تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802249377




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی نحوه اجرای بند ح ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: از سوی مرکز پژوهش‌ها صورت گرفت؛
بررسی نحوه اجرای بند ح ماده 46 "قانون برنامه پنجم توسعه"
مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نحوه اجرای بند (ح) ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه شبکه علمی کشور را بررسی کرد.


به گزارش حوزه پارلمانی باشگاه خبرنگاران،‌ به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی‌، دفتر مطالعات ارتباطات و فناوری‌های نوین این مرکز اعلام داشت: هدف از ایجاد شبکه علمی کشور به استناد پروانه ایجاد و بهره‌برداری از شبکه مذکور صادر شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، فراهم آوردن ارتباطات پرسرعت (حداقل یک گیگابیت بر ثانیه) بین دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی است به نحوی که اطلاعات و سرویس‌های موجود در دانشگاه‌ها بتوانند به راحتی در اختیار یکدیگر قرار داده شوند.


بدیهی است که در حال حاضر دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی با یکدیگر ارتباط داشته و اطلاعات و سرویس‌های خود را در اختیار یکدیگر قرار می‌دهند. اما سرویس‌هایی از جمله سرویس‌های مبتنی بر ویدئو کنفرانس، مانند برگزاری کلاس‌های راه دور، نیازمند سرعت بالا در ارتباطات بین دانشگاه‌ها است که این موضوع به راحتی انجام پذیر نیست و در صورت راه اندازی این شبکه پرسرعت می‌تواند این گونه سرویس‌ها نیز به راحتی بین دانشگاه‌ها برقرار شود.
 
مع هذا تحقق این شبکه با چالش‌های بسیاری همراه بوده به گونه‌ای که تاکنون صرفا بخشی از فاز نخست آن محقق شده است. بهترین و اساسی‌ترین چالش پیش‌روی این شبکه را باید در عدم پیش‌بینی بودجه مناسب برای این شبکه و عدم گنجاندن هزینه‌های مربوط به آن در ردیفی مستقل و مجزا در بودجه سنواتی دانست.

روشن است که تامین زیرساخت‌های ضروری این شبکه مستلزم تامین هزینه‌های مربوط به آن است و این امر متاسفانه به رغم الزام ایجاد این شبکه در قانون برنامه پنجم چه در بودجه سنواتی دو سال گذشته و چه در بودجه سال جاری مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

الزام ارائه شده در پروانه مبتنی بر پایه‌ریزی شبکه با بهره‌گیری از زیرساخت فیبر نوری و تامین هزینه‌های هنگفت آن نیز بر شدت اوضاع و نیز تاخیر ایجاد شده افزوده است. هر چند در راستای کاستن از این هزینه‌ها تصمیم بر آن شد که بر اساس توافقنامه سه جانبه منعقده میان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، سازمان فناوری اطلاعات و شرکت مخابرات ایران، شبکه علمی به صورت مجازی توسعه یابد، با این همه تاخیری را که تاکنون از این رهگذر در مسیر تحقق شبکه علمی به وجود آمده است نباید از نظر دور داشت.

افزون بر این، خصوصی‌سازی شرکت مخابرات و به تبع آن مشکلات به وجود آمده در ارائه فیبر نوری به رغم تامین بخشی از هزینه‌های مربوطه و ارائه به این شرکت و نیز الزام سازمان فناوری اطلاعات به تامین زیرساخت از طریق شرکت مخابرات ایران و عدم پیش‌بینی مدل کسب و کار برای این شبکه در عدم تحقق آن نقش بسزایی داشته است.

با وجود این روشن است در روند شکل‌گیری شبکه علمی کشور از گذشته تاکنون تغییرات بسیاری به وجود آمده است که این امر در کنار پیش‌بینی بودجه مناسب در قالب بودجه سنواتی برای این شبکه، اصلاح پروانه آن را با توجه به مقتضیات و شرایط کنونی و نیز تبیین شفاف‌تری از تعهدات هریک از گردانندگان این پروژه ملی اجتناب ناپذیر می‌کند.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 283]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن