واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: همه مردم نباید روزی ۸ لیوان آب بنوشند
کد خبر: ۳۸۶۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۸ - 13 March 2014
بنیانگذار نفرولوژی در ایران با بیان اینکه کلیه های انسان هم به مرور زمان روند پیری را طی می کند، افزود: همه مردم نباید روزی ۸ لیوان آب برای سلامتی بنوشند.
به گزارش ایرنا ، دکتر بهروز برومند در مراسم روز جهانی کلیه که در بیمارستان فیروزگر برگزار شد اظهارداشت : برخی سالخوردگان فکر می کنند، اگر خودشان ۸۰ سال سن دارند باید کلیه های آنها مثل یک کودک ۱۴ ساله عمل کند.وی افزود : این در حالی است که این افراد فراموش کرده اند که کلیه های آنها مثل خودشان پیر شده است و باید بیشتر مراقب این عضو حیاتی بدن باشند.
** باید به اندازه نیاز آب نوشید
متخصص داخلی و فوق تخصص بیماری های کلیه افزود: برخی پزشکان تاکید می کنند که هر فرد باید روزانه هشت لیوان آب بنوشد این در حالی است که این اظهارات درست نیست و آب باید به اندازه نیاز بدن مصرف شود.
برومند با بیان اینکه نوشیدن هشت لیوان آب برای برخی افراد مبتلا به نارسایی کلیه خوب نیست اظهارداشت: به عنوان نمونه در همین بیمارستان ( فیروزگر) بیمار نارسایی کلیه به خاطر نوشیدن آب زیاد، جان خود را از دست داد.
این فوق تخصص بیماری های کلیه تاکید کرد : مگر امکان دارد که همه افراد یک جور لباس بپوشند که برخی پزشکان نوشیدن هشت لیوان آب را برای همه توصیه می کنند!؟
** ۷۰ سالگی حداکثر سن عمل جراحی پیوند کلیه در ایران
وی با بیان اینکه برخی منابع عمل جراحی پیوند کلیه را تا سن ۸۰ سالگی نیز امکان پذیر عنوان کرده اند، افزود : اما این عمل در ایران تا سن ۷۰ سالگی است.
برومند اظهارکرد: اگر برخی می گویند عمل پیوند کلیه برای سنین کمتر از ۶۵ سال است برای آندسته از کسانی است که زندگی سطح پایینی دارند.
وی در عین حال به بیماری ۷۱ ساله اشاره کرد که وی را به یکی از بیمارستان های تهران جهت عمل پیوند کلیه معرفی کرده بود و مسوولان آن بیمارستان در رابطه با سن زیاد بیمار به او ( دکتر برومند ) ایراد گرفته بودند.
دکتر برومند هم به سن خودش که در زمان حاضر ۷۳ سال است اشاره کرد و افزود : اگر آن بیمار ۷۱ ساله را از عمل پیوند ناامید می کردم خودم که از آن بیمار دو سال بزرگتر بودم باید دو سال پیش با زندگی وداع می کردم.
** چه کسی گفته است دیالیز بیماران را اسیر خود می کند؟
وی در عین حال به برخی اظهارات در رابطه با اینکه دیالیز بیماران را اسیر خود می کند اشاره کرد و گفت :چه کسی گفته است دیالیز بیماران از جمله سالمندان بیمار را اسیر خود می کند این در حالی است که ماشین دیالیز بزرگترین کمک را برای بازگرداندن زندگی به بیماران دارای مشکل کلیه دارد.
وی گفت : تحقیقات جهانی نشان می دهد که دیالیز برای سالمندانی که کیفیت زندگی پایه خوبی داشته باشند درمان مناسبی است ولی در افرادی که چند بیماری همراه دارند وضعیت عملکردی مناسبی نیز ندارند دیالیز طول عمر و کیفیت زندگی را بهبود نمی بخشد.
مراسم روز جهانی کلیه - ۲۲ اسفند - در بیمارستان فیروزگر برگزار شد و در پایان این مراسم از ۸۰ پرستار نمونه در بخش های دیالیز و پیوند بیمارستان های تهران قدردانی شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]