تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنيمت شمريد، كه رقت قلب، رحمت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869252364




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران-پاکستان قرارداد جدید برقی امضا می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اقتصادی > انرژی
ایران-پاکستان قرارداد جدید برقی امضا می‌کنند
یک مقام مسئول در وزارت نیرو با اشاره به توافق جدید برقی تهران و اسلام آباد از افزایش حجم صادرات برق ایران به پاکستان به 100 مگاوات خبر داد و گفت: به زودی قرارداد جدید برقی بین دو کشور امضا می‌شود.



به‌ گزارش خبرنگار مهر، محب‌علی قزاق‌جاهد در جمع خبرنگاران در تشریح مهمترین برنامه‌های افزایش صادرات برق ایران به پاکستان، گفت: در حال حاضر ظرفیت صادرات برق ایران به پاکستان حدود 70 مگاوات است که به زودی حجم صادرات برق ایران به این کشور همسایه حدود 30 درصد افزایش می یابد.

این مقام مسئول با بیان اینکه ایران و پاکستان به زودی قرارداد جدیدی به منظور افزایش ظرفیت صادرات برق به 100 مگاوات را امضا خواهند کرد، اظهار داشت: این حجم از صادرات برق بعه صورت فصلی نبوده و در تمامی فصول سال انجام می شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان همچنین در خصوص آخرین وضعیت بهره برداری کامل از نیروگاه برق سیکل ترکیبی چابهار تصریح کرد: نخستین واحد این نیروگاه با ظرفیت 175.5 مگاوات اسفند ماه 87 راه‌اندازی شد که پیش بینی می شود واحد بخار این نیروگاه هم سال آینده در مدار بهره‌برداری قرار بگیرد.

به گزارش مهر، ایران و پاکستان سال گذشته تفاهم نامه ای به منظور افزایش حجم تبادل و صادرات برق تا مرز یکهزار مگاوات امضا کردند و مقرر شده بود با پرداختی وامی حدود 900 میلیون دلاری، نیروگاه و شبکه انتقال جدید برقی به صورت مشترک توسط دو کشور راه اندازی شود.

از سوی دیگر، مسئولان برق و انرژی این دو کشور همسایه به منظور انجام سرمایه‌گذاری مشترک برای احداث شبکه جدید انتقال برق بین بندر چابهار ایران و بندر گوادر و یا زاهدان به کویته پاکستان توافق رسیدند.

علاوه بر این، مقرر شده بود که با ساخت این شبکه جدید انتقال و نیروگاه جدید برقی، در آینده 5000 تا 6000 مگاوات از مسیر پاکستان به هند صادر شود که بسیاری از کارشناسان از این مسیر به عنوان خط جدید انتقال برق صلح نام می‌بردند.

در همین حال، اواسط دی ماه سالجاری برخی از رسانه‌های پاکستانی با انتشار گزارشی از تدوین پیش نویس قرارداد انتقال یکهزار مگاوات برق از ایران توسط وزارت آب و نیروی پاکستان خبر داده و تاکید کردند: قرار است مقام‌های تهران و اسلام آباد به زودی تفاهم نامه این پروژه را امضا کنند.

براساس این طرح، نرخ هر واحد برق وارداتی پاکستان از ایران حدود 8 تا 10 سنت تعیین شد و مقرر شد با ساخت یک نیروگاه جدید، برقی تولیدی از زاهدان استان سیستان و بلوچستان ایران به کویته پاکستان منتقل شود.

حمید چیت‌چیان اخیرا درباره ادعای جدید پاکستان برای افزایش واردات برق از ایران، گفته است: این تفاهم نامه مربوط به گذشته است و طرف پاکستانی به برخی از تعهدات خود پایبند نبوده است.

وزیر نیرو با اعلام اینکه هم اکنون ساخت نیروگاه برق به منظور افزایش صادرات برق به پاسکتان در دستور کار وزارت نیرو قرار ندارد، تصریح کرد: هدف از ساخت نیروگاه زاهدان افزایش پایداری شبکه برق در جنوب شرق کشور است.

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با یادآوری اینکه ایران هیچگونه وامی به منظور ساخت شبکه انتقال برق به پاکستان پرداخت نمی کند، بیان کرد: با این وجود روند فعلی صادرات برق به پاکستان ادامه می یابد.


۱۳۹۲/۱۲/۱۶ - ۱۲:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن