واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید همگانی و همیشگی باشد بوشهر- ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهرگفت: ترویج و تقویت فرهنگ ایثار وشهادت درجامعه فقط وظیفه بنیاد شهید و محدود به یک مقطع زمانی خاص نیست بلکه باید همگانی و همیشگی باشد.
محمد حاجی زاده، سه شنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: ترویج فرهنگ ایثارو شهادت نه تنها وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران بلکه وظیفه همه سازمان ها، نهادها و همه مردم است زیرا همه مسوولان، مردم و نظام مدیون فداکاری و ازجان گذشتگی شهدا، ایثارگران و خانواده های آن ها هستند.
وی اضافه کرد: فرهنگ شهادت طلبی باور به خدا، معاد و روز قیامت، اعتقاد راسخ به درستی و حق بودن راه اسلام ناب محمدی(ص)، ایستادگی درمقابل دشمن یک نوع ایثارو فداکاری برای حفظ ارزش های انقلاب و اسلام است.
حاجی زاده بیان کرد: این فرهنگ نه تنها درجامعه ما بلکه درمیان همه ملت های معتقد به آن تاثیر شگرفی ایجاد می کند.
وی بیان کرد: آنچه که امروز به آن افتخار می کنیم نظام اسلامی است که برگرفته از خون شهدا و ایثارگری همه مردم ایران است.
مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان بوشهر یادآورشد: این بنیاد در بخش های مختلف درمانی، اسکان و مناسب سازی، فرهنگی، تعاون، اشتغال، پایش سلامت، احرازجانبازی، به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات ارایه می کند.
حاجی زاده بیان کرد: در بخش درمان همه هزینه درمانی جامعه هدف که شاغل و یا بازنشسته هیچ دستگاهی نیستند پرداخت می شود.
وی افزود: در بخش مسکن، زمین، خانه و وام با رعایت شرایط تسهیلاتی به خانواده شهدا، جانبازان جامعه هدف پرداخت می شود.
حاجی زاده اضافه کرد: عملیات مناسب سازی محل سکونت نیز برای والدین شهدا، جانبازان قطع نخاع، اعصاب و روان و ویلچری صورت می گیرد.
وی اظهارکرد: در بخش فرهنگی نیز موضوع ادامه تحصیل فرزندان شهدا، جانبازان و فرزندان جانبازان بالای25 درصد و همسر جانبازان ازصفر تا100 درصد هزینه تحصیلی مراکز عالی به آن ها پرداخت می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهرگفت: هم اکنون دوهزار و 850 فرزند شهید، جانباز و ایثارگر در دانشگاه های استان مشغول به تحصیل هستند.
حاجی زاده افزود: انتظار داریم با کمکی که دولت به این قشر می کند آن ها نیز نسبت به ادامه تحصیل کوتاهی نکنند زیرا تنها چیزی که زمان، مکان و سن نمی شناسد علم است.
وی اظهارکرد: در بخش تعاون نیز مسایل اجتماعی، اخلاقی، حقوقی و قضایی خانواده های شهدا و ایثارگران پیگیری می شود.
حاجی زاده با اشاره به فعالیت های صورت گرفته برای اشتغال فرزندان شهدا و جانبازان بیان کرد: عده زیادی از فرزندان شهدا، جانبازان و فرزندان جانبازان بالای 25 درصد شاغل شده اند.
وی افزود: هم اکنون فقط کمتر از30 نفر از فرزندان شهدا و 600 نفر از فرزندان جانبازان استان بوشهر بیکارهستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهرگفت : مدارک تحصیلی نیمی از این دو گروه دیپلم و زیردیپلم است و امیدواریم درسال 93 مشکل اشتغال این تعداد نیز برطرف شود.
وی بیان کرد: در بخش درمان علاوه برهزینه های درمانی پایش سلامت نیز توسط پزشکان ویژه بنیاد شهید صورت می گیرد.
حاجی زاده اضافه کرد: این پزشکان به والدین شهدا، جانبازان اعصاب و روان و ویلچری و قطع نخاع سرکشی کرده و در منزل آن ها را ویزیت می کنند.
وی اظهارکرد: هرچند ماه یکبار از حضور پزشکان اعزامی از مرکز نیز برای ویزیت این افراد استفاده می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهرگفت: در هفته بزرگداشت شهدا نیز برنامه های متنوعی برای پاسداشت ازخود گذشتگی شهدا، ایثارگران و خانواده های آن ها درحال برگزاری است.
حاجی زاده افزود: سخنرانی پیش ازخطبه های نمازجمعه، تجلیل ازخانواده شهدای شیعه و اهل تسنن در نمازجمعه، پرده بردای از نام دوهزار و 118 شهید استان بوشهر، نامگذاری معابرو خیابان ها به نام شهدا، برگزاری کارگاه آموزشی پیام آوران ایثار، کاشت درخت، یادواره شهدا و سرکشی و تجلیل از خانواده شهدا از مهمترین برنامه های این هفته است.
وی اظهارکرد: همایش پیاده روی بزرگ خانواده های شهدا، ایثارگران و عموم مردم نیز ساعت 7 و30 دقیقه روز22 اسفند از میدان رییسعلی دلواری تا پارک شورا برگزار می شود. ک/3
632/539 /675
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]