تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى رود، همچنان كه نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860282418




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توافق جدید گازی ایران-عراق


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



توافق جدید گازی ایران-عراق
معاون وزیر نفت با اشاره به توافق با عراق برای آغاز صادرات گاز ایران از تابستان سال اینده به این کشور، اعلام کرد: صادرات گاز از تابستان سال 93 به صورت محدود و روزانه 3 تا 4 میلیون مترمکعب گاز به این کشور صادر خواهد شد.




به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، حمیدرضا عراقی درباره آخرین رایزنی های انجام شده برای آغاز صادرات گاز طبیعی ایران به عراق، گفت: بر اساس توافق انجام گرفته گاز ایران در قالب سه فاز به عراق صادر می شود.

معاون وزیر نفت با اعلام اینکه هم اکنون ساخت خطوط لوله در فاز اول مراحل نهایی خود را پشت سر می گذارد، تصریح کرد: با توجه به روند پیشرفت اجرایی ساخت خط لوله پیش بینی می شود تا تابستان سال اینده گاز ایران از منطقه ایلام به این کشور همسایه صادر شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه فاز اول صادرات به صورت محدود آغاز خواهد شد، اظهار داشت: از این رو تابستان سال آینده روزانه سه تا 4 میلیون مترمکعب گاز طبیعی به عراق صادر خواهد شد.

این مقام مسئول در خصوصو فازهای دوم و سوم صادرات گاز طبیعی ایران به عراق هم توضیح داد: قطعا اجرای فاز دوم و سوم صادرات گاز به عراق زمان بر است زیرا برای تکمیل این فازها نزدیک به 300 کیلومتر خطوط لوله و تاسیسات گازی احداث شود.

علیرضا غریبی مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و توسعه گاز پیشتر در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت ساخت خط لوله انتقال گاز ایران به عراق، با بیان اینکه برای صادرات گاز ایران به عراق قرار است دو انشعاب از خط لوله ششم سراسری گرفته شود، گفته بود: در انشعاب اول به منظور صادرات و انتقال گاز طبیعی به نیروگاه‌های بغداد قرار است انشعابی از قطعه بیستون خط ششم به منطقه نفت شهر و مرز عراق کشیده شود.

وی با اعلام اینکه در این انشعاب خط لوله ای به طول تقریبی 220 کیلومتر و به قطر 48 اینچ ساخته خواهد شد، تصریح کرده بود: در این بین به منظور آغاز صادرات گاز پیش بینی می‌شود قطعه نزدیک به 100 کیلومتر از این انشعاب در سالجاری ساخت و در مدار بهره بردایر قرار بگیرد.

تاریخچه روند امضای قرارداد صادرات گاز ایران به عراق

به گزارش مهر، با افزایش صادرات برق ایران به عراق، شمارش معکوس به منظور آغاز صادرات گاز طبیعی و به ویژه گازهای ترش پارس جنوبی به عراق هم آغاز شده است.

بر اساس برنامه زمان بندی تعریف شده در وزارت نفت تابستان سالجاری اولین قرارداد صادرات گاز طبیعی ایران از غرب کشور به بغداد با ظرفیت نهایی 25 میلیون مترمکعب در روز عملیاتی شد.

از این رو اولین قرارداد صادرات گاز طبیعی بین ایران و عراق تا یکشنبه 30 تیر ماه 1392 بین شرکت ملی گاز ایران و وزارت نیروی عراق در بغداد امضا شد.

در همین حال، وزارت نیرو عراق اعلام کرد: این وزارتخانه توافقنامه اولیه‌ای با ایران به منظور واردات گاز از این کشور برای تامین سوخت نیروگاه‌ها امضا کرده است.

بر اساس این توافقنامه، ایران یک خط لوله گازی در عراق احداث و گاز آن را تامین خواهد کرد که این گاز برای تامین خوراک دو نیروگاه تولید برق در بغداد استفاده خواهد شد.

عراق روزانه ٢٥ میلیون مترمکعب گاز ایران را بر اساس یک قرارداد و برمبنای قیمت‌های بین‌المللی وارد می کند که این میزان گاز برای تولید دو هزار و ٥٠٠ مگاوات برق استفاده خواهد شد.

این خط لوله از میدان گازی منصوریه در نزدیکی مرز ایران در استان دیاله عراق عبور خواهد کرد و سوخت مورد نیاز یک نیروگاه تولید برق در شهر صدر و یک نیروگاه دیگر در حوالی شمال بغداد را تامین خواهد کرد. این خط لوله ظرف ١٨ ماه تکمیل خواهد شد.

با این توافق قرار بود روزانه از مسیر خط لوله ششم سراسری و از منطقه نفت شهر گاز به عراق صادر شود، هم اکنون ساخت خطوط و تاسیسات صادرات گاز از این مسیر حدود 70 تا 75 درصد پیشرفت اجرایی دارد.

گاز مورد نیاز عراق تا تابستان با تکمیل مراحل ساخت خطوط قابلیت انتقال را دارد، علاوه بر این با بهره‌برداری از 5 فاز جدید پارس جنوبی شامل فازهای 12، 15 تا 18 پارس جنوبی مشکلی هم در تامین این حجم گاز طبیعی برای صادرات به عراق وجود ندارد./مهر/110
 
















۱۳۹۲/۱۲/۱۳ - ۱۵:۱۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن