاق را در نظر خواهد گرفت.
دادستان کرمان افزود: خودروهایی که اقدام به رانندگی غیرمتعارف و انجام حرکات نمایشی و خطرساز کنند نیز توقیف خواهند شد.
به گفته وی، قضات کشیک به منظور رسیدگی به پرونده های مربوط به تخلفات چهارشنبه آخر سال در محاکم قضایی حضور خواهند داشت و برابر مقررات نسبت به صدور احکام قضایی اقدام خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر فرهنگ سازی از سوی رسانه های شنیداری، دیداری و مکتوب تاکید و خاطرنشان کرد: با فرهنگسازی می توان ضمن افزایش نظارت های خانواده ها، جلوی بروز بسیاری از حوادث و تخلفات را گرفت.
دادستان کرمان گفت: به شورای فرهنگ عمومی نیز در نامه ای اعلام خواهد شد که با استفاده از نظرات کارشناسان مرتبط برنامه های جایگزین برای چهارشنبه آخر سال تدوین کنند زیرا این اقدام می تواند بسیار مشکل گشا باشد.ک/2
7440/2624
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]