واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرمانده مرزبانی خوزستان: امسال پنج میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خوزستان کشف وضبط شد اهواز-ایرنا-فرمانده مرزبانی خوزستان از کشف وضبط پنج میلیون و 833هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای استان در سالجاری خبر داد.

به گزارش ایرنا سرهنگ ˈعبدالله نظرپورˈ دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در اهواز با بیان این مطلب گفت:این رقم نسبت به سال گذشته 39درصد افزایش نشان می دهد که درهمین رابطه 9332فروند شناور توقیف شده و برخورد قانونی لازم با آنها صورت گرفت.
وی اضافه کرد:درهمین مدت 313کیلو گرم انواع مواد مخدرو 100هزار قرص روانگردان و 468دستگاه رسیور ماهواره توسط مرزبانی کشف و ضبط شد که کشفیات مواد مخدر صد درصد نسبت به سال قبل افزایش نشان می دهد.
وی ادامه داد:در یکسال گذشته همچنین در زمینه حفاظت از ذخایر آبزیان وبرخورد با صید غیر مجاز نیز 11تن آبزی صید شده غیر مجاز کشف وضبط شد.
فرمانده مرزبانی خوزستان همچنین با اشاره به کشف 614قبضه سلاح غیر مجاز از مبادی مرزی استان خبردادوگفت:
همچنین 434راس دام قاچاق نیز در حین خروج کشف ودررابطه با جرایم یاد شده دوهزار و 768نفر متخلف دستگیرشدند.
سرهنگ نظر پور درزمینه کنترل ورود و خر وج زوار وافراد عادی از مرزهای استان گفت: با توجه به تسهیلات به وجود آمده برای تردد اتباع ایرانی و عراقی برای زیارت وسایر مسایل بین دو کشورجمهوری اسلامی ایران و عراق , امسال 417هزار و 260نفر از مرزهای استان خارج و 369هزار نفر به کشور وارد شدند که کنترل و بخشی از هماهنگی های قانونی لازم دراین رابطعه توسط مرزبانی انجام می شود.
وی اظهار داشت: تنها برای زیارت امام رضا (ع)311هزارو 538 تبعه عراقی از مبادی قانونی استان خوزستان وارد کشور شدند و 350هزار و710نفر خارج شدند که اختلاف این رقم مربوط به مسافرانی است که از مبادی دیگر وارد کشور شده و از مرز خوزستان خارج شده اند.
وی همچنین با اشاره به میزبانی استان خوزستان از کاروانهای راهیان نور گفت: هر ساله بین چهار تا پنج میلیون نفر درقالب این کاروانها وارد استان می شوند که بخش اعطمی از وظیفه تامین امنیت آنها به ویژه به هنگام بازدید ازمناطق عملیاتی استان برعهده مرزبانی است که جا دارد اززحمتکشان مرزبانی در نقاط مختلف استان تشکر کنیم.
وی با بیان اینکه نیروهای مرزبانی با انگیزه بالا به تقویت مرزها وحفاظت از مناطق مرزی استان مشغول هستند , گفت: البته مرزداران واقعی را مردم مرزنشین ما تشکیل می دهند وخوشبختانه با همکاری خوب مردم ما مشکل خاصی در مرزهای استان نداریم.
643/642
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]