تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860631916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران بزرگترین دارنده مخازن گاز خاورمیانه شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > انرژی
ایران بزرگترین دارنده مخازن گاز خاورمیانه شد
مدیرعامل شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی با اشاره به راه اندازی دومین طرح ذخیره‌سازی گاز ایران در سال 93 از تبدیل ایران به بزرگترین کشور ذخیره کننده گاز خاورمیانه و یکی از پنج کشور بزرگ دارنده مخازن زیرزمینی برای ذخیره‌سازی گاز طبیعی خبر داد.



مسعود سامی وند در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت توسعه طرح‌های ذخیره سازی گاز طبیعی در ایران، گفت: برای زمستان سال جاری 9.7 تا 10 میلیون متر مکعب گاز طبیعی از طرح ذخیره سازی سراجه قم برداشت و به شبکه سراسری تزریق شد.

مدیرعامل شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی ایران با اعلام اینکه برای سال آینده حجم برداشت گاز از مخازن زیر زمینی به 30 میلیون مترمکعب در روز افزایش می یابد، تصریح کرد: از این رو با بهره برداری از تاسیسات پالایشگاهی و بخش بالادستی طرح ذخیره سازی گاز شوریجه خراسان حدود 20 میلیون مترمکعب به ظرفیت پالایشگاهی و ذخیره سازی گاز افزوده خواهد شد.

این مقام سمئول با تاکید بر اینکه هم اکنون مراحل ساخت، نصب و راه اندازی پالایشگاه 20 میلیون مترمکعبی گاز شوریجه خراسان به پایان رسیده است، اظهار داشت: با تکمیل بخش بالادستی امکان تزریق گاز در فصول گرم سال فراهم می شود.

این عضو هیات مدیره شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی در خصوص جایگاه صنعت ذخیره سازی گاز طبیعی ایران در بین کشورهای جهان توضیح داد: تا پیش از راه اندازی طرح ذخیره سازی گاز سراجه ایران جایگاهی در جهان نداشت.

سامی وند با اعلام اینکه هم اکنون ایران با راه اندازی یک مخزن در سراجه قم جایگاه 36 جهان را در اختیار دارد، بیان کرد: علاوه بر این امسال با بهره برداری از فاز اول طرح ذخیره سازی گاز در شوریجه خراسان جایگاه ایران تا مقام پنجم جهان ارتقا می یابد.

مدیرعامل شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی ایران در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر طرح ذخیره سازی گاز طبیعی سراجه قم، شوریجه خراسان، گنبدهای نمکی کاشان، یورتشا ورامین، احمدی شیراز، قزل تپه گنبد کاووس، در میادین باباقیر، بانکول، ویزنهار ایلام از مهمترین پروژه‌های در دست اجرا و یا مطالعاتی به منظور ذخیره سازی گاز طبیعی در ایران است.

به گزارش مهر، بر اساس استانداردهای جهانی ایران باید معادل 10 تا 15 درصد گاز مصرفی طرفیت برای ذخیره سازی گاز طبیعی به ویژه در نزدیکی مبادی بزرگ مصرف گاز ایجاد کند که در شرایط فعلی این معادل 15 میلیارد مترمکعب در سال است.

در شرایط فعلی ایران با بهره برداری از فاز اول طرح ذخیره سازی گاز در مخزن سراجه قم از ظرفیت ذخیره سازی سالانه 1.3 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی برخوردار است.


۱۳۹۲/۱۲/۱۷ - ۱۲:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن