تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829644602




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یادگار امام:نیازمند ادب و بزرگمنشی هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: یادگار امام:نیازمند ادب و بزرگمنشی هستیم
یکی از بزرگ‌ترین درس‌هایی که امروز به آن نیازمندیم و معصومین(ع) بویژه حضرت صدیقه طاهره(س) به ما یاد می‌دهند، بحث ادب و بزرگ‌منشی است
کد خبر: ۳۸۵۱۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۹ - 08 March 2014


 یادگار امام گفت: یکی از بزرگ‌ترین درس‌هایی که امروز به آن نیازمندیم و معصومین(ع) بویژه حضرت صدیقه طاهره(س) به ما یاد می‌دهند، بحث ادب و بزرگ‌منشی است.
 
به گزارش جماران، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در آیین اختتامیه سومین کنگره شعر فاطمی که عصر روز گذشته (پنج شنبه) در محل انجمن شاعران ایران برگزار شد، گفت: امیدواریم امثال این کنگره‌ها فتح‌ بابی برای آشنایی بیشتر ما با اندیشه‌‌های حضرت صدیقه طاهره(س) باشد.
وی با بیان اینکه فضای خانه حضرت زهرا(س) پس از پیامبر فضای خاصی است، ادامه داد: در پرداختن به این موضوع باید نسبت به ارتباط عمیق و عاشقانه میان این دختر و پدر توجه داشت و اینکه فقدان آن حضرت برای زهرا(س) حادثه کمی نبوده است.
سید حسن خمینی گفت: پیامی که می‌توان از رفتار حضرت صدیقه طاهره(س) در آن شرایط دریافت، شامل سه بخش می‌شود که اولین آن «ایستادگی» است که پیامی مهم در زندگی آن حضرت است و دومین بخش از آن «برای چه ایستادن» و سومین آن «کیفیت ایستادگی» است.
وی اظهار کرد: در زندگی معصومین(ع) هرگز نمی‌بینیم که به بهای ایستادگی بر ادب و انسانیت پا بگذارند، این در حالی است که برخی از ما فکر می‌کنیم که برای ایستادگی بر اهداف‌مان باید هر آنچه که از دهان‌مان بیرون می‌آید، بگوییم و ایستادگی و شجاعت را به معنای پایمال کردن حریف به هر قیمتی می‌دانیم.
یادگار امام گفت: یکی از بزرگ‌ترین درس‌هایی که امروز به آن نیازمندیم و معصومین(ع) بویژه حضرت صدیقه طاهره(س) به ما یاد می‌دهند، بحث ادب و بزرگ‌منشی است که در این خاندان وجود دارد.
سید حسن خمینی با بیان اینکه جامعه ما گرفتار معضلاتی است که از بزرگترین آن‌ها «بی ادبی» است، به جمع شعرای حاضر در این مراسم اشاره و خاطر‌نشان کرد: این مجموعه به ادب مفتخر است و  زمانیکه ادب پارسی به ادب انسانی مزین شود، یک درس بزرگ از آن فرا گرفته می‌‌شود.
وی با بیان اینکه ما در جامعه خود بسیار به مودب بودن نیازمندیم، افزود: در ادبیات معصومین ما، بویژه حضرت زهرا(س) هیچ‌گاه دیده نشده آن‌گونه که مخالفان‌شان در رفتار خود بر ادب پا می‌گذاشتند، آنان نیز همان‌گونه رفتار کنند.
سید حسن خمینی با بیان این که چه ایرادی دارد اگر کسی نسبت به دیگری نقدی دارد، نقد خود را مودبانه بیان کند، ادامه داد: بحث «عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری» بویژه در ایران بحثی تاریخی است.
وی ادامه داد: مردم ما به خوبی قدر ادب و نبود آن را می‌فهمند، حال ممکن است یک «بی ادب» در دوره‌ای و فراز و نشیبی و از بد اتفاق، توفیقی به دست بیاورد اما در جان و روح مردم ما ادب گوهری است که هرکه به آن مزین است همواره بزرگ می‌ماند و این بزرگی را هم در رفتار، کردار و گفتار مردم و روح و جان آنان مشاهده می‌کند.
یادگار امام که در این مراسم به قرائت چند بیت مختلف شعر نیز پرداخت، در پایان سخنان خود، گفت: «طالب آملی» شعری دارد که در آن می‌گوید «دشنام خلق را ندهم جز دعا جواب/ ابرم که تلخ گیرم و شیرین عوض دهم».
بنا بر این گزارش قرائت این شعر با تشویق حاضران همراه شد و از یادگار امام خواستند که دوباره این شعر را بخواند.
در  بخشی از این مراسم، پیام حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی رییس جمهور اسبق کشورمان به این کنگره توسط یکی از حضار قرائت شد.
همچنین شعر‌خوانی ساعد باقری پیرامون خطبه فدکیه حضرت زهرا(ع) به درخواست سید حسن خمینی انجام شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن