تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر نمازگزار بداند تا چه حد مشمول رحمت الهى است هرگز سر خود را از سجده بر نخواهد داشت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871265670




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر در پروژه 17 شهريور کمتر از بودجه مصوب هزينه شده، بايد به شهردار مدال داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ اسفند ۱۳۹۲ (۱۰:۳۶ق.ظ)
رئيس کميسيون عمران و شهرسازي شوراي شهر تهران: اگر در پروژه 17 شهريور کمتر از بودجه مصوب هزينه شده، بايد به شهردار مدال داد رئيس کميسيون عمران و شهرسازي شوراي اسلامي شهر تهران گفت: اگر شهردار تهران در پروژه پياده راه سازي خيابان 17 شهريور موفق شده کمتر از بودجه مصوب هزينه کند بايد به وي مدال اهدا شود.
احمد دنيا مالي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج با بيان اين مطلب تصريح کرد: معمولا زماني که براي يک پروژه بودجه خاصي در نظر گرفته مي شود بايد مراقب بود که بيش از بودجه مصوب، هزينه نشود.
وي افزود: برخي اعلام کرده اند که شهردار تهران براي پروژه پياده راه سازي خيابان 17 شهريور بودجه اي را در اختيار داشته که تمام آن را هزينه نکرده است. بايد در پاسخ به آنها بگويم که اگر شهردار موفق به اين کار شده و مبالغ کمتري را هزينه کرده است، بايد به وي مدال داد.
رئيس کميسيون عمران و شهرسازي شوراي اسلامي شهر تهران پياده راه سازي را يکي از کمبود هاي شهر تهران دانست و خاطرنشان کرد: سياست شوراي چهارم شهر تهران و شهرداري، ساخت پياده راه در محورهاي پرتردد است و اعتقاد داريم از اين طريق مي توانيم مقدمات تردد ايمن مردم شهر را فراهم کنيم.
وي با اشاره به اعتراض هاي مردمي از پياده راه سازي خيابان 17 شهريور اظهارکرد: بدون شک وقتي ما محدوديت هايي را براي خودروها اعمال مي کنيم آنهايي که خودرو دارند به اين موضوع اعتراض مي کنند و هم اکنون نيز شاهد اعتراض هاي افرادي هستيم که با خودرو شخصي در اين منطقه تردد مي کنند.
دنيا مالي ادامه داد: در حال حاضر شبکه هاي اصلي شهر به خودروها اختصاص داده شده و مردم براي عبور از تقاطع ها جانشان به خطر مي افتد و تعداد بالاي کشته هاي شهر در طول يک سال نشان دهنده کمبود پياده راه ها در شهر تهران است.
رئيس کميسيون عمران و حمل و نقل شهرداري تهران با بيان اينکه " بايد خسارت هاي اصناف حاضر در محدوده ميدان امام حسين و ميدان شهدا جبران شود" گفت: واحدهاي تجاري حاضر در اين منطقه که با سيستم قبلي، زندگي و معيشت خود را تنظيم کرده بودند دچار خسارت هايي شده اند و بايد براي جبران خسارت آنها تدبير شود.
وي افزود: به خاطر خسارت هاي اين عده نبايد کل طرح زير سوال رود زيرا اگر مي خواهيم شهري انسان محور داشته باشيم بايد به ساخت پياده راه ها توجه شود.
دنيا مالي با اشاره به پياده راه سازي که در محدوده بازار تهران صورت گرفته شده است، گفت: بعد از تغيير و تحولات ايجاد شده در محدوده بازار تهران، شاهد هستيم که مردم پايتخت از اين تحولات ابراز رضايت مي کنند و اين مهم نشان دهنده استقبال مردم از طرح هاي اينچنيني شهرداري تهران است.
وي تاکيد کرد: نمي توانيم به طور هم زمان شرايطي را فراهم کنيم که هم پياده راه داشته باشيم و هم امکان تردد خودروها در مناطق خاص وجود داشته باشد و بايد به اين موضوع توجه شود که در مناطق پياده راه سازي شده تنها خودروهاي لجستيک و پشتيباني اجازه تردد پيدا کنند و با ورود ساير خودروها مقابله شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن