تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860501429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: هیچ کس نمی‌تواند خواستار برچیده شدن تکنولوژی هسته‌ای ایران باشد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ظریف: هیچ کس نمی‌تواند خواستار برچیده شدن تکنولوژی هسته‌ای ایران باشد
محمدجواد ظریف در کنفرانسی مطبوعاتی در اندونزی بر نقش مهم ایران و اندونزی در منطقه و ایجاد ثبات جهانی تاکید کرد و گفت که هیچ کس نمی‌تواند مانع از برخورداری از تکنولوژی انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز شود.
آفتاب: محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در سفر به اندونزی در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با مارتی ناتالگاوا همتای اندونزیایی‌اش در پاسخ به خبرنگاران گفت: ما و اندونزی می‌توانیم در پیشرفت منطقه و صلح و امنیت جهانی به ویژه صلح و ثبات در جامعه اسلامی و در خانواده غیرمتعهد‌ها که هر دوی آن‌ها متاسفانه از تاثیرات بی ثباتی و ناآرامی رنج می‌برند، نقش مهمی ایفا کنیم.


به نوشته روزنامه اندونزیایی جاکارتاپست وی ادامه داد: در مواجهه با مسائل جهانی و چند جانبه با مشکلات زیادی که جامعه اسلامی و سرزمین‌های مورد احتراممان نیز با آن‌ها مواجه بوده‌اند، روبرو هستیم. یکی از حوزه‌هایی که ما و اندونزی روی آن کار کرده‌ایم برپایی منطقه ای عاری از سلاح‌های کشتار دسته جمعی است.


ظریف همچنین در جاکارتا پایتخت اندونزی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص برنامه هسته‌ای ایران،‌ گفت: ما آماده‌ایم تا در مورد صلح‌آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ای کشورمان اطمینان خاطر بدهیم. اما حقیقت این است که ایران دارای فعالیت‌های هسته‌ای است، فعالیت‌های هسته ای صلح‌آمیز. ایران دارای علم و تکنولوژی هسته‌ای است که بومی و ساخت کشور خودمان است و هیچ کس نمی‌تواند خواستار برچیده شدن آن باشد.


وی همچنین افزود: بهترین راه برای ایران این است که برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای‌اش را تحت نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و ابزارهایی که در اختیار این آژانس قرار دارد، ادامه دهد. ما حاضریم در مورد این ابزارها بحث و گفت و گو کنیم.


همچنین مارتی ناتالگاوا نخست وزیر اندونزی در این کنفرانس مطبوعاتی ضمن استقبال از حضور ظریف در این کشور وی را دوست و همکار عزیزش خواند و گفت: اندونزی از پذیرش یکی از دیپلمات‌های برتر رئیس‌جمهور ایران بسیار خرسند و خوشحال است.


وی در پاسخ به خبرنگاران اظهار کرد: ما علاوه بر بحث و گفت و گو در خصوص مسائل دوجانبه برای ایجاد اعتدال با یکدیگر همکاری نزدیک داریم . ایران و اندونزی کشورهایی هستند که برای ارتقاء جوامع و گفت و گو بر سر تمدن و انسانیت با یکدیگر تلاش می‌کنند.


وی همچنین تاکید کرد که ایران و اندونزی برای همکاری‌های بیشتر به افزایش روابط دو جانبه به توافق رسیده و برای دستیابی به راه‌های افزایش همکاری در زمینه‌های تجاری، سرمایه‌گذاری و بانکداری تلاش می‌کنند.


به گزارش ایسنا، ظریف در سفر خود به اندونزی قرار است با رئیس‌جمهور این کشور دیدار کند.






تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن