واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ اسفند ۱۳۹۲ (۱۲:۵۳ب.ظ)
معاون شهرسازي و امور زيربنايي شهرداري قم: حذف پل روگذر خيابان اراك منجر به بهبود سيما و منظر شهري ميشود معاون شهردار قم گفت: به عنوان يک کارشناس ميگويم با حذف پل روگذر خيابان اراك سيما و منظر شهري بهبود پيدا کرده و شاهد رونق گرفتن اين منطقه خواهيم بود.
به گزارش خبرگزاري موج، دكتر معصومي در خصوص علل اجراي طرح حذف پل روگذر خيابان اراك اظهار كرد: ما در بحث پل روزگذر خيابان اراک بنايي بر حذف ريل آهن نداريم؛ اين شاخه ريلي هشت ما است که از آن استفاده نشده و ضوابط راه آهن اگر از ريلي بيش از سه ماه استفاده نشود ديگر قابليت عبور قطار را ندارد و با اجراي طرح حذف اين پل خيابان و خط آهن در تقاطع به يكديگر ميرسند.
وي با اشاره به اينكه در اين قسمت شاهد ايجاد يك تقاطع همسطح خواهيم بود اضافه كرد: در منطقه شهر قائم مدتها بود تقاطعي همسطح ريل و مسير عابر پياده را داشتيم که قطار هم از روي ريل تردد ميکرد.
معاون شهرسازي و امور زيربنايي شهرداري قم با اشاره به مطرح شدن اين نظر كه ميتوان از اين خط ريل براي تراموا استفاده كرد بيان كرد: در مسيري كه ريل آهن واقع شده حجم جذب مسافر محاسبه شده و اين ميزبان بسيار كم است.
وي با اشاره به قياس صورت گرفته بين مترو و تراموا اضافه كرد: تراموا با مترو قابل مقايسه نيست مترو به دليل زيرزميني بودن، نداشتن آلودگيهاي مختلف و عدم برشي در مناطق شهري بسيار كاربرديتر بوده و اين در حالي است كه عبور تراموا معابر را با مشکل مواجه ميکند.
معصومي با اشاره به اينكه مشاورين براي بررسي جذب مسافر بازه 10 ساله در نظر ميگيرند گفت: در بررسيهاي انجام شده مسيرهايي که مثل نيروگاه، خيابان امام و... ايجاد خطوط بي ار تي پيشنهاد شده است ولي مسيرهاي ريلي موجود هيچ کدام بارپذيرزي مسافر مطلوبي را نداشته است.
وي تاكيد كرد: خطوط ريلي درون شهري تا موقعي که حريمي براي خود قائل شده و مسير خود را از مسيرهاي شهري جدا کرده است نتوانستهاند ارتباط منطقي با محيط اطراف برقرار کنند و مشکلات خاص شهرسازي و اجتماعي را به وجود ميآورند.
معاون شهرسازي و امور زيربنايي شهرداري قم با اشاره به متروكه بودن محيطهاي اطراف ريل تصريح كرد: پل روگذر خيابان اراك يک شکاف را در محيط شهري به وجود آورده بود با حذف اين گردنه ارتباط بصري و تعامل اجتماعي به وجود آورديم.
وي با اشاره به اينكه مشكلات ترافيكي در اين پل به دليل عدم ديد مستقيم به ويژه در شب بسيار بود بيان كرد: در فصول بارندگي دچار مشکلاتي بوديم و برخي مواقع مجبور به اسنداد مسير بوديم
معصومي تاكيد كرد: به عنوان يک کارشناس ميگويم با حذف پل روگذر خيابان اراك سيما و منظر شهري بهبود پيدا کرده و شاهد رونق گرفتن اين منطقه خواهيم بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]