واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
روحانی اهل سنت : ایران درمبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر کارنامه درخشانی دارد ارومیه - ایرنا - روحانی اهل سنت و استاد سنت دانشگاه مذاهب اسلامی گفت : نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با قاچاق ، بخصوص سوداگران مرگ کارنامه درخشانی دارد.
ماموستا عابد نقیبی روز پنجشنبه در همایش هم اندیشی با روحانیان اهل سنت ارومیه که با هدف پیشگیری از قاچاق کالا و ارز، سلاح، مهمات و مصرف مواد مخدر در تالار ر شمس ارومیه ترتیب یافته بود افزود : دولت و مسوولان نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با قاچاق مخصوصا قاچاق مواد مخدر به شایستگی عمل کرده اند و می توان گفت اقدام آنها قابل تقدیر است .
وی با اشاره به تبلیغات منفی برخی کشورهای عربی نظیر عربستان علیه اهل سنت ایران اسلامی گفت : عربستان انگشت اتهام را بسوی اهل سنت ایران نشانه گرفته و آگاهانه یا نااگاهانه معتقداست اهل سنت در زمینه قاچاق نقش آفرینی می کنند .
ماموستا نقیبی ادامه داد : باید در برابر این تبلیغات و اتهامات گفت براساس فقه اهل سنت مصرف و قاچاق مواد مخدر عملی قبیح و زننده است این عمل موجب سلب سلامتی و آرامش از جامعه می شود .
وی افزود : علمای اهل سنت معتقدند مصرف مواد مخدر آثار شومی بدنبال داشته و بنیان خانواده را متزلزل می کند .
این استاد دانشگاه با اشاره به احادیثی از نبی مکرم اسلام (ص) اضافه کرد : بنا به فرموده پیامبر بزرگوار اسلام (ص) هرچیزی که موجب مستی و نئشگی انسان شده و او را وادار به اعمال و حرکاتی ناپسند کند از نظر اسلام قبیح و مردود است .
وی افزود: سبک زندگی اسلامی براساس معارف الهی پایه ریزی شده است و انسان را به سعادت واقعی می رساند اما این سعادت زمانی دست یافتنی می شود که راهنمایی چون روحانیت برای آن وجود داشته باشد.
نقیبی اضافه کرد: متاسفانه دشمنان اسلام می خواهند این اصالت را که تنها دلیل استحکام خانواده ها و امت اسلامی است از بین ببرند.
وی اضافه کرد: اهل سنت از مولفه های دین اسلام پیروی می کنند و در اسلام اینکه انسان خود را با دست خود در هلاکت بیندازد گناه است و اگر کسی بالاجبار دست به کار خلاف می زند باید به شناسایی ریشه های آن اقدام کرد.
نقیبی اظهار کرد: بدون شک افزایش قاچاق به دنبال خود جرم هایی چون درگیری، گروگان گیری، طلاق، ناامنی، فساد اخلاقی و اجتماعی را در جامعه بوجود می آورد .
وی تاکید کرد: دین بزرگترین عامل بازدارنده مردم از ارتکاب به کار خلاف است و روحانیون و علما تنها کسانی هستند که بار سنگین این رسالت بزرگ را بردوش دارند .
ماموستا نقیبی افزود : رشد نامتناسب جامعه با وضعیت اقتصادی موجود، عدم سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال در مناطق مرزی و کم کاری علمای دینی در تقبیح موارد جرم از جمله عوامل اصلی گرایش جوانان بسوی قاچاق و جرایم دیگر است.
8135/583
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]