واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آموزش های پژوهشی در اولویت واحد تحقیقات دانشگاه آزاد سنندج است سنندج - ایرنا- رییس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی سنندج گفت: این واحد به عنوان مجری آموزش های تحصیلات تکمیلی، آموزش های تحقیقاتی و پژوهشی را در راستای ارتقای سطح کیفی آموزش های خود در اولویت قرار داده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شاهین فکور عصر چهارشنبه در همایش نقش مهندسین در توسعه زیرساخت های کشور در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سنندج، افزود: هم اکنون دانشگاه های معتبر دنیا بیشتر بر روی آموزش های تحقیقاتی و پژوهشی سرمایه گذاری می کنند و از این طریق کیفیت آموزش های خود را ارتقا می دهند.
وی برقراری ارتباطات سازمانی با خارج از دانشگاه را از دیگر اولویت های این دانشگاه ذکر کرد و افزود: برقراری ارتباط با بخش صنعت یکی از اولویت های دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات سنندج است که این ارتباط می تواند در قالب تفاهم نامه و کار مشترک با بخش صنعت تجلی یابد و منجر به تقویت بیشتر این حوزه شود.
رییس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی سنندج در ادامه برگزاری همایش های تخصصی را از دیگر برنامه های کاری این واحد دانست و افزود: این واحد در طول سال بر اساس نیاز استان و در راستای ارتقای سطح آموزش دانشگاه، اقدام به برگزاری همایش های تخصصی در حوزه های مختلف می کند.
وی برگزاری همایش نقش مهندسین در توسعه زیرساخت های کشور را یکی از موضوعات مهم کشور دانست و با اشاره به نقش مهندسین در توسعه زیرساخت ها آن را غیرقابل انکار دانست و گفت: کشورمان از نظر ظرفیت و پتانسیل فنی و مهندسی در رده های بالای دنیا قرار دارد که در جهت توسعه باید از این ظرفیت ها و پتانسیل ها به خوبی استفاده کرد.
فکور تاکید کرد در مسیر صحیح و هوشمند باید زمینه برای توسعه کشور فراهم کنیم و در این راستا از ظرفیت مهندسین و نیروهای متخصص باید بیشترین استفاده را کرد.
وی از مهندسین به عنوان زیرساخت های اصلی توسعه نام برد و افزود: این مساله موجب شده که به نقش این قشر در توسعه جامعه بیشتر توجه شود.
در این همایش که به همت واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد یک پنل تخصصی با موضوع نقش مهندسین در توسعه زیرساخت های کشور توسط اساتید مدعو ارایه شد.
در این همایش بیش از 100 نفر از دانشجویان رشته های مرتبط با عمران حضور داشتند.ک/3
7346/533
انتهای پیام /*
14/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]