تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827064538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تمایل پالایشگران هندی به افزایش خرید نفت از ایران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

تمایل پالایشگران هندی به افزایش خرید نفت از ایران تهران - ایرنا - مدیر امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران گفت: پالایشگاه های هند، به عنوان یکی از قدیمی ترین مشتریان نفت خام ایران، با رفع برخی ممنوعیت های فروش نفت بر اساس توافق ژنو، خواهان افزایش خرید نفت ایران هستند و ما در صورت فراهم شدن امکان دریافت وجوه فروش نفت خود به صورت یورو از طریق کانال های بانکی از این موضوع استقبال می کند.


به گزارش ایرنا به نقل از شانا، محسن قمصری در خصوص نحوه پرداخت وجوه نفتی هند به ایران افزود: هندی ها قبل از تشدید تحریم ها وجوه حاصل از خرید نفت ما را به طور کامل در حساب های یورویی ایران در ترکیه می ریختند، اما با تشدید تحریم ها و تحت فشار قرار گرفتن هندی ها، این کشور بخشی از این وجوه را در حساب های خود به صورت روپیه نگه داشت و امکان انتقال بخشی از این وجوه هم که به صورت یورو بود، بسیار سخت شده بود.
به گفته وی، هندی ها انتظار دارند که در شرایط جدید امکان ارسال این وجوه ایجاد شود، اما انتظار ما هم این است که درآمدهای فروش نفت ما از هند به صورت یورو واریز شود، چرا که قابلیت استفاده بیشتری برای ما دارد.
وی گفت: این در حالی است که اگر قرار باشد وجوه دریافتی ما به صورت روپیه باشد، با توجه به حجم مبادلات ایران و هند امکان استفاده از همه این مبالغ وجود ندارد.
قمصری با اشاره به اینکه در مبادلات تجاری بلند مدت میان طرفین حتی در شرایط عادی، مشکلاتی به وجود می آید گفت: وقتی مشکلی در روابط دو کشور پیش می آید، طبیعی است که طرفین بخواهند آن را حل کنند.
وی تاکید کرد: مسائل گذشته ما نیز تا حد زیادی حل شده است و به همین دلیل هم هست که روند خرید نفت ایران از سوی هندی ها در ماه های گذشته افزایش پیدا کرده است.
وی تاکید کرد: معمولا پالایشگرها از نظر مسائل تجاری تمایلی ندارند در دفاترشان بدهی زیادی وجود داشته باشد، ضمن اینکه هندی ها پس از رفع برخی ممنوعیت های مبادلات نفتی ایران پس از توافق ژنو، نسبت به خرید نفت بیشتر از ایران در چارچوب این توافق ابراز علاقه کرده اند.
گفتنی است در ماه نوامبر سال ٢٠١٣ میلادی، ایران و قدرتهای جهانی به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، جمهوری اسلامی اصلاحاتی در برنامه هسته ای خود انجام می دهد و غربی ها نیز از فشار تحریمها می کاهند.
یکی از پیامدهای توافق یاد شده، این بود که ممنوعیت پرداخت بدهیهای هند به ایران در قالب یورو بر طرف شد و همچنین شرکتهایی اروپایی اجازه یافتند نفتکشهای حامل نفت ایران را بیمه کنند.
بر پایه توافقنامه شش ماهه ژنو، تهران می تواند در هشت قسط چهار میلیارد و ٢٠٠ میلیون دلار از درآمدهای نفتی بلوکه شده خود را در بانکهای خارجی دریافت کند.
پس از آغاز تحریم های غرب، دولت هند سازکاری ایجاد کرده بود که بر پایه آن، پول نفت وارداتی از ایران به صورت روپیه هند در حسابی در این کشور ذخیره می شد. این روش سبب شده بود که صادرات کالاهای مختلف هندی به ایران افزایش یابد.
در ماه های آوریل ٢٠١٣ تا ژانویه ٢٠١٤، هند هشت میلیون و ٤٧٠ هزار تن نفت خام از ایران وارد کرد.
اقتصام**2022**1594
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن