تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به پاداش بهشت نمى رسد مگر آن كس كه باطنش نيكو و نيّتش خالص باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860864087




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتباط چروک‌ دور چشم با نوع بالش‌


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ارتباط چروک‌ دور چشم با نوع بالش‌
کد خبر: ۳۸۴۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۳ - 06 March 2014


یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه کم خوابی تاثیری مستقیم بر ایجاد چین و چروک‌های زودرس پوست دارد، گفت: شلی پوست و تیرگی دور چشم از پیامدهای خواب ناکافی است.

به گزارش ایسنا، دکتر جاوید حسینی با اشاره به اینکه خواب کافی ارتباطی تنگاتنگ با سلامت پوست دارد، گفت: تحقیقات مختلف ثابت کرده بی‌خوابی و بدخوابی و به دنبال آن خستگی می‌تواند عوارض زیادی برای پوست ایجاد کند.

وی با تاکید بر خواب شبانه متناسب با نیاز هر فرد گفت: افرادی که حداقل 6 تا 8 ساعت در روز خواب کافی نداشته باشند، آثار خستگی روی پوستشان نمایان می‌شود.

حسینی با بیان اینکه خواب کافی سبب تنظیم متابولیسم بدن شده و موجب دفع مواد زاید و سمی از عضلات، کبد و پوست می‌شود، یادآور شد: هنگام خواب، دستگاه گوارش استراحت می‌کند و سیستم عصبی‌ تغییراتی می‌کند که لازمه بازسازی و بازتوانی آن است.

این متخصص پوست و مو، خواب شبانه کافی را جهت مقابله با استرس ضروری دانست و گفت: خواب کافی شادابی پوست و رفع خستگی عضلات‌ را به همراه دارد.

وی خاطرنشان کرد: بهترین فرم خوابیدن برای پوست و حفظ حالت طبیعی آن، خوابیدن یه پشت است چون در این حالت هم فرم طبیعی ستون فقرات حفظ می‌شود و هم عامل کششی بر پوست تحمیل نمی‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه پیدایش چروک‌های اطراف چشم نیز با بالش‌های نامناسب مرتبط است، گفت: خواب ناکافی باعث ایجاد بی‌قراری، عدم تمرکز، خستگی و تحریک‌پذیری می‌شود و علاوه بر آن سرعت پاسخ‌دهی به محرک‌های بیرونی و قدرت هماهنگی با محیط و نیز قدرت حفظ و نگهداری اطلاعات‌ کاهش می‌یابد.

وی افزود: خواب نامرتب و در ساعت‌های نامنظم و نامشخص شبانه‌روز، باعث گسسته شدن ساعت‌های بیولوژیک بدن شده و تنظیم مجدد آن مدت‌ها زمان می برد. این حالت به ویژه در افرادی اتفاق می‌افتد که از لحاظ شغل ناچارند شیفت‌های شبانه داشته یا در شیفت‌های مختلفی از شبانه‌روز کار کنند.

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه در خواب نامنظم تمام ارگان‌های بدن به نوعی تحت تاثیر قرار می‌گیرد، گفت: در کوتاه‌ مدت چون خواب کافی باعث راحتی عضلات صورت می‌شود، بنابراین آرامش و شادابی و کاهش خطوط صورت را پس از یک خواب راحت شبانه می توان تجربه کرد و حتی روز بعد ظاهر پوست نیز شفاف‌تر و جوان‌تر می‌شود.

حسینی خاطرنشان کرد: آثار کم‌خوابی در طولانی ‌مدت باعث بالارفتن سطح هورمون‌های استرس به طور مداوم و کاهش سطح ایمنی بدن می‌شود و این دو عامل می‌تواند باعث چین ‌وچروک‌های زودرس، شلی پوست، تیرگی دورچشم و فراهم شدن زمینه جهت ایجاد بدخیمی‌های پوست در نتیجه کاهش ایمنی بدن شود.

وی در پایان یادآور شد: برای حفظ سلامت پوست باید در ساعات استراحت و پیش از خواب صورت را کاملا شست و شو داد و سپس خوابید، چون پاکی صورت آرامش ‌بخش است و می‌تواند زمینه را برای خواب آرام مهیا کند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن