واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > تهران حجت الاسلام براری:
احسان و نیکوکاری ریشه در فرهنگ اسلامی و قرآنی دارد
پاکدشت - خبرگزاری مهر: رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت گفت: احسان و نیکوکاری ریشه در فرهنگ اسلامی و قرآنی دارد و در آیات و روایات متعددی بر آن تأکید شده است.
حجت الاسلام علی براری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روز احسان و نیکوکاری اظهار داشت: احسان و نيكوكاري ريشه در اعتقادات مردم اين سرزمين دارد و مردم با حضور خود در اين جشنها پيشرو بودن خود را در كمك به همنوع به اثبات رساندهاند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی پاکدشت افزود: واژه احسان مفهوم کاملى دارد که همه خوبىها و ارزشها و کارهاى شایسته را در بر مىگیرد و بیشتر به مفهوم بخشش در امور اقتصادى بکار مىرود، بنابر این یکی از صفات پسندیده و فضیلت های اخلاقی انسان، احسان و نیکوکاری است و این صفت در اهل بیت نیز بوده است.
وی ادامه داد: احسان و نیکوکاری در تمام لایه های جامعه بشری ملموس است و این جشنواره سعی می کند هنر احسان و نیکوکاری و احیای آن را دنبال کند.
این کارشناس مذهبی اضافه کرد: در منظر قرآن در آيات قرآن براي احسان آثاري مادي و معنوي در دنيا و آخرت بيان شده است و از آثار مادي احسان ميتوان به افزايش روزي و اتمام نعمت اشاره كرد كه در آيه 154 سوره انعام بيان شده است.
براری در ادامه از آثار اخروي نيكوكاري براساس آیات قرآن نیز می توان به رستگاري و سعادت در سوره لقمان، رهايي از عذاب الهي در سوره زمر و محبوبيت و دوستي خداوند در سوره بقره آيه 195اشاره كرد و بیان کرد: در بينش و نگرش قرآني احسان و نيكوكاري آنچنان از اهميت و ارزش برخوردار است كه از نيكوكاري به كافران به عنوان امري پسنديده ياد شده است.
وی یادآور شد: عرق ملي و نوع دوستي مردم و كمك به همنوعان امري بسيار بديهي بوده چرا كه در سالهاي پيشين نيز مشاهده شده كه استقبال بسيار خوبي از طرف مردم از اينگونه فعاليتها شده است.
براری متذکر شد: فلسفه اصلی ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری جلوگیری از گسترش فقر و آسیب رسیدن به اقشار ضعیف در جامعه است و فقر اقتصادی زمینه ساز فقر روانی، فرهنگی، اجتماعی و روحی در جامعه است که با گسترش آن سبب رشد کمبودها و نیز زیرپا گذاشته شدن ارزش های اخلاقی خواهد شد.
این مسئول عنوان کرد: نهادینه سازی فرهنگ احسان و نیکوکاری در بین اقشار مختلف جامعه موجب ریشه کنی فقر و محرومیت و زمینه ارتقا عدالت اجتماعی را فراهم می کند و برگزاری جشن احسان و نیکوکاری باعث خواهد شد تا دانش آموزان در کنار امر تحصیل و آموزش به صورت عملی با این مهم که از کارهای نیک و خیر بزرگ آشنا شوند.
وي با اشاره به اينكه مردم نيازمند در روزهاي پاياني سال چشم به راه كمك مردم و مسئولان هستند، اظهار داشت: اميد است با كمكهاي بيشائبه مردم و مسئولان اين نيازمندان همچون سالهاي قبل سال نو را با شادي و خوشي شروع كنند.
۱۳۹۲/۱۲/۱۵ - ۱۴:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]