محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845328791
۱۰ جمله غیرمنطقی که رئیسان میگویند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
۱۰ جمله غیرمنطقی که رئیسان میگویند
رئیس بودن به خودی خود دشوار است بدون این که با گفتن سخنان نابخردانه آن را دشوارتر کنید.
بیزینس ترند : رئیس بودن کار دشواری است و حتی دشوارتر هم میشود اگر کارمندان شما بر این باور باشند که شما آدم بیمنطقی هستید. در ادامه ده جمله غیرمنطقی متداول آمده است که رئیسان از آن استفاده میکنند و برای هر کدام جایگزینی به مراتب اثربخشتر ذکر شده است.
۱۰) «هیچ وقت با رئیس من صحبت نکن»
یک رئیس گاهی این نگرانی را دارد که اگر کارمندان با رئیس خود او صحبت کنند، اختیار و اقتدار خودش تضعیف میشود. برای جلوگیری از این، رئیس به کارمندان امر میکند که تمام ارتباطات را از طریق زنجیره رسمی مدیریت برقرار کنند.
این کاری غیرمنطقی است زیرا اطلاعات/شایعات/نظرات با سرعت نور در شرکت پخش میشود و کنترل کردن آن برای هر کسی مضحک به نظر میرسد. به این دلیل، یک رئیس که تمایل دارد جلوی تبادل افکار را بگیرد تنها نتیجه این کارش این است که فردی بدگمان به نظر برسد.
رئیسان باهوش میگویند: «همیشه من را در جریان قرار بده.»
۹) «گزارش بده هر ساعت چه کاری میکنی.»
بعضی از رئیسان معتقدند که اگر بدانند هر کسی در سازمان وقت خود را چگونه میگذراند، بهتر میتوانند بر امور اشراف داشته باشند و بنابراین قادر خواهند بود تصمیمات بهتری بگیرند.
با این وجود، گزارشگیری افراطآمیز در مورد این که افراد چگونه وقت خود را میگذرانند، امکان انجام پروژههای آزمایشی و تحقیقاتی را که منشأ اصلی نوآوری در اغلب شرکتها هستند، دشوارتر میکند. درعینحال، کارمندان ناگزیر شروع به «دستکاریکردن» گزارش ساعتهای کار خود میکنند تا با انتظارات مدیریت مطابقت داشته باشد.
رئیسان باهوش میگویند: «چیزی که میخواهم به انجام رسانی این است:…»
۸) «لوازم اداری کمتری استفاده کن.»
درست است، برای لوازم اداری هزینه صرف شده است، ولی نگرانی در مورد کمتر استفاده کردن از آنها هم هزینهبر است. برای مثال، بنگاهی شدیداً میزان کاغذهای کپی را محدود کرده بود تا در پول صرفهجویی کند. نتیجه این شد که همه سریع حمله میبرند و کاغذها را احتکار میکردند که خود وقت و پول را به هدر میداد.
به طور مشابهی، دو بنگاه دیگر توصیه کرده بودند که کارمندان از گیرههای کاغذ خود سعی کنند دوباره استفاده کنند. با این وجود، اگر یک کارمند n ثانیه صرف نگرانی برای یک گیره کاغذ کند، این کار بیشتر از هزینه آن گیره کاغذ هزینهبر است.
رئیسان باهوش میگویند: «نگران این باش که کار را به انجام برسانی.»
۷) «همیشه حق با مشتری است.»
اتفاقاً برعکس «اغلب حق با مشتری نیست.» در این جا مشکل این است که وقتی رئیسها این عبارت تکراری را به کار میبرند، معمولاً باعث زیر سؤال رفتن تصمیم یک متصدی فروش میشوند که به مراتب به موقعیت نزدیکتر است.
کار رئیسان این است که کارمندان را مدیریت کنند نه مشتریان را و هنگامی که آنها خود را به زور در روابط مشتری وارد میکنند، احتمال زیادی وجود دارد که از روی بیاطلاعی عملی انجام دهند. میتوانید از هر متصدی فروشی این را بپرسید.
رئیسان باهوش میگویند: «من از تصمیمت حمایت میکنم.»
۶) «ما انتظار وفاداری به سازمان داریم.»
بسیاری از رئیسان معتقدند که کارمندان باید تمایل داشته باشند در شغل خود باقی بمانند حتی زمانی که جای دیگری میتوانند شغل بهتری داشته باشند. این به خصوص زمانی صادق است که کارفرما برای آموزش تخصصی کارمند پول صرف کرده است.
اما وفاداری چیزی است که باید دو طرفه باشد. شاید وفاداری به سازمان زمانی مفهوم داشت که شرکتها استخدام مادامالعمر را تضمین میکردند. ولی امروزه چرا باید کارمندان احساس وفاداری کنند درحالیکه میدانند امکان دارد ظرف چند لحظه جایگزین شوند؟
رئیسان باهوش میگویند: «من همچنان به تو به میزان ارزشی که ایجاد میکنی، میپردازم.»
۵) «اینجا اصل بر شایستهسالاری است.»
بسیاری از شرکتها – به خصوص در صنایع با فناوری سطح بالا – مدعیاند که باهوشترین کارمندان همیشه ترفیع میگیرند. با این حال، نگاهی گذرا بر تقریباً هر بنگاه متوسط نشان میدهد که «اصل پیتر» اغلب حکمفرما است – اصل پیتر یا حد بیکفایتی ادعا میکند که در سازمانها کارکنان به علت نشان دادن شایستگی در یک شغل، به شغل بالاتر ارتقاء پیدا میکنند و این روند تا زمانی ادامه مییابد که به حد بیکفایتی در یک شغل میرسند و در همان جا باقی میمانند.
فراتر از این، کاملاً مضحک است که از شایستهسالاری در هر صنعتی سخن گفت که کمتر از نیمی از مدیران ارشد زن هستند. به هر حال سالهاست زنان به اندازه مردان و حتی بیشتر وارد دانشگاه میشوند.
رئیسان باهوش میگویند: «ما تمام تلاشمان را میکنیم تا بهترینها را استخدام کنیم و ترفیع دهیم.»
۴) «تجربههای باارزشی به دست خواهی آورد.»
رئیسان این را میگویند هر زمان که میخواهند کسی برای چیزی کمتر از ارزشی که برای شرکت ایجاد میکند، کار کند. مثال بارز این مورد کارآموزی بدون حقوق است، ولی رئیسان از این طعمه برای به دام انداختن کارمندان فصلی هم استفاده میکنند.
بیایید فرض کنیم که این تفکر درست است. در این صورت، آیا نباید به همه آنهایی که برای بار اول مدیرعامل شدهاند ۰/۰۰ ریال پرداخت شود؟ به هر حال آیا آنها تجربههای باارزشی کسب نمیکنند که میتوانند در شغل بعد خود استفاده کنند؟
رئیسان باهوش میگویند: «به اندازه ارزشی که ایجاد میکنی به تو پرداخت خواهد شد و چیزهایی هم یاد خواهی گرفت.»
۳) «آن شایعه اصلاً حقیقت ندارد.»
رئیسان اغلب معتقدند که میتوانند با انکار کردن جلوی شایعهای را بگیرند. با این حال، هر کسی با ذرهای درایت در مییابد که اگر شایعه درست نبود، رئیس به آن توجه ویژه نمیکرد.
با این وجود، رئیسان به تلاش خود ادامه میدهند، به خصوص زمانی که شرکتشان قرار است تعدیل نیرو کند. ولی این یک مورد است که در آن شایستهسالاری صادق است. به محض این که شایعه تعدیل نیرو انکار میشود، کارمندان باهوش به دنبال شغل دیگری میگردند.
رئیسان باهوش میگویند: هیچچیز.
۲) «یا به این شکل که گفتم انجام میدهی یا دیگر نمیتوانی در این جا کار کنی.»
بسیاری از رئیسان فکر میکنند که در مورد شغل کارمندان بیشتر از خودشان میدانند. در نتیجه، رئیس دقیقاً مشخص میکند هر کاری چگونه باید انجام شود و اصرار میکند که کارمندان کاملاً از آن تبعیت کنند.
با این وجود، رئیسان قرار است افراد را مدیریت کنند، نه کاری که آن افراد انجام میدهند. یک رئیس باید به کارمندان بگوید چه انجام دهند تا این که بگوید چگونه انجام دهند. حتی هنگام تعلیم دادن، رئیس باید به کارمند خود کمک کند راه خودش را برای بهتر انجام دادن امور پیدا کند.
رئیسان باهوش میگویند: «بیا راه تو را امتحان کنیم.»
۱) «چون من میگویم.»
اگر چه این توجیه ممکن است برای یک بچه پنج ساله که استدلال بزرگسالان را درک نمیکند، قابلقبول باشد، در حوزه کسبوکار تکیه کردن بر اقتدار و اختیارتان به عنوان یک مدیر هم نشاندهنده تنبلی و هم نابخردانه است.
زیرا آنها انسانهای بالغ مسئولیتپذیری هستند تا یک دسته کودکان نوپا. به مراتب احتمال بیشتری وجود دارد که کارمندان از تصمیمی حمایت کنند که با آن موافق نیستند اگر استدلال رئیس را برای اتخاذ آن تصمیم خاص درک کنند.
رئیسان باهوش میگویند: «من این تصمیم را گرفتم چون…»
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
به من میگویند تو مخملباف هستی/ سینمای انقلاب بیش از نظریهپردازی به عمل نیاز دارد
فرهنگ و هنر سینمای ایران جلیلی مطرح کرد به من میگویند تو مخملباف هستی سینمای انقلاب بیش از نظریهپردازی به عمل نیاز دارد وحید جلیلی رییس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار از واکنش منتقدانش صحبت کرد که وی را مخملباف میخوانند و تاکید کرد در حوزه سینمای دینی و انقلابی امروز بشیر مادر آنقدرها هم که میگویند عالی نیست!
شیر مادر آنقدرها هم که میگویند عالی نیست دانش > پزشکی - به رغم این که تغذیه با شیر مادر هنوز بهترین کار برای نوزادان محسوب میشود اما بعضی از فوایدی که تاکنون برای تغذیه نوزاد از سینه مادر مطرح شده بود به زیر سوال رفته است مجید جویا شیر مادر هنوز بهترین است درچرا پولی که حق فدراسیون فوتبال هست را دیگران بخورند؟ ترابیان: مگر میخواهیم گدایی کنیم که میگویند گلریزان؟/ ن
چرا پولی که حق فدراسیون فوتبال هست را دیگران بخورند ترابیان مگر میخواهیم گدایی کنیم که میگویند گلریزان نمیدانم چرا برخی برعکس دیروز حرف میزننددبیر کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال گفت نباید اسم این حرکت را گلریزان گذاشت مگر میخواهیم گدایی کنیم که گلریزان انجام شود عباسترابیان: مگر میخواهیم گدایی کنیم که میگویند گلریزان؟/ نمیدانم چرا برخی برعکس دیروز حرف میزنند
چرا پولی که حق فدراسیون فوتبال است را دیگران بخورند ترابیان مگر میخواهیم گدایی کنیم که میگویند گلریزان نمیدانم چرا برخی برعکس دیروز حرف میزنند دبیر کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال گفت نباید اسم این حرکت را گلریزان گذاشت مگر میخواهیم گدایی کنیم که گلریزان انجام شود بهآیا شیعیان پس از هر نماز «خان الأمین»میگویند؟
سهشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸ ۲۴ برخی از پیروان مذاهب اسلامی هنوز نیز پرسشهایی درباره تشیع در ذهن دارند یکی از آنها این است که میپرسند آیا درست است که شیعیان پس از اتمام هر نماز سه بار خان الأمین میگویند به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران ایران ایسنا میشما مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال 92 را انتخاب کنید
شما مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال 92 را انتخاب کنید به گزارش جام نیوز سایت حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای همچون سالهای گذشته اقدام به دعوت از کاربران این سایت برای انتخاب مهمترین جمله رهبر انقلاب در سال 1392 نموده است در سالی كه گذشت بیش از ۸۰ صفحه از صبا 5 جمله ساده، همسرتان را شاد کنید
با 5 جمله ساده همسرتان را شاد کنید اگر می خواهید همسرتان را خوشحال کنید باید به دنیایش وارد شوید و او را به شیوه خودش آرام و شاد کنید به گزارش نامه نیوز به نقل از جام نیوز نامه تا زمانی که با این احساسات درونی تان جمله ای نسازید و همسرتان را از آن ها با خبر نکنید هیچ اتفاق خو۱۲ جمله از امام و رهبری در خصوص «ترس»
۱۲ جمله از امام و رهبری در خصوص ترسملت ایران طی 35 سال گذشته صدها بار نشان دادهاند که اهل ترسیدن و عقب کشیدن نیستند شاید بتوان ریشه این شجاعت را در جملات رهبران انقلاب جستجو کرد به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس سایت خیبرآنلاین نوشت ملت بزرگ ایران طی 35 سال گذشته صدهاشفیعی در گفتوگو با فارس: تغییر رئیس دانشگاه تهران به دلایل سیاسی غیرمنطقی است
شفیعی در گفتوگو با فارس تغییر رئیس دانشگاه تهران به دلایل سیاسی غیرمنطقی استدبیر واحد آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه دانشجویان از دولت میخواهند تا تغییر رئیس دانشگاه تهران را بر گردن اعضای هیئت علمی نیندازد گفت اگر تغییر رئیس دانشگاه به دلایل سیاسی و غیرعلمهمترین و بهیادماندنیترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۲ کدام است؟
مهمترین و بهیادماندنیترین جمله رهبر انقلاب در سال ۹۲ کدام است خبرگزاری رسا پایگاه اطلاع رسانی khamenei ir از بازدیدکنندگان خود خواست تا مهمترین جمله رهبر معظم انقلاب در سال 92 را بیان کنند به گزارش خبرگزاری رسا در سالی که گذشت بیش از 80 صفحه از صفحات پایگاه اطلاعرساعضای تیم والیبال بانوان گاز از قهرمانی خود میگویند
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰ ۰۱ تیم والیبال بانوان گاز تهران در آخرین بازی لیگ برتر توانست با کسب پیروزی اولین مقام قهرمانی خود در لیگ برتر را به دست بیاورد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا تیم والیبال بانوان گاز تهران با پیروزی در آخرین بازی لیگ برتر والیبال بانوان مقابل تیبازداشت 41 معترض از جمله چند خارجی در پایتخت ونزوئلا
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴ ۳۶ گزارشها حاکی از آن است که نیروهای امنیتی ونزوئلا به معترضان ناراضی از سیاستهای دولت این کشور در شهر کاراکاس حمله کرده و در جریان این درگیریها دست کم 41 تن از جمله چند خبرنگار خارجی دستگیر شدند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبر«مستندسازان سخن میگویند»
دوشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸ ۵۲ کتاب مستندسازان سخن میگویند DOCUMENTARY FILMMAKERS SPEAK نوشته لیز استابز LIZ STUBBS توسط شاپور عظیمی ترجمه و راهی بازار نشر میشود به گزارش ایسنا شاپور عظیمی درباره ترجمه کتاب مستندسازان سخن می گویند که به همت مرکز گسترش سینمای مستند و تجرباستفاده از ظرفیت های اقتصادی از جمله بخش خصوصی راهکار عملی اقتصاد مقاومتی است
یک نماینده مجلس استفاده از ظرفیت های اقتصادی از جمله بخش خصوصی راهکار عملی اقتصاد مقاومتی است تربت حیدریه - ایرنا - نماینده مردم تربت حیدریه مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت استفاده از ظرفیت و توانمندیهای اقتصادی بخشهای دولتی و خصوصی حمایت از تولید ملی اصلاح الگوی مصروحید جلیلی:به من میگویند تو مخملباف هستی!
وحید جلیلی به من میگویند تو مخملباف هستی وحید جلیلی رییس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار از واکنش منتقدانش صحبت کرد که وی را مخملباف میخوانند و تاکید کرد در حوزه سینمای دینی و انقلابی امروز بیش از نظریهپردازی به عملگرایی و تولید فیلم نیاز داریم به گزارش جام نیوز به نقل اموافقان و مخالفان نمایش چهره حضرت عباس (ع) چه میگویند؟
موافقان و مخالفان نمایش چهره حضرت عباس ع چه میگویند مهمترین استدلالهای مخالفان برای نمایش ندادن چهره حضرت اباالفضل ع صورت انسانی یافتن ایشان است مخالفان با اشاره به چهرهسازیهای معاصر از برخی پیامبران ـ نظیر آنچه در سریال یوسف پیامبر رخ داد ـ تأکید دارند از این پس باجلیلی: به من میگویند تو مخملباف هستی/ به سینمای «همه چی آرومه من چقدر خوشحالم» نیازی نداریم
جلیلی به من میگویند تو مخملباف هستی به سینمای همه چی آرومه من چقدر خوشحالم نیازی نداریم وحید جلیلی رییس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار از واکنش منتقدانش صحبت کرد که وی را مخملباف میخوانند و تاکید کرد در حوزه سینمای دینی و انقلابی امروز بیش از نظریهپردازی به عملگرایی و ت-
گوناگون
پربازدیدترینها