واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۷ اسفند ۱۳۹۲ (۲۳:۲۴ب.ظ)
رئيس مرکز بهداشت خمين خبر داد: انجام بيش از ۲۴هزار مورد کلرسنجي آب در خمين رئيس مرکز بهداشت خمين گفت: امسال ۲۴هزار و۹۷۴مورد کلرسنجي از آب آشاميدني شهري و روستائي خمين شده است که متاسفانه وضعيت آب آشاميدني شهرستان از نظر ميزان کلر باقي مانده مطلوب نيست.
به گزارش خبرگزاري موج از خمين، اکبر باقري در جمع خبرنگاران با اهميت آب سالم اظهار کرد: از آنجايي که محور توسعه پايدار، انسان سالم است و سلامت انسان در گرو بهره مندي از آب آشاميدني مطلوب است بدون تامين آب سالم جايي براي سلامت مثبت و رفاه جامعه، وجود ندارد.
وي افزود: آب از دو بعد بهداشتي واقتصادي حائز اهميت است، از بعد اقتصادي به حرکت درآورنده چرخ صنعت و رونق بخش فعاليت کشاورزي و از بعد بهداشتي آب با کيفيت، تضمين کننده سلامت انسان است.
رئيس مرکز بهداشت خمين تصريح کرد: تهيه و تامين آب آشاميدني سالم براي جامعه يکي از موثرترين و پايدارترين فناوري ها براي ارتقاء سلامت جامعه است.
وي با اشاره به معدوم کردن مواد آرايشي، بهداشتي فاسد گفت: امسال دو تن و 670کيلوگرم مواد غذايي، بهداشتي و آرايشي فاسد و تاريخ گذشته در خمين معدوم شد.
باقري افزود: اين اجناس توسط کارشناسان و بازرسان واحد بهداشت محيط طي امسال از اماکن تهيه و توزيع مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي کشف و ضبط شده بودند.
وي تصريح کرد: به منظور حفظ سلامتي مردم کار بازرسان بهداشتي در بازار ادامه دارد و مواد فاسد شدني و تاريخ گذشته جمع آوري و معدوم مي شود.
رئيس مرکز بهداشت خمين سبب نابود کردن اين اقلام را بدون نشان استاندارد و پروانه ساخت، غير قابل مصرف بودن از نظر بهداشتي دانست و گفت: در راستاي کنترل و پايش سلامت مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي و اماکن عمومي پنج هزار و556 مورد بازديد انجام و توصيه هاي لازم به متصديان داده شد.
وي افزود: اين تلاش ها با هدف حذف حاشيه امن براي متخلفان بازار در سال ادامه داشته و در ماه هاي آينده اين تلاش ها دوچندان مي شود.
باقري تصريح کرد: بر اساس ماده 13 قانون مواد خوراکي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي از اين تعداد بازديد، 68واحد صنفي به دليل بي توجهي به توصيه هاي بازرسان و رعايت نکردن موازين بهداشتي به تعزيرات حکومتي معرفي شدند.
رئيس مرکز بهداشت خمين با اشاره به نمونه برداري هاي انجام شده گفت: امسال 143مورد نمونه برداري از مواد غذايي و خوراکي، يک هزار و پنج نمونه برداري ميکروبي از آب آشاميدني و 104 مورد از آب آشاميدني نمونه برداري شيميايي شده است.
باقري افزود: آب آشاميدني تصفيه نشده يا با تصفيه نامناسب عامل اصلي بيماري در کشورهاي در حال توسعه است.
وي تصريح کرد: اندازه گيري کلر آزاد باقيمانده در نمونه برداري جهت آزمايش شيميايي براي بعضي از پارامترها ضروري است زيرا قبل از آزمايش بايد کلر آزاد باقيمانده خنثي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]