تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869390701




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اداره میراث فرهنگی در شهرستان اشتهارد تعطیل شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اداره میراث فرهنگی در شهرستان اشتهارد تعطیل شد اشتهارد - اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری در شهرستان اشتهارد تعطیل شد.


ˈمحمدرضا حدادیانˈ رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اشتهارد عصر چهارشنبه به خبرنگار ایرنا البرز در باره علت تعطیل شدن اداره میراٍ فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری این شهرستان ، گفت: این اداره به دلیل نداشتن مکانی مناسب برای استقرار و انجام فعالیت و عدم همکاری لازم فرماندار اشتهارد در این خصوص تعطیل شد.
وی، اظهارداشت: در هفت ماه گذشته همواره به دنبال مکانی برای استقرار اداره میراث فرهنگی شهرستان بودم که متاسفانه تلاش های انجام شده نتیجه ای نداشت .
حدادیان، افزود: شهرستان اشتهارد از ظرفیت های بسیاری در حوزه فرهنگی و گردشگری برخوردار است اما مسئولان شهرستان چندان توجهی به این حوزه ندارند.
وی با بیان اینکه عدم توجه مسئولان شهرستان در تامین ساختمان مناسب برای استقرار اداره میراث فرهنگی منجر به تعطیلی این اداره شد، گفت: از مسئولان شهرستان انتظار می رود با ایجاد زیر ساخت های لازم نسبت به ایجاد بسترهای حفظ هویت شهرستان، معرفی مکان های تاریخی، مذهبی و گردشگری تلاش کنند.
حدادیان، گفت: شهرستان اشتهارد با توجه به داشتن ظرفیت بالای فرهنگی، تاریخی و گردشگری می تواند در آینده به منطقه توریستی تبدیل شود.
حدادیان با اشاره به برنامه های میراث فرهنگی اشتهارد در هفت ماه گذشته ، افزود: تدوین و تالیف کتاب تاریخ و سیمای فرهنگ شهرستان ، برگزاری تورهای گردشگری، صدور مجوز برای آژانس های خدمات مسافرتی، سفره خانه سنتی و معرفی معماری دستکن (خانه های رملی) به عنوان منطقه نمونه گردشگری از جمله این اقدامات بود.
فرماندار اشتهارد نیز در خصوص علت تعطیلی اداره میراث فرهنگی و گردشگری اشتهارد به ایرنا ، گفت : آقای حدادیان به درخواست خودشان رفتند و اکنون به ریاست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری طالقان منصوب شدند.
ˈابوالفضل اینانلوˈ ، افزود: فرمانداری سه بلوک شش واحدی واقع در مسکن مهر را برای استقرار ادارات شهرستان در نظر گرفته است که در حال آماده سازی است.
وی، گفت: تعدادی از این واحدها برای استقرار اداره های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ثبت احوال و شهرسازی پیش بینی شده است .
قلعه قزل حصار، تپه باستانی پلنگ آباد (دوران قاجار)، امامزادگان زید و رحمان یا امامزاده سه گنبد (دوران صفویه)، بزقلعه یا قلعه گهور(قرن پنجم تا نهم قمری) و تپه های باستانی امامزاده سلیمان (ع) (دوره اسلامی) از جمله آثار تاریخی شهرستان اشتهارد است.
امامزاده سلیمان (ع) (دوره صفوی و قاجار)، امامزادگان ام کبری و ام صغری (س) (دوره صفوی و قاجار)، حسینیه صیادیه (دوره قاجار)، تپه باستانی دیزبون یا دیده بان (با قدمت بیش از 900 سال) و تپه باستانی صحت آباد و مرادتپه (پیش از تاریخ) ، ارتفاعات حلقه دره (شمال اشتهارد)، پل رودخانه شور (45 کیلومتری شرق اشتهارد)، حوضچه های نمک (15 کیلومتری شرق اشتهارد)، غار نمک (5 کیلومتری شمال ) و معماری دستکن (5 کیلومتری شمال روستای صحت آباد - مرادتپه) از جاذبه های طبیعی و گردشگری شهرستان اشتهارد محسوب می شود.
شهرستان اشتهارد با بیش از 35 هزار نفر جمعیت در 70 کیلومتری جنوب غربی مرکز استان البرز قرار دارد.
7412/ 1200
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن