تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چه چيزى مانع توست كه زندگى پسنديده و مرگ با سعادت را داشته باشى، چرا كه من براى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870568189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان در جزیره کیش


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان در جزیره کیش تهران - ایرنا - دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش 9 تا 12 اردیبهشت ماه 93 با حضور ده ها شرکت بزرگ سرمایه گذاری مسکن، انبوه سازان، تولیدکنندگان و صنعتگران حوزه ساختمانی و شرکت های وابسته به حوزه صنعت ساختمان از جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای جهان، برگزار خواهد شد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در این نمایشگاه بیش از 140 شرکت داخلی و 30 شرکت خارجی جدیدترین و نوین ترین دستاوردها، تولیدات و فنآوری های علمی و صنعتی خود را در زمینه مصالح ساختمان پایه، ماشین آلات و تجهیزات ساختمانی، آسانسور و بالابرها، خانه های پیش ساخته، نقشه کشی و طراحی، سیستمهای تصفیه آب، تأسیسات حرارتی و برودتی، ابزار آلات، تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی، تجهیزات و لوازم کار و ایمنی، در و پنجره، شیشه و ماشین آلات وابسته، معماری، دکوراسیون، نماسازی، پوششهای سقف و دیوار، کفپوش، لوله و اتصالات، کاشی و سرامیک، برق و تجهیزات الکترونیک، صنایع زیر بنایی آب و گاز، خدمات فنی و مهندسی، عایقهای صوتی و حرارتی، محوطه سازی و دکوراسیون داخلی ارایه و در معرض دید علاقمندان قرار خواهد داد.
دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش را اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی ایران با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، وزارت راه و شهرسازی، سازمان توسعه تجارت ایران، اتحادیه ها و انجمین های ساختمانی و دیگر نهادهای مرتبط برگزار می کند.
مدیر کل روابط عمومی اتاق تعاون مرکزی جمهوری اسلامی ایران در خصوص برگزاری این نمایشگاه گفت: دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش در 9 اردیبهشت ماه سال آینده و با حضور مقامات کشوری، معاون رئیس جمهوری، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاونان برخی از وزارتخانه ها، تعدادی از نمایندگان مجلس، روسای اتاق های تعاون و اتاق های بازرگانی و جمعی از صاحبان صنایع ساختمانی و انبوه سازان در مرکز همایش های بین المللی کیش گشایش خواهد یافت.
شکرآبی به برخی از برنامه های جانبی این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: در حاشیه برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش؛ برنامه های جانبی از جمله برگزاری نشستهای علمی در زمینه های سبک سازی و مقاوم سازی ساختمان ها، استفاده از مصالح سبک و با کیفیت، بازسازی بافتهای فرسوده و مقاوم سازی ساختمانهای روستایی و نیز همایشهای تخصصی متنوع دیگر، کارگاه های آموزشی و سمینارهای مرتبط با صنعت ساختمان برگزار خواهد شد.
وی به اهداف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش با هدف توسعه و گسترش سبک سازی و مقاوم سازی ساختمان سازی کشور، کمک به رونق ساخت و ساز، شناخت توانمندیها و کمبودهای صنعت ساختمان، آشنایی با پیشرفت های روز این صنعت در جهان، اشتغالزائی و ایجاد یک فضای اقتصادی و تجاری ویژه برای رویارویی شرکتهای فعال در زمینه ماشین آلات، تجهیزات، مصالح، خدمات و تکنولوژی صنعت ساختمان و عمران برگزار می شود.
شکرآبی خاطر نشان کرد: حضور همزمان شرکت های خارجی و تولید کنندگان داخلی در دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش، فرصت مناسبی برای تبادل اطلاعات و تعامل بیشتر بین تولید کنندگان و فعالان ساخت و ساز خواهد بود که می تواند زمینه موجب سیاست گذاری صحیح برای ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا و تداوم ثبات قیمت ها در بخش مسکن باشد.
وی به اهمیت برپایی چنین نمایشگاههائی اشاره کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه یکی از موثرترین ابزارهای بازاریابی برای عرضه کالا و خدمات است و هنگام برگزاری نمایشگاه ها؛ بازرگانان و تولید کنندگان محصولات ضمن آشنایی با رقبا و سلیقه مصرف کننده، خلاقیت ها، نوآوری و توانمندی های تولیدی و صادراتی خود را عرضه می کنند.
شکرآبی خاطر نشان کرد: ساماندهی فعالیت های بخش مسکن می تواند موتور محرکه فعالیت های اقتصادی در سایر بخش ها باشد، لذا باید بیش از بیش مورد توجه قرار گیرد.
وی در پایان گفت: بی شک برپایی دهمین نمایشگاه بین المللی عمران و ساختمان کیش که حتی الامکان مطابق با آخرین دستاوردهای روز نمایشگاهی دنیا است، می تواند نقش بسزایی در شناسایی و گسترش مناسبات تجاری و ایجاد فرصتهای سرمایه گذاری بین تولیدکنندگان، پیمانکاران و مؤسسات تجاری داخلی و طرف های خارجی آنها ایفا نماید.
اقتصام**1108**1594
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن