واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اقدام تروریستی در مورد هواپیمای مالزیایی غیرممکن است کوالالامپور – ایرنا – مدارک و اسناد به دست آمده از ماهواره های جاسوسی آمریکا نشان می دهد که احتمال انجام اقدام تروریستی در مورد هواپیمای مسافربری شرکت هوایی مالزی (مالیزیا ایرلاین) غیرممکن است.
به گزارش ایرنا، یک مقام دولتی آمریکا که در گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی ˈمالیزیا اینسایدرˈ به نام وی اشاره نشده است، گفت: با توجه به حدس و گمان های موجود در مورد اقدام تروریستی و سقوط هواپیمای مالزیایی، آمریکا با بازنگری عکس های گرفته شده به وسیله ماهواره های جاسوسی دریافت که هیچ نشانه ای از انجام چنین عملیاتی وجود ندارد.
این منبع توضیح داده است که پوشش ماهواره ای در سراسر این منطقه انجام می شود.
پرواز ˈام.اچ 370ˈ شرکت مالیزیا ایرلاین اوایل بامداد روز شنبه هفته جاری یک ساعت پس از پرواز در مسیر کوالالامپور – پکن ناپدید شد و عملیات جستجو تاکنون بی نتیجه مانده است.
به گزارش ایرنا، حادثه هایی از قبیل انفجار، سقوط در اقیانوس و عملیات تروریستی از جمله گمانه هایی هستند که برخی از کارشناسان و مقامات معتقدند که ممکن است برای پرواز ˈام.اچ 370ˈ رخ داده باشد.
آن طور که پایگاه اطلاع رسانی مالیزیا اینسایدر گزارش داده است، شاخه ویژه تحقیقات مالزی و همتایان آنان در کشورهای اروپایی و آمریکا نیز بحث حمله تروریستی را غیرمحتمل می دانند و برخی از مقامات مالزی نیز اعلام کرده اند که مستندات فعلی نشان نمی دهد ناپدید شدن هواییما براثر حمله به آن صورت گرفته باشد.
این گزارش به نقل از یکی از منابع امنیتی اروپایی می نویسد: هیچ مدرکی مبنی بر اقدام تروریستی وجود ندارد. وی گفته است: هیچ توضیحی نیز وجود ندارد که چه اتفاقی افتاده و این هواپیما کجاست.
ده ها فروند کشتی و هواپیما از 9 کشور همچنان آب های بین مالزی و ویتنام را در حالی که احتمال می رود این هواپیما در آنجا به دلایل اختلال در سیستم امنیتی سقوط کرده باشد مورد جستجو قرار می دهند.
مقامات مالزیایی با استناد به یک مدرک الکترونیک گمان می کنند این هواپیما ممکن است قبل از ناپدیدشدن به سوی کوالالامپور بازگشته باشد و از این رو نظریه حمله تروریستی به این هواپیما را رد می کنند.
اگر چه اطلاعات به دست آمده تاکنون به صورت قطعی اثبات نشده است، اما سرنوشت پرواز ˈام.اچ 370ˈ همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد.
یکی از دلایل ابهام در سرنوشت این هواپیما برقرار نشدن تماس خودکار به وسیله سیستم نظارت اطلاعات پس از ناپدیدشدن از صفحات رادار عنوان شده است. تماسی که می توانست آخرین اتفاقاتی که برای این هواییما رخ داده را نشان دهد.
این هواپیما مجهز به رایانه تعمیر و نگهداری با قابلیت تماس خودکار با زمین از طریق پیام کوتاه موسوم به ˈآکراسˈ بوده است.
یکی از اعضای گروه امداد و جستجو گفت: از زمان ناپدید شدن هواپیما هیچ سیگنالی توسط آکراس مخابره نشده است.
آساق**د.م**1611
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]