واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جرایم زیست محیطی نیازمند بازنگری هستند بوشهر- ایرنا- معاون دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: جرایم زیست محیطی فعلی بیشتر از نقطه نظر اقتصادی دیده شده است و نیازمند بازنگری جدی است.
پروین فرشچی روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا در بوشهر افزود: ارزش زیست محیطی بسیار بالاتر از جرایم اعمال شده در این بخش است و جرایم موجود بازدارنده نیست.
وی یادآورشد: در چند سال اخیر به طور جدی قوانین و مقررات زیست محیطی رعایت نشده است و مشکل اساسی این است که قوانین و مقررات یادشده به طور غالب مقررات کشوری هستند.
فرشچی اضافه کرد: سواحل بخاطر اهمیت و حساسیت زیست محیطی نیازمند قوانین خاصی هستند که در این دولت با استفاده از تجربه ای که در کشور و دنیا وجود دارد باید نسبت به وضع قانون خاص در این رابطه اقدام شود.
معاون دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: استان های ساحلی نماد کشور و دریچه ای هستند که دنیا از رویکرد مدیریت زیست محیطی کشور ما به آن توجه می کند.
وی افزود: برای برون رفت از وضعیت موجود باید آمایش سرزمین برای تمام استان های کشور تدوین شود چرا که تاکنون به صورت جزیره ای به این موضوع توجه شده است.
فرشچی ادامه داد: باید با همکاری فرابخشی و جلب مشارکت سازمان های غیردولتی یک پایش ملی داشته باشیم که در سال 93 این مهم در استان های ساحلی آغاز خواهد شد.
وی اظهارداشت: همچنین دربرنامه ششم توسعه ای کشور کمیسیون زیست محیطی پیش بینی شده است که بخش محیط زیست دریایی نیز با نگارش جامع تری توجه می شود.
فرشچی گفت: برنامه ریزی استراتژیک محیط زیست با حمایت و همکاری استان های ساحلی انجام می شود و از انجام امور سلیقه ای پرهیز خواهد شد.
معاون دریایی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: هم اینک بیشترین آلودگی های زیست محیطی دریایی منشا خشکی دارد که باید فعالیت های انسان در خسکی مدیریت شود.
وی یادآورشد: تصفیه نشدن فاضلاب در شهر های ساحلی، زباله و روان آب هایی که از مناطق کشاورزی با آلودگی پایدار وارد دریا می شوند چالش های جدی فراروی محیط زیست دریایی است.
فرشچی در پاسخ این سووال که نظر سازمان حفاظت محیط زیست در مورد نگرانی هایی که در خصوص بیرون کشیدن کشتی رافایل در آب های ساحلی بوشهر مطرح شده است گفت: انجام این کار نیازمند ارزیابی زیست محیطی است که با نگاه تخصصی و نظارت دقیق باید انجام شود .
وی افزود: تاکنون نامه رسمی مبنی بر قصد بیرون کشیدن کشتی یادشده از اعماق دریا به خشکی و گزارش زیست محیطی در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفته است.
فرشچی اضافه کرد: کشتی رافایل که در زمان جنگ تحمیلی براثر بمباران به زیر آب رفته است در این مدت زیستگاه مناسبی برای آبزیان شده است که بیرون کشیدن آن می تواند مشکلاتی ایجاد کند.ک/3
628
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]